SundhedPlastikkirurgi

Hvordan at slippe af med ar? Cabin metoder til at komme af med acne ar

Cabin metoder til at komme af med acne ar

Hvordan man løser problemet med ardannelse i ansigtet efter den forhadte acne? Kemisk peeling - en meget behagelig måde at sådan fritagelse. Pletter af bumser, som forblev i ungdomsårene, det er meget grimt og ødelægger udseendet. Hvordan at slippe af med ar? Dette kan gøres forholdsvis økonomisk måde - en kemisk peeling ansigtsbehandling.

I kampen mod dette problem er stadig muligt at anvende microdermabrasion.

Med denne peeling forbedrer hudens tone, er acne ar på linie. Overfladiske peels er perfekt tolereres og kræver kun lidt eller ingen genoptræning. De er også i stand til at beskæftige sig med forstørrede porer. Denne procedure udføres på grundlag af salicylsyre og glycolsyre. Valget af stof er et vigtigt punkt. I nærvær af inflammation anbefalede lægemidler, som omfatter pyrodruesyre.

Hvordan at slippe af med ar? Peeling alene kan ikke løse problemet med at komme af med arrene. En sådan procedure vil være mærkbar kun med narkotika. Afhængigt af tilstanden af huden kosmetologer ordinere anti-inflammatoriske medicin. Medicinen er vigtigt at anvende sammen med afskalning. Velegnet til systemer såsom justering af talgkirtler.

Acne ar er undertrykte. Når lysbehandling kan hjælpe med at forbedre behandlingsresultater. Under proceduren, på baggrund af visse parametre på huden. Det er umuligt at behandle, hvis den findes på hudirritation, allergi eller udslæt. Disse procedurer er ikke anbefalet til brug umiddelbart efter skin resurfacing, i tilfælde af problemer med det endokrine system, dermabrasio og kemisk peeling efter. Øjensygdom, dårlig blodpropper, åreknuder også kontraindiceret til sessioner. Efter behandlingen bad Aktiv rygning i et par dage. Hvordan at slippe af med ar? lysbehandling procedure vil være sikker, hvis du opfylder disse betingelser.

Dermabrasion - Denne procedure er ikke nyt, og er ikke så populære i dag foryngelse. Det holdes stationært kun som og kræver anæstesi. Essensen af teknikken er at fjerne drive skæret overflade hudlag for derved at starte regenereringsprocessen. Gendannelse efter operation har et par måneder.

Hvordan at slippe af med ar? Der er en anden teknik. På huden under tryk forstøvede strøm af aluminium krystaller. Denne ambulant procedure udføres på en speciel maskine.

Blackheads synes små fordybninger, acne ar? Hvordan at slippe af med pletter? I dag er det i stigende grad bliver brugt laser. Procedure Erbium laser anses for at være mere behageligt for genoptræning. Mærkbart glatte og flade ar i huden kan være i en enkelt session. Men den synlige effekt vil være synlig for området for flere sessioner. Rehabilitering vil tage flere uger.

På grund af de høje resultater og sikkerhed for sundhed kemisk peeling er blevet en af de mest populære behandlinger i skønhedssaloner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.