Hjem og familieHelligdage

Sådan fejre dagen af marinesoldater i Rusland

Dag Marine Corps forbundet med begivenhederne i 1705 og oprettelsen af den russiske flåde i den tid af Petra Velikogo. Hovedformålet med etableringen af russiske flådefartøjer infanteri er ønsket om at bryde den suveræne til de baltiske og Azovske Hav porte og sætte op, og forløbere for den først Russisk naval infanterister betragtes bueskytter hold, er blandt besætningen på hver flåde siden de dage i Ivana Groznogo. I dagens Rusland Day Marine fejres den 27. november. Celebration er mindre højtidelig end den Dag faldskærmstropper, og størstedelen af russere i festlighederne tager ikke nogen del.

Historie: Den første professionelle team "marinesoldater" i den russiske stat dukkede op i 1669 efter ordre fra Peter I, og det blev grundlaget for besætningen på det berømte skib "Eagle". Men den officielle dato for udseendet af Marine Corps anses for at være november 27, 1705, da det stammer fra den dag ordren Petra Velikogo, som indeholder en linje om behovet for at skabe en "hylde marinesoldater." Under alle omstændigheder fejrede opdelingen af indenlandske kræfter jævnt fungerer i tre århundreder, og den dag i russiske marinesoldater i dag den samme dag, hvor kejseren underskrev den tilsvarende dekret.

Russisk marinesoldater, en integreret del af besætningen på den russiske flåde i løbet af XVIII-XIX århundrede kæmpede næsten konstant, deltager i tunge slag, der fører til Østersøen og Sortehavet, Hvidehavet og Middelhavet. infanteri struktur er blevet løbende forbedret, for eksempel i 1810 var der Guards Marine besætning, har til opgave at effektiv amfibieangreb i stedet for slag i fjenden bag.

Marinesoldater i USSR efter revolutionen Day Marine ikke overholdes, og næsten ikke huske de heroiske bedrifter ansatte i flåden militære marinesoldater før 1939, og endda specielle Marine enheder i disse år ikke eksisterede. Kun i 1939, på tærsklen til Anden Verdenskrig, besluttede den sovjetiske regering til at genoplive disse militære enheder. Af 1941, at antallet af marinesoldater i USSR var allerede omkring 500 000 mennesker, og ganske ofte Marines deltog selv i jorden kampe, som de blev fjernet fra skibet.

Men for 60-års Marine Corps i USSR blev demonteret igen, selvom i USA, den største modstander af Sovjetunionen, sådanne enheder tropper betjenes, og deres antal var omkring 200 000 mennesker. Derfor, i 1963, Marine enheder i USSR genoplivet igen, blev Bialystok Guards regiment først grundlagt, og senere - de andre enheder.

Moderne historie: I dag, de russiske Marines har i alt 12 500 professionelle soldater, trænet af landing på et bestemt, oprindeligt givet område, og er i stand til hurtigt at forberede basen før ankomsten af de store militære enheder. Marines sikkert beskytte vand grænser af Rusland, samt deltage i forskellige operationer til søs og på land, som skal bære den russiske hær.

Features: Marine Day kan ses som en fest, som tiltrækker sig opmærksomhed fra russerne til den afgørende rolle i at styrke statsmagten, som i århundreder af Marines spilles. Tillykke til Marine Corps om eftermiddagen den dag hørt fra kommandoen dog store arrangementer afholdes, og størstedelen af fodfolk ofte fejre deres velfortjente professionel ferie i et snævert interval - med kolleger eller med familien. Lykønske hinanden Marines huske udnytter af deres forgængere har modtaget priser, kæmper kammerater og chefer, men parader og demonstrationer den dag er endnu ikke blevet gennemført.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.