Hjem og familieHelligdage

Humoristiske gaver til årsdagen for kvinden at gøre det er originalt!

Giv favoriserer ved en fødselsdagsfest - altid en meget behagelig oplevelse for hver deltager i begivenheden. Humoristiske gaver til årsdagen for en kvinde - en stor mulighed for at gøre en vidunderlig overraskelse helten i lejligheden og udtrykke deres fantasi. Når usædvanlig Present er valgt, ville det være ønskeligt at bevæge sig væk fra de traditionelle former for formidling, og at nærme sig spørgsmålet oprindeligt. Artiklen giver tips til dem, der har besluttet på et dristigt eksperiment.

Hvordan at slå den komiske præsentation af gaver?

Det skal bemærkes, at repræsentanter for den ældre generation bedre komplimentere den traditionelle måde: at sende en gave til kurer eller personligt. Forsøgene er velegnede til piger eller unge kvinder. Optioner kan være en stor mange: kaste på døren og løbe væk, sendt med posten, vedhæfte bunden til kontorstol, holde sig til pilen og skyde den med en armbrøst, sender disse ting pistol mod balkon syndere festlighederne ... Den metode til levering af en gave skal vælges i overensstemmelse med den personlige karakteristika fødselaren, og deres evner. Men først, stadig nødt til at købe en gave, og derefter beslutte, hvordan man skulle præsentere det.

Vælge en foreliggende

Mange oplever alvorlige vanskeligheder, når de vælger gaver. Alle ønsker at vise originalitet og behage fødselaren. Afhængig af den form for præsentation, ledsagende tillykke og kreativitet donor, kan enhver token være eksklusiv.

Original ting med en form, der ikke passer til indholdet, såsom læbestift som en pistol eller en lommeregner-lignende telefon, etc., er ret almindelige, men noget forældede. Ofte adskiller de sig tvivlsom kvalitet, så alvorlig en begivenhed for at erhverve dem er ikke nødvendig.

Sjov vittighed gaver til et jubilæum, såsom magneter med sjove shirts, krus eller nøgleringe kan købes i souvenirbutikker. Men den store fejring af at tildele sådan en overraskelse og kan være lidt upassende.

At vælge en humoristisk gave til bryllupsdag en kvinde, kan du købe noget, der ikke passer til de fleste menneskers forestilling traditionelt uddele Nutid og originalt slå deres præsentation.

Fremkomsten af en guldfisk

En lille akvarium med guldfisk - Symbol udførelsen af begær - ligesom messen køn i alle aldre. Men, anbefales det på forhånd for at sikre, at fødselaren er klar til at få et kæledyr. Men under alle omstændigheder vil en smuk akvarium med en charmerende indbygger være en værdig tegn på opmærksomhed. Kan være korreleret med en gave i form af Feng Shui og ønske fødselaren af rigdom og velstand. Det vil se meget imponerende, hvis du tager ud akvariet, dækket med en smuk sjal på en bakke og bede fødselaren at lukke øjnene, før du åbner en overraskelse. Præsentationsværten kan ændre tryllekunstner og fortælle fødselaren, under hendes lommetørklæde ventetid betyder for opfyldelse af alle ønsker.

Dedikation til "Moidodyr-kvinde"

Hat til sauna og dampbad til vævede sandaler vil glæde enhver kvinde, som alle kan lide vandbehandling, og hvis de ikke kan lide, ved du, at de er godt for helbredet. Tillykke med tildelingen af de komiske gaver såsom bad tilbehør, kan præsenteres i form af indvielse i den "Moidodyr-kvinde." Hvis fødselaren har en god sans for humor, er det hensigtsmæssigt at arrangere en lille idé: klæde de skyldige festlighederne i matchende tilbehør og give en master class om brugen af en kost. Du kan endda arrangere en konkurrence om den bedste af badende, inviterer de tilstedeværende til at deltage i fejringen af mænd. På samme ordning kan levere og massage værktøjer.

kroning

Tillykke med tildelingen af de komiske gaver, såsom symboler på magt, kan du slå en kroning ceremoni. I dette tilfælde er det nødvendigt at udarbejde en "trone", passende musik, til at bygge "fag" og højtideligt løfte diadem på hovedet af synderen fest, samt give hende magt og scepter. kan gøres Sådanne tegneserie gaver på årsdagen for kvinden selvstændigt. Derefter læste dekretet om udnævnelse af fødselaren "dronning af aftenen", som har ret til at herske over alle til stede. Dette dokument kan suppleres med en opregning af rettigheder og forpligtelser, der har de gæster og meget helten i lejligheden. For eksempel er ansvarlig for gæsterne omfatter drikkevarer, spise, have det sjovt og underholde fødselsdag pige, og pligt dronningen - allernådigst modtage gaver, og andre.

Verdens Herre

Alle kan være en gave at præsentere originale, hvis komme op til hans komiske tillykke. Gaver til jubilæet skal være, først og fremmest gennemtænkt til fødselaren føler behov og vigtigt for andre. Smuk globus prepodnesonny mand, der utters ordene sensuel: "I dag, på dagen for din N-jubilæum, jeg giver dig i verden, nu er det din," vinde hjertet af enhver kvinde. Tja, hvis kloden - en bar, så er denne gave vil være den mest populære ved ceremonien, hvor han vil sætte pris på ikke blot fødselaren, men også gæsterne. Efter alle de gaver, der har praktisk betydning, taler om skarpheden af sindet og kreativitet af donoren. Globus eller en globus-broche, vedhæng ædle metaller kan være til stede på den samme måde.

Blomst i en gryde

Joke gaver kvindelige-helten af dagen kan være rent symbolsk. Flower i en gryde præsenterede fødselaren med et ønske: "Se roden" som et symbol på verdslig visdom vundet i fremtiden. Og processen med at se på denne del af anlægget gennem hullet i bunden af en gryde vil være en reel show, hvis donor vil vise deres kunstneriske evner. Du kan se dig selv, derefter vise fødselaren, og derefter tilbyde et kig ind i skattede hul alle gæster. Hvis det bruges med de forskellige enheder (forstørrelsesglas, forstørrelsesglas, en lommelygte, og så videre.), Vil denne procedure ser meget imponerende. Hvis det efter kontrol af planterødder til at udveksle meninger, får du en god improviseret - for hver gæst forstår, at hvis han ikke se roden, er det ikke nødvendigt at tale om visdom. Derfor forsøge at bevise det modsatte, vil gæsterne være hævn. Dog kan optioner være den mest uventede.

Dreamboard

Humoristiske gaver til årsdagen for kvinden kan gøres sammen med de andre gæster på selve festivalen. Du bliver nødt til at medbringe billeder, lim og værktøj. Når at udtale lykønskning tale, alle hans ønsker i form af billeder, du har brug for at indsætte på et stort stykke