Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at koge marmelade beskære om vinteren? Opskrifter og tips om madlavning blomme marmelade

For at lære at lave mad blomme marmelade, kender mange husmødre. Efter alt, denne dessert er meget populære i vores land. Der er flere måder at gøre det. Nogen gør det en godbid til knoglerne, nogen uden dem, men nogen gør og tilføjer til fordelene ved gelatine eller kakao.

Uanset hvilken af de metoder, der er beskrevet nedenfor lave syltetøj, du vælger, skal du sørge for at du får en lækker og velduftende dessert, der vil sætte pris på alle dine familiemedlemmer.

valg af frugt

Før du koge blomme marmelade til vinteren, skal du vælge den vigtigste ingrediens korrekt.

Hvis du er en ivrig gartner, så er denne frugt kan nemt dyrkes i din egen have. Hvis en sommer besøgende du ikke har noget at gøre, så erhverve det bedste produkt på markedet. Det er nødvendigt at sikre, at blommer er bløde, uden ormehuller og skader på huden. Hvis sælgeren vil give frugten kan smages. Det bør være sød og neterpkim.

Plum marmelade om vinteren: opskriften med et foto

Den nemmeste måde at forberede sådanne delikatesser er den, der indebærer brug af hele frugter. Med andre ord bør blomme ikke behandles og fjernes fra deres knogler. Fraværet af denne procedure vil tillade dig at gøre marmelade hurtigt og nemt.

Så hvordan man kan gøre blomme marmelade til vinteren? For at gøre dette har vi brug for følgende produkter:

 • bløde modne blomme - ca. 5 kg;
 • drikkevand - 1/3 kop;
 • sukkerroe små - omkring 5 kg.

Forbered frugt

Før du koge marmelade blomme, skal behandles frisk frugt. De er sorteret, rådne fjerne elementer, og derefter spredt i et dørslag og vaskes grundigt med varmt vand.

Når frugterne er behandlet, tørres de og spredes i en stor skål. Efter i den samme lille skål tilsæt sukker. Grundigt ryster de ingredienser, de tjente en avis og efterlade et varmt sted, indtil partiel opløsning af søde krydderier.

Hvis du skynder dig, er du udsat for varmebehandling kan være umiddelbart efter tilslutning af frugt med sukker. I dette tilfælde er det muligt at tilføje en smule af drikkevand (ca. 1/3 kop). Denne funktion forhindrer stikning af ingredienser til bunden af køkkengrej.

varmebehandling

Sådan koger blomme marmelade til vinteren? Til dette fad med frugt og sukker, sat på en meget lav varme og langsomt bring i kog. Når sukkeret begynder at smelte, dræne godt forhindres.

Efter dannelsen af siruppen afventer kærning. Fra det øjeblik, det noterer tiden.

Kog marmelade med frugt frø bør være omkring en halv time. I dette tilfælde er det nødvendigt hele tiden at forstyrre en stor ske. Under denne procedure, bør frugten være blød.

konserveringen

Plum marmelade, opskriften, som vi overvejer, formodes at være meget tyk. Efter at den er udsat for varmebehandling, dets udbredelse i forvejen steriliserede glas og forseglede låg.

Forlader præformen ved stuetemperatur i flere dage, fjernes til et køligt rum.

Hvordan at bringe til bordet?

Klar til at spise dessert af blommer kan være umiddelbart efter tilberedning. Men hvis du holder det for længe, og det er sukker, bør det være tilbage på komfuret til varme og tjene kølet.

Plum jam: opskrift uden kerner

Ikke alle kokke gerne forberede marmelade fra blommer med ben. I forbindelse med dette tilbud slippe af med dem og få en lækker dessert.

Siden madlavning blomme marmelade uden kerner? For at gøre dette, er du nødt til at forberede:

 • Moden sød blomme - ca. 5 kg;
 • sukkerroe små - omkring 4,5 kg.

frugt Behandling

Blommer til denne marmelade kan være lidt elastisk at erhverve. De vaskes grundigt i varmt vand, og derefter tørret og foretage et snit i diameter. Drej frugt halvdele i modsatte retninger, er de pænt separeret og fjernet knogle.

Når alle blommerne er ryddet, de spredes i en dyb pande og dækket med fint sukker. Omrør ingredienserne, frugt i sukker dækket med et låg og lad i 70-90 minutter i varmen. I løbet af denne tid frugt halvdele skal sætte din saft og forenet med sukkeret til at danne en tyk sirup.

Processen med madlavning

For at lære at lave mad blomme marmelade til vinteren bør være opmærksomme på alle husmødre. Efter alt, disse frugter er meget populære blandt alle indbyggere i vores land.

Så snart sukkeret smelter og danner en saft blomme tyk sirup, retter sat på komfuret og rør jævnligt, langsomt bring i kog. Indholdet af panden koges nøjagtigt 10 minutter. I løbet af denne tid, bør frugt marmelade mærkbart tykkere og bliver mørkere og mere mættet.

Falsning dessert og indsendelse til bordet

Nu har du en idé om, hvordan man kokken blomme syltetøj på komfuret. Efter varmebehandlingen dessert delt af banker steriliserede og forseglede samozakruchivayuschimisya eller konventionelle tin låg.

Efter afkøling af beholderne de rengøres på et køligt sted. Vinter klar dessert præsenteret til bordet med en kop varm te og stegt toast.

