Kunst og underholdningFilm

Olga Belyaeva liv og død i den russiske skuespillerinde

Olga Belyaeva - kvinde med store handler talent og situation. Hun var en hengiven hustru og omsorgsfuld mor. Vores heltinde havde levet en kort men oplevelsesrige livsbegivenheder. Mere information om hendes person, er indeholdt i artiklen.

Biografi: Barndom

Belyaeva Olga Sergeevna blev født den 22. juni 1964 en lille landsby beliggende i Leningrad-regionen. Hun kommer fra en simpel sovjetisk familie. Forældre Olga tjente penge i tungt fysisk arbejde.

Fra en tidlig alder, vores heltinde drømte om en skuespillerkarriere. Olga elskede at synge og danse, samt at arrangere hjemme forestillinger. Hverken skole begivenhed ikke uden sin deltagelse.

Studerende og arbejder i teatret

I slutningen af gymnasiet tog hun til Moskva. Hun indgav dokumenter i GITIS. Mærkeligt nok, lykkedes det hende at gøre den første gang på den fungerende afdeling. Dette indikerer igen, at det har et stort talent og naturlige charme.

Blonde skønhed gik hjem for at fortælle den gode nyhed mor og far. Kun forældre Olga troede ikke og ikke lade hende gå tilbage til Moskva. Belyaeva, Jr. var meget bekymret på grund af dette. Et år senere, løb hun væk fra hjemmet. Olga gik til byen Kamensk-Ural, hvor han begyndte at arbejde i teater. Men der er fremtiden skuespillerinde blev ikke forsinket. Få uvurderlig erfaring, en blondine gik til Sverdlovsk (nu - Ekaterinburg). Vores heltinde blev en elev af den lokale Teaterskole.

Olga var lærer Dmitry Astrakhan (nu kendt instruktør). Han er den første dag gjorde opmærksom på den smukke og talentfulde studerende. Takket være sin protektion af pigen har været involveret i næsten alle spil. Hertil kommer, Astrakhan hjalp hende bosætte sig i Sverdlovsk Drama Teater. Olga Belyaeva held kombinere studier på college og arbejde. Drama på scenen, hun medvirkede i en produktion af "The Witch".

filmkarriere

Som studerende, vores heltinde startede handler i film. Hendes filmdebut fandt sted i 1985. Derefter på skærmene ud filmen "ned og ud problemerne begyndte." Rollen var lille. Men instruktøren roste spil håbefulde skuespillerinde.

I perioden 1987-1993. Det blev skudt flere film med deltagelse Olgi Belyaevoy. billeder kan kaldes et lyst og troværdigt ved det. Men de er dårligt husket publikum.

"Alt vil være fint"

Olga Belyaeva vundet bred berømmelse takket være sin mand - Dmitry Astrakhan. Hun samarbejder medvirkede i hans film med titlen "All vil være godt" (1995). Olga fik rollen som Tamary Samsonovoy - kvinde, der bor i et hostel med en ung søn og hendes mand, en alkoholiker.

"Den fjerde planet"

I løbet af sin karriere har vores heltinde modtog kun en bly. Vi taler om "Den fjerde Planet" film, udgivet i 1995. Direktør for filmen er Dmitry Astrakhan. Det var ham, der er godkendt ægtefællen til den ledende rolle.

Olga Belyaeva - den skuespiller, der spillede den 17-årige high school graduate Tanya. Det ser ud til, at så specielt. Det faktum, at på tidspunktet for skydning Olgas alder kom til omkring en alder af 31.

Personlige liv

Den første og eneste kærlighed til vores heltinde var Dmitry Astrakhan. Som studerende, snurrede hun romanen med sin lærer og mentor. Snart Dmitry Hananovich fremsat et tilbud den unge skønhed. Olga aftalt. Lovers blev gift, beskeden af sovjetiske standarder.

I 1987 flyttede parret til St. Petersborg. Efter 6 år i den nordlige hovedstad i deres første barn blev født - en charmerende søn. En dreng ved navn Paul. Parret drømte om fremkomsten af et andet barn (helst en datter). Men desværre, Gud hørte deres bønner.

Glad familieliv varede ikke længe. En dag Dmitry Astrakhan Olga meddelte, at han mødte en anden kvinde og væk fra hende. Efter skilsmissen, Belyaev, blev alene at hæve sin søn.

død

I maj 2000 var der en tragedie, der fryser blodet i dine årer. Sent om natten i huset, hvor Olga Belyaeva boede sammen med den 7-årige søn, en brand brød ud. Kvinde vækket af duften af brændende. Hun vækkede Pasha. Mor og søn løb ud af sin lejlighed, men endte i inferno. Deres tøj og hår, "spiste" flammerne. Kun et mirakel lykkedes det ham at komme ud af huset.

Olga og Pasha blev taget til det nærmeste hospital. For 10 dage læger kæmpede for livet af skuespillerinden. Maj 21, stoppede 2000 Olga Belyaeva hjerte.

Hendes søn blev reddet. Drengen lidt forbrændinger på 80% af kroppens overflade. Dmitry Astrakhan sendte sin søn til en af de bedste amerikanske hospitaler. Pasha der virkelig hjalp. Over tid, er hans krop fuldt tilbagebetalt. Nu fyr i 22 år. Han bor i faderens familie. Paulus altid med gode minder fra sin mor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.