Af teknologiMobiltelefoner

Linje telefon "Samsung": et overblik, funktioner

Linje telefon "Samsung" repræsenterede et stort udvalg af forskellige modeller, der er i høj efterspørgsel. Måske er det på grund af det ry af den koreanske producent og hans store navn, og måske endda det faktum, at dens produkter er virkelig anderledes, ikke kun i udseende (hvilket understreger fordelen alle fordelene), men bygge kvalitet.

Denne artikel vil beskrive de kendte mobiltelefoner fra selskabet, der er eller tidligere har haft en hidtil uset efterspørgsel. Nogle af dem er ret dyrt i øjeblikket, andre er gået ud af mode, og vil være overkommelige for selv de midterste lag af befolkningen. Det er ikke nødvendigt at gå uden om telefonen af dette mærke, fordi de fortjener opmærksomhed forbrugeren.

Lineal "Samsung Corby" telefoner

Denne serie består af billig og nem at bruge telefonen. De blik bestikke ligeglade med køberen minimalisme. Selvfølgelig må vi ikke glemme om hardware - maskinen er virkelig fantastisk for prisklasse.

Enhver telefon "Samsung GT" kan tilskrives sin serie af "Corby". Den seneste i en række fik følgeskab GT-i5500. Han arbejder til "Android" operativsystem; Det har en touch skærm på perlen del. Kamera billeder udmærker sig ved en særlig klarhed. Der er bluetooth receiver og Wi-Fi.

Nogle telefoner af dette mærke er repræsenteret langt ud over Korea og SNG-landene. Deres forskelle er til støtte for bestemte teknologier.

Mobiltelefon "Samsung Duos"

Telefoner i denne serie er let at arbejde med to SIM-kort. Men nogle modeller (ældre) stadig ikke kan arbejde samtidigt med to. Og dem, der kom ud for nylig, er allerede ejerne af denne forholdsvis nye teknologi. Sidste købte oftere end den første.

Telefon "Samsung Duos" nemt at vælge, men i intervallet nemt at blive forvirret. Sortiment er standard tastaturer telefon, touchscreen og skyderen. De fleste produceret den første version - omkring syv modeller. De resterende to eller tre. Men det forhindrer ikke køberen til at blive forvirret, når du vælger. Det er nødvendigt at bygge om udnævnelse af telefonen og dens funktionalitet. Højere kvalitet i denne serie er tre berøringsfølsomme indstillinger.

Telefon "Samsung Galaxy"

Ruler "Galaxy" vil give en uforglemmelig oplevelse, når du bruger enheder! Touch screen, slanke flanker, det nye operativsystem, der understøtter mange avancerede og populære programmer. God hukommelse, fremragende og klar lyd, store betragtningsvinkler. Alt dette fører kun til at være i en tilstand af chok. Men ikke kun fra den slående evne af sådanne anordninger, som mobiltelefoner, "Samsung". Deres pris imponere også alle en fattig mand.

Under denne serie produceret en række forskellige enheder med forskellige indekser - GT, S, Bemærk, A og andre. Hvad er gavnligt adskiller dem fra andre konkurrerende teleselskaber? For eksempel er en af den nyeste model har et kamera på 16 megapixel. Selvfølgelig er det ikke kun, hvad ejeren af cellen får brug for professionel maskine.

"Samsung Galaxy S»

Du er nødt til at foretage en grundig S linje, fordi det er en af de mest intelligente. Formålet med udviklingen af smarte telefoner i denne serie - at skabe en enhed, der kan konkurrere med iPhone. På tidligere modeller kan ikke siges, at de koreanske udviklere stadig nået sine mål, men vi kan tale præcist om populariteten af de nyeste modeller.

Linje telefon "Samsung Galaxy S" er blevet erklæret i verden længe før "Premier". Den første model blev indført i 2010, og det straks solgt i verden i store oplag. Den første milepæl på 1 million salg blev overvundet i kun 45 dage. Men desværre, en af de "iPhone" kunne overvinde dette mærke bare en uge. Derfor er selskabet stadig har arbejde at gøre.

Telefoner har god RAM (til 2 GB), og smukke grafik accelerator-processor. Det skal bemærkes, at enheden er næsten aldrig hænge op, selvom deres fulde score musik eller billeder.

En serie af "Samsung Galaxy Note»

Linje telefon "Samsung Galaxy Note» er en enhed, der er næsten den førende inden for salg af produkter af selskabet. Alle telefoner i denne serie arbejder på "Android" frisk udgave. De er ejere af store skærme. Nogle af de enheder understøtter også en stylus. Alle enheder er hukommelseskort, den mindre del til 32 GB, stor - op til 64 GB. Det behager sikkert hver kunde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.