SundhedMedicin

Årsager til lungeødem og prinitspe behandling af denne patologisk tilstand

Først og fremmest, vi taler om lungeødem, må vi sige, at det er. Såkaldte patologisk tilstand opstår, når mængden af fluid i det interstitielle (en) lungevæv og i alveolerne. Som et resultat, at patienten udvikler en mangel på ilt i blodet, og som et resultat, og hypoxi (mangel på væv respiration). Dette er en alvorlig, livstruende tilstand, der udvikler sig meget hurtigt.

Hvorfor det opstår

Årsagerne til lungeødem er varierede. I første omgang skal det nævnes, at den form for udvikling er hydrostatisk ødem og membranogenny. I det første tilfælde fluidudgangen i lumen i alveolerne i lungevævet som følge af højere tryk i beholderne eller fra faldet i blodproteiner. I den anden type af ødem væske i vævet og i lunge alveolære sække af fartøjer i tilfælde af skade på deres vægge.

Hvad er årsagen til lungeødem forårsaget af blodtryk stigning eller et fald i proteinindhold i det?

  1. Det hydrostatiske tryk i de pulmonære stiger med hjertefejl, arytmi, svigt af "venstre hjerte", blokering af pulmonale arterie grene, øge bcc (blodvolumen), herunder patienter med nyreinsufficiens, eklampsi under graviditet, utilstrækkelig infusionsterapi. Lidelser i hjernefunktioner på grund af traumer, slagtilfælde, epilepsi, kirurgi kan være den udløsende faktor for neurogen lungeødem.
  2. Niveauet af protein i plasma falder med leversygdomme (cirrhose) og nyre (ledsaget af tab af protein i urinen).

Hvad var årsagerne til lungeødem, hvis den mekanisme af dens udvikling membranogenny? I dette tilfælde kapillarmembranen direkte beskadiget af forskellige faktorer, såsom opstår, når infektionssygdomme, sepsis, aspiration af vand af maveindhold i lungerne, virkningen af lægemidler, narkotika og stråling.

Med hensyn til problemerne i åndedrætsorganerne, kan den lungeødem få dem skade, infektionssygdomme, kræft, astma, pneumothorax, lungehindebetændelse, blokering af luftvejen, lungeemboli, andre lungesygdomme. Disse grunde føre til både hydrostatisk og at membranogennomu ødem.

Uanset årsagen til lungeødem, efter forekomsten af brud på patienten udvikler det samme scenario. Væsken i alveolerne holder dem opfylde deres funktion, er der, som allerede nævnt, hypoxi, dvs. mangel på ilt til organer og væv i hele kroppen. Patienten manifesterer åndenød, svimmelhed, svaghed, åndenød. Til diagnose af adfærd klinisk undersøgelse af patienten, røntgenstråler (den observerede lette lungefelterne i modsætning til den normale mørke), EKG, blodgas undersøgelse.

Hvad er behandling af lungeødem der

De principper, den følger: at støtte den respiratoriske lungefunktion (mekanisk ventilation, oxygen terapi, indånding af fugtig oxygen), løsne venøs stasis (nitrater), reducere bcc (diuretika, ACE-hæmmere) reducerer åndenød og lindre stress (narkotiske analgetika). I sygdomme i hjertet ordinere medicin i henhold til den eksisterende patologi. I nærvær af andre sygdomme forårsaget af lungeødem, nødvendige parallelt med bekæmpelsen af sådan adfærd intensiv terapi sygdom-årsag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.