Kog frugt marmelade i multivarka

Ved du, hvordan man laver blomme marmelade i multivarka? Hvis du er i tilstedeværelse af nævnte indretning, men du ikke bruger det, så er det tid til at gøre det. Kog det frugtagtig marmelade er ikke så svært. For at gøre dette, er du nødt til at forberede:

 • bløde modne blomme - ca. 5 kg;
 • drikkevand - 1/2 kop;
 • krystallisere gelatine - 35 g;
 • sukkerroe små - omkring 5 kg.

At lave mad

Plum marmelade til vinteren med gelatine forbereder etaper. Behandles først med den vigtigste ingrediens. Frugter grundigt vasket, tørret og gennemskære den fjernede knogle. De blev derefter spredt i en dyb skål, fyld med sukker og omhyggeligt røre.

Lukke låget ingredienser eller en avis, er de tilbage i denne tilstand i to timer. I mellemtiden fortsætte til udarbejdelse af gelatine. Den hældes i en lille skål og hæld almindeligt vand. Komponenterne omrøres med en ske, er de lades ude i 45 minutter. Ifølge gelatine krystaller efter dette tidspunkt skal være godt svulme. Således at de opløses, de varme op langsomt på komfuret, men ikke koge.

Processen med varmebehandling dessert

Sådan koge marmelade blomme med gelatine? Første varmebehandling blev underkastet frugt med sukker. Deres spredning i multivarku og gradvist bragt i kog i madlavning tilstand. Når indholdet af anordningen begynder at koge, det ordentligt forebygges og kogt i ca. 7 minutter.

Når tiden til at syde sød blomme tilføje gelatine løsning. I denne del af marmelade kog i yderligere 3-5 minutter.

Under varmebehandlingen tid frugtdessert bør være mørkere, tyk og duftende.

konserves dessert

Til plum marmelade er velbevaret hele vinteren, bør det kun spredes i steriliserede glas. De ruller med kogte låg og lad den afkøle helt.

Efter en dag eller to hjemmelavede goodies ren i koldt. Denne behandling tillader marmelade bliver mere tætte og lækker (som følge af indhold i gelatine).

Serveres ved bordet

Præsenter en tyk frugt marmelade ved bordet skal nedkøles. Sammen med ham, er gæster forpligtet til at indsende en kop usødede te og boller, toast eller nogle wienerbrød. Det er også den perfekte godbid for ost kager, pandekager, pandekager osv

Madlavning chokolade blomme marmelade

Plum marmelade med kakao på en vinter høst kan ikke alle. Så vi besluttede at forelægge den for en trinvis opskrift. Ved at følge alle anbefalingerne, får du en meget velsmagende og usædvanlige dessert, der er sikker på at behage både voksne og børn.

Så vi har brug for:

 • søde udstenede svesker - 1,5 kg;
 • drikkevand - ½ kop;
 • Sukkerroer - 600 g;
 • kakaopulver - 5 store skeer (med dias).

Vi forbereder fundamentet for marmelade

På trods af den tilsyneladende kompleksitet forberede denne dessert er nem og enkel. Først behandlede frugt. De omhyggeligt vasket, tørret, skåret i halve blev knoglen fjernet og spredt ud i en dyb pande.

Tilføjelse til synke lidt drikkevand, er det sat på komfuret og kog langsomt. Half-frugt kogt i en halv time. Efter de delt fra hinanden, bliver de fjernet fra varmen og får lov at køle lidt.

Ved at udføre disse trin, den varme masse blomme spredes i et dørslag eller stor sigte og derefter tritureret under anvendelse tolkushkoy. Som et resultat, bør du få en tyk og flavorful sauce og en lille mængde af kage. Sidstnævnte kan smides væk.

Kog syltetøj med kakao på komfuret

Når grundlaget for blomme dessert er klar, fortsætte til fremstillingen af kakao. Hæld det i en skål med 300 g sukker og sat i et vandbad. Langsom opvarmning komponenter nå deres fuldstændig opløsning.

Mens glasuren køler ned, til resten af sukkeret blomme puré pour, der forsøgsvis sat på en plade.

Når frugten mask koger, ild formindsket. Som sådan marmelade koge i 5 minutter. Efter denne tid, tilføjes det en varm glasur og grundigt røre.

Processen med falsning

Under mørke og homogen blanding af frugtpuré og kakao, fortsætte til dets fordeling i steriliserede glas. Generelt for disse formål 0,5 kapacitans.

Forseglet i chokolade marmelade efterladt ved stuetemperatur, indtil cool. Efterfølgende fjernes i en kælder eller kælder (kan indbefatte i kølekammeret).

Hvornår og hvordan man kan bringe til bordet?

Serveres Chokolade behandle med blommer ønskelige efter to uger. Jam spredes på den smukke kremanku og underviser gæsterne med et glas te og sprød toast.

Det skal også bemærkes, at ofte en dessert blev anvendt til fremstilling lækker dej-bagning (fx tærter, muffins, kager og andre). Af den måde, meget velsmagende behandler dette bringer hjem brioche.

For at opsummere

I denne artikel, vi kiggede på de mest populære og nemme måder at lave mad blomme marmelade. Ved hjælp af de heri beskrevne udførelsesformer, er du sikker på vil behage gæster og husstand velsmagende og duftende delikatesse.

Det skal bemærkes, at disse metoder er ikke de eneste muligheder for, hvordan man kokken frugt marmelade derhjemme. Hvis det ønskes, at en sådan delikatesse kan du tilføje andre komponenter, som i betydelig grad forbedrer sin smag og udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.