ComputereSoftware

Sådan downloader musik fra internettet retten til stokken

Til dato, internettet er der en masse forskellige underholdning relaterede hjemmesider, hvor du kan finde ikke kun musik, men også noget. På grund af denne den ønskede sporsøgning er ikke et problem.

Sådan downloader musik fra internettet på et USB-flashdrev med minimal risiko?

Desværre er det ikke alle ejere af sådanne websteder er ærlige med deres besøgende. og meget ofte folk ikke give de oplysninger, som de gerne vil se, og hvad der er endnu værre - tvunget til at betale for det. Det vigtigste mål for, hvordan du henter musik på et flashdrev gratis - ikke at falde for svindel tricks, som i mange netværk i dag.

For at identificere de såkaldte sites svindlere, skal vi være opmærksomme på følgende faktorer:

  • når du klikker på et link, der indeholder navnet på den sang eller det samme har ordene "Download", bør det ikke blive gennemført til en side, hvor du bliver bedt om at sende en SMS, et opkald til et vilkårligt antal, at sende penge til en bestemt pung og så videre. osv .;
  • og når du klikker på linket vises din browser besked om, hvor at skrive filen. Her er det nødvendigt at se på sit navn, hvis det ender i «.exe», sandsynligvis en virus. filnavn extension kan opsiges af en af musikformater enten Arkiv «zip» eller «rar» - i dette tilfælde, at genkende indholdet kan ikke være inden udgangen af downloade og udpakning af arkivet.

Det er også værd at bemærke, at nogle steder er ikke på alle skurke, men når du klikker på linket, vil du gå videre til den næste side, gives en helt anden fil, etc. - .. Det hele foregår af hensyn til reklame. Og nogle steder er officielle virksomheder og solgt lovligt sammensætning. Hvis du ikke ønsker at betale for noget, og er kun interesseret i, hvordan man kan downloade musik fra internettet på et USB-flashdrev gratis, er det bedre at gå til et andet websted.

Præparatet er fundet. Hvad skal man gøre?

Og nu mere om, hvordan du henter musik fra internettet på et USB-flashdrev. Lad os sige, at du stadig har fundet den rigtige sang eller et helt album. Nu, hvordan du henter musik på et flash-drev? Det er meget simpelt. Når du har klikket på linket, din browseren beder dig om at gemme filen i en mappe (du skal muligvis klikke på "Browse" knappen). Hvis flashdrevet er tilsluttet computeren, skal du vælge det på listen efter navn, skal du trykke vi på knappen OK eller "Gem" (afhængig af din browser).

Hvis pinden er meningen at forbinde senere, kan du gemme dine kompositioner på din computer - bare huske hvor. Endvidere ved at tilslutte enheden, gå til mappen med den gemte musik, fremhæve den nødvendige musen, højreklik på ethvert valgte fil og derefter ordet "Copy" (du kan også trykke på Ctrl og C samtidig på tastaturet). Nu flytter pinden ved at trykke på musen (højreklik) på et tomt sted og vælg ordet "Indsæt" (eller samtidig Ctrl og V).

Vi håber, at du nu klart, hvordan man kan downloade musik fra internettet på et USB-flashdrev. Dette er faktisk en enkel procedure. Efter flere forsøg, skal du være meget klar som at hente og optage ikke kun musik, men også nogen filer overhovedet, herunder billeder, programmer osv

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.