Mad og drikkevarerOpskrifter

Fransk hund - analog hotdog

Denne prostetski parabol er det europæiske svar på det kendte amerikanske kollega - den "hotdog". Men hvis den fransk-mastiff anses (især ved den samme gourmet-fransk) fad mere raffineret og delikat end en hotdog, så i udseende og fremstillingsmetoden er det ikke meget anderledes end hans kolleger shtatovskih. Lad os prøve at lave mad?

Fransk hund. grundlæggende opskrift

Hvad der er behov for dette retter fra serien "piske mad"? Den første (og dette er en af forskellene), ruller jakke til hunde. Dette kan være et særligt bagværk, men hjem madlavning betingelser perfekt fransk brød (lang), kaldes det "baguette" skåret i stykker efter størrelsen af pølser. Altså:

 • Bulka.
 • 4 pølser.
 • Syltede agurker.
 • Lederen af rødløg.
 • Tomat.
 • Lidt mayonnaise "provencalsk", nogle hot ketchup.
 • Lidt af sennep.

Alt det her - 4 portioner.

forberedelse

 1. Pølser printe ud og befriet fra skallen (hvis det ikke er naturligt).
 2. Kog eller steges på grillen (meget praktisk, hvis du er i det naturlige miljø, for eksempel på en picnic).
 3. Loaf baguette cut-i portioner, og også varme op grillen (eller microwaved, hvis køkkenet).
 4. Grøntsager skåret i terninger mindre.
 5. Af opvarmede ruller tegne midten.
 6. De resulterende hul drop mayonnaise, ketchup, sennep, stampeblanding tilberedte grøntsager (men uden fanatisme - der skal være mere fit og pølse).
 7. Sæt pølse i hullet, og kanterne frakke med ketchup ekstra, men ikke for meget.
 8. Opvarmning af hele strukturen på grilnoy gitter (eller i en mikrobølgeovn eller i en ovn) i flere minutter til at rulle modtaget Superfine stykket.
 9. Fransk hund klar til brug (generelt, den spiser "rygende varm", da det er mindre velsmagende kølet). Som du kan se, er det lettere at forberede lungerne.

Fransk hund - den optimale løsning

Denne enkle opskrift er den bedste løsning for enhver picnic, når du ikke ønsker, for eksempel, "gider" med en shish kebab, pilaf, suppe, og ønskede en enkel og velsmagende snack. Hertil kommer, på grillen eller over åben ild, vender han endnu mere velsmagende, røget. Det vigtigste her: være meget opmærksomme på valget af den vigtigste ingrediens - pølser. De bør være naturligt at den maksimale (helst i kishkovoy shell), uden alle mulige tilsætningsstoffer såsom soja og konserveringsmidler, og så vil din franske budding er fremragende - simpelthen Yum.

Det ville være godt at også have pølse af lam eller oksekød. Bare husk på, at lam, for eksempel, vil give en fransk mastiff-specifik karakteristisk smag, der ikke alle vil kunne lide. Kan og kalkun eller kylling til at tage - er en usædvanlig smag af fuglen.

Men derhjemme, kan denne hund frakke være en af de "pligt" af retter. For eksempel, når han ønskede en hurtig bid at spise, eller når gæsterne er på dørtrinnet, og jo mere alvorlig fadet er kun lige begyndt at lave mad. Så det er en budding - og en værdig alternativ til hotdog, og andre fastfood.

I modsætning til hotdog

Så den væsentligste forskel mellem de franske fra den amerikanske fastfood er, at det ikke er en langsgående ruller indsnit, og udvælge den krumme med den ene hånd. Derfor er en sådan fødevare er en mere velegnet til udendørs brug på farten. Hertil kommer, amerikanerne traditionelt foretrækker at udfylde "hund" ketchup fra hjertet. Europæerne er mere galant tilgang til spørgsmålet, i det omfang at bruge mayonnaise, ketchup og sennep, bare en dråbe af hver ingrediens til blødgøring af mad - bolle.

fremstillingsmetode

Ved hjælp af denne metode til madlavning, pølse undertiden skifte til et andet produkt, der forlader alle andre ingredienser uændret. For eksempel vil nogle mennesker foretrækker at bruge krabbe eller fisk sticks - også en mulighed, der fortjener opmærksomhed. Og i stedet for pølser kan sætte en solid blok af ost: han ruller lidt inde podplava fra temperaturpåvirkninger, for eksempel på grillen. Også lækker sving.

udstyr

Hvis du ønsker at lave mad fransk hund, nødvendige udstyr i alle tilfælde. I princippet er ikke noget særligt madlavning sådanne snacks ikke påkrævet. Hvis der er en kontakt grill i dit køkken, vil det være meget nyttigt. Natur, på den åbne ild, praktisk grill til at grille, som med en klemme. I form af gaden fastfood, i de lavvandede huler, typisk anvendt den samme rulle presser eller el-grill. Men ikke mindre velsmagende og lækre franske "Bulldogs" kan tilberedes i en almindelig ovn eller mikroovn - det ville ønske, og passende ingredienser.

For hvad det er ligesom budding

Af den måde, i Den Europæiske Union er et fad med forskellige variationer af toppings er blevet en af de top sælgere i gaden mad. Og ikke så mærkeligt: fransk hund perfekt sat op til at spise det på gaden eller naturlige forhold. Bun er lukket på alle sider undtagen én. Alle saucer og fyld er inde, således, at sandsynligheden for at få snavset eller oblyapatsya minimeret. Hertil kommer, at skål har stor smag og sprød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.