Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Lenovo P780 er ikke inkluderet - reparation eller udskiftning?

Lenovo - kineserne er et populært selskab. Selvom hendes teknik og er lavet i Kina, men Lenovo - en af de få virksomheder, der producerer virkelig kvalitetsprodukter. Mange produkter kan findes meget billigere end konkurrenterne, og de er af bedre kvalitet. Selvfølgelig og dette selskab er ikke så glat. I nogle smartphones, computere, bærbare computere, der er mangler, der er afsløret under den lange operation.

Nu betragter vi en temmelig populær enhed Lenovo P780. Mange brugere efter operationen, telefonen begynder at arbejde mindre. Hvordan er det manifesteret? Når du henter Lenovo P780 er ikke inkluderet, eller blot hænge ved opstart. Selvfølgelig er det ikke det eneste problem, som brugerne står over for. For eksempel er uagtsom telefon fyldt med vand. Hvad skal man gøre i denne sag? Lad os se det i øjnene.

Fryser og vil ikke indlæse din smartphone

Hvis du ikke længere indeholder telefon, så den bedste løsning for hans helbredelse blinker. For ikke at beskadige telefonen permanent, anbefales det at tage det til fagfolk, der vil være i stand til i et par timer for at returnere telefonen til livet. Det er værd at en sådan procedure fra 500 rubler. Selvfølgelig, det er meget, men du får en garanti for, at det vil arbejde efter at blinke.

Hvis du ikke ønsker at tilskrive enheden til servicecentret, kan du prøve at gøre alting selv. Lad os finde ud af, hvordan det skal gøres.

væsentlige elementer

Så er Lenovo P780 ikke inkluderet, at vi er nødt til at ordne det? Tag computer eller bærbare computer, USB-kabel og downloade programmet Flash Tool. Selvfølgelig har vi stadig brug de rigtige drivere. For at downloade dem, skal du indtaste i adresselinjen i Lenovo P780 4pda og indlæse driverne fra dette site.

telefon blinkende

Fjern låget fra din smartphone og tilslutte den til en computer via USB-porten. På den bærbare computer åben Enhedshåndtering. Går tilbage til telefonen. I nærheden af slots til SIM-kortet har Genindsæt knap, der skal trykkes.

Efter de udførte handlinger på computeren i lederen af din smartphone vises enheder. Klik på den og opdaterer driveren (de kan downloades eller opdateres via internettet).

Hvis du har gjort alt det, så kan du gå videre til næste trin. Nu skal du afbryde telefonen fra computeren og køre Flash Tool programmet.

For at løse problemet, skyldes som Lenovo P780 ikke er inkluderet, skal du reflash enheden. Først i programmet klikke på knappen Scatter belastning. I det vindue, der åbnes, skal du vælge det sted, hvor firmwaren. Klik på filen, og nytte åbner den. Alle filer bør kontrolleres. Vi sætter en check, hvor der står DA DL Alle Med checksum, og klik på knappen Opgrader.

Efter et par minutter af programmet at forberede sig til firmwaren. Tag telefonen og oprette forbindelse til computeren. Når enheden er fastlagt, vil installere firmwaren. Allerede efter 10 minutter skal lyse grøn cirkel, hvilket indikerer den vellykkede afslutning af processen.

Slukning af telefonen og køre. Hvis alt går vel, er det smart telefon læsset, og du kan re-installere alle de programmer.

Lenovo P780 er ikke aktiveret efter at være faldet i vandet

Hvis telefonen nylig har ramt vandet, du har brug for at få det hurtigt. I intet tilfælde ikke forsøge at straks inkludere, da du kun reducere chancerne for helbredelse. Hvis han ikke slukker, så du gør det. Efter alt, på grund af vandet en kortslutning og vil skulle ændre sig i Lenovo P780 hukommelse, batteri og andre elementer. Du må forstå, at gennem forskellige USB-porte, opladning huller til mikrofonen vand hurtigt når frem til de vigtige dele, som til gengæld virker forstyrrende på enheden.

Udskiftning af Lenovo P780 er ikke nødvendig, så længe du ikke helt sikker på, at telefonen ikke virker. Husk, at selv hvis du vasker din enhed i vaskemaskinen, er det en chance for at redde. De vigtigste ting - at følge instruktionerne.

grundlæggende regler

Så hvad nu hvis Lenovo P780 er ikke inkluderet efter at være faldet i vandet?

  1. Som vi har set, vi lægge røret på. Hvis enheden er tilsluttet til opladeren, er det nødvendigt at meget omhyggeligt fjerne den fra netværket. Husk, at vand leder elektricitet meget godt, så du kan ramme chok. I dette tilfælde er det bedre at slukke lejlighed eller hus fra el og derefter at komme til og fra telefonen.
  2. Når du slukker telefonen, skal du få batteriet. Derefter tage et stykke køkkenrulle og tørres apparat. Sørg også for, at eventuelle yderligere enheder, der er handicappede (hovedtelefoner, SIM-kort, hukommelseskort og så videre. Osv).
  3. For helt at slippe af med vandet, kan du prøve en lidt at afmontere telefonen og tørre det indefra. Husk, at hvis selv en dråbe tilbage indeni, vil det føre til korrosion eller kortslutning.
  4. Tør støvsuger du kan, men behøver ikke at udsætte enheden kraftigt tæt på slangen. Efter 25 minutter af tørring, er fugten ikke forblive. Denne metode vil passe perfekt, hvis din smartphone hurtigt trukket op af vandet. Brug ikke en hårtørrer, fordi den varme luft, kan han smelte nogle af de elementer, det bare ondt.
  5. Restfugtighed kan fjernes med ris. Hvis du lader din smartphone natten i en skål ris om morgenen er det allerede nu muligt at indgå. Ris absorberer fugt, men den gadget, du har brug for at dobbelttjekke, før du tænder på.
  6. Inden der tændes, tjek alle porte på telefonen. Hvis det ser helt ren og tør, kan du aktivere enheden. Måske du har nogen mærkelige lyde, når din smartphone er tændt, betyder det, at det er beskadiget. Også, hvis telefonen ikke starter at tænde, men ser helt tør, kan den blive beskadiget eller afladet Lenovo P780 batteri.
  7. Hvis den samlede tørring ikke virker, er det nødvendigt at bære telefonen til et servicecenter, hvor han vil kontrollere tilstanden og kan være kommet tilbage til livet. Selvfølgelig vil det være ganske dyrt, men det er billigere end at købe en ny smartphone.

konklusion

Tilgang devaysa reparation er nødvendig, på grundlag af deres problemer. Hvis han er ophørt med at være inkluderet, det er værd at forsøge at reflash enheden. Al den nødvendige software, kan du besøge Lenovo P780 4pda producent. Hvis telefonen ikke længere er medtaget på grund af din uagtsomhed, skal du følge ovenstående instruktioner. Må ikke straks tænke på en anordning udskiftes, fordi det kan være deres egne bestræbelser på at vende tilbage til sit tidligere liv. Husk, at alle de handlinger, du skal sørge for at der ikke længere skade enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.