Mad og drikkevarerOpskrifter

En enkel og velsmagende opskrift på en æggekage i multivarka

Fans af sund livsstil og kost gør deres valg til fordel for multivarok. Og ikke så mærkeligt, fordi maden tilberedes ved hjælp af en intelligent enhed, viser det sig ikke kun lækre, men også nyttig. Skånsom metode til varmebehandling af produkter gør det muligt at oprette ikke bare en fyr eller kogt parabol, men en kulinarisk mesterværk. Opskrifter til madlavning multivarka blænde med deres sort, så du kan nemt finde noget egnet til en konventionel eller et middagsselskab.

En af de mest populære muligheder for morgenmad - det er en omelet, en ret, som kommer til os fra Frankrig. Som du ved, forberede det med pisket æg og mælk. Tidligere værter nødt til at tage særlig omhu i udarbejdelsen siden i panden, kan han brænde lidt, og til gengæld ovnen ikke er frodig eller falde mod utilsigtet dør bomuld. Opskrift omelet i multivarka ikke tage meget af din tid og opmærksomhed, og lignende problemer vil du ikke have, fordi Den specielle udformning af køkkenet gadget giver dig mulighed for at tilberede alt på højeste niveau.

Et træk ved denne fremstillingsmetode er det minimalt brug af fedtstoffer eller olier. En sådan udførelsesform kan betragtes som en kost- og anbefaler dem med kronisk gastrointestinal sygdom. Enhver opskrift på en æggekage i multivarka kan indgå i kosten for børn. Eksperimenter med additiver skaber en rigtig feriestemning ved morgenbordet i kælderen, på trods af den dystre vejr udenfor.

Omelet kærlighed i mange lande, på grund af sin blide og milde smag kan ikke sammenlignes med noget. Den mest simple opskrift på en æggekage i multivarka foreslår følgende produkter: 2-3 æg, lidt mælk, salt og sukker efter smag. Alle komponenter blandes i en dyb kop og afsendt multivarku. Det er værd at bemærke, at den lange piskning har brug for, og så han kunne hurtigt stige. Vælg "Bagning", tilberedningstiden er 10 til 20 minutter, afhængigt af enhedens model.

Den følgende opskrift omelet i multivarka kompliceret kun ved tilsætning af et produkt. Dette kan være en kød fyld (pølse, pølse, røget bryst, kogt kylling, etc.), og grøntsager, og sød. Valg af toppings at smage, kan vi kun fylde den med en blanding af æg og mælk og sende det til multivarku i samme tilstand. Tilberedningstiden forbliver den samme.

Efter bippet timeren signalerer afslutningen af tilberedningen, ikke haste at slukke for enheden. Lad den færdige omelet derefter et andet par minutter, så vil det være mere mørt. Det færdige fad skæres i portioner og pynt med kviste af grønne områder eller skiver af frugt og grøntsager. Mælk kan erstattes med creme fraiche - en parabol ville være storslået.

Hvis du ikke har fået sådan en vidunderlig teknik, så tænk på købet. Du behøver ikke at fortryde købet. Du ved ikke, hvilken model du skal vælge? Bedøm foto multivarok producentens websted, skal du kontakte de konsulentfirmaer, så vil du sikkert kunne tage den rigtige beslutning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.