SundhedPræparater

Drug "Marimer" - brugsanvisning

Lægemidlet kommer i to former: en næsespray og næsedråber. Den aktive bestanddel er en steril isotonisk opløsning af havvand - dette medfører den udbredte anvendelse af narkotika "Marimer". Instruktioner gælder for medicin betyder at drage omsorg for næseslimhinden, have uvlazhayuschim og udrensning effekt.

hawandsopløsning normaliserer den fysiologiske tilstand af slimhinder, fortynder den akkumulerede slim letter dens fjernelse. Den beskyttende funktion af lægemidlet er, at under indflydelse af sporelementer forbedrer tilstanden af cilierede epitel. Som et resultat øger modstanden over for bakterier og vira, der forårsager inflammation.

havsalt komponenter skadelig virkning på allergen i rhinitis allergisk type.

Mikrodiffuzator monteret i sputtering system tillader en blød og dyb irrigation direkte ind i næsehulen.

Lægemiddel "Marimer": instruktion, aflæsninger

Stoffet bruges:

  • i sygdomme i næsen, bihulerne, næsesvælgrummet inflammatorisk akut og kronisk;
  • til forebyggelse af infektion i de øvre luftveje;
  • når rhinitis vasomotorisk og allergisk art;
  • til forebyggelse af inflammation efter operationen;
  • til daglig pleje af næsehulen for at opretholde mukosale beskyttende funktioner med hensyn til luftforurening, lav fugtighed (fx med kraftige rygere anvender varme- eller klimaanlæg).

Betyder "Marimer": manuel dosering

Det anvendte lægemiddel intranasale vej.

Børn under 1 år, lægen ordinerer et lægemiddel til behandling af dråben, ud fra 4-eh til 6 gange om dagen til 2 dråber af opløsningen i hver næsepassage.

Spædbørn, der har nået en alder af 1 og voksne læge ordinerer et medikament i form af dråber til behandling af ab 4 til 6 gange om dagen i 2 dråber i hver næsepassage.

Spædbørn, der har nået en alder af 1 og voksne læge ordinerer et medikament i form af dråber til hygiejniske formål fra 1 op til 4 gange om dagen i 2 dråber i hver næsepassage.

"Marimer" næsespray læge ordinerer børn, der har nået en alder af 1 og voksne til behandling 4-6 gange om dagen på 1. injektion hver passage af næsen.

"Marimer" næsespray læge ordinerer børn, der har nået en alder af 1 og voksne til hygiejniske formål fra 1 op til 4 gange om dagen på 1. injektion hver passage af næsen.

Skylning af næsehulen børn under 2 år, udføres i liggende stilling. Hans hoved vendte sidelæns på samme tid. Først blev en opløsning inddryppes i den nasale passage, som er placeret over, og derefter gentage proceduren i den nasale passage var lavere. Når barnet sidder og tørre udvælgelse.

At vaske næsen til børn, der har nået en alder af 2, voksne, hoved vippes til den ene side. Først blev en opløsning inddryppes i den nasale passage, som er placeret over, og derefter gentage proceduren i den nasale passage var lavere.

Drug "Marimer": instruktion, bivirkninger

I kliniske forsøg blev der observeret allergiske reaktioner.

Allergiske reaktioner.

Medicin instruktioner "Marimer", kontraindikationer

Du kan ikke ordinere lægemidler med havsalt i form af en næsespray til børn under 1 år og i tilfælde af overfølsomhed over for de sporstoffer af havsalt.

Brug af "Marimer" lægemidlet under graviditet

Tilladt at udpege et middel til gravide kvinder.

Tilladt at blive ordineret lægemidlet under amning mødre.

Særlige instrukser vedrørende selv-ansøgning betyder "Marimer" patienter efter operation, de har brug for at rådføre sig med din læge.

Udendørs engangsprodukter hætteglas skal anvendes inden for 24 timer.

Det stof frigives fra apoteker uden recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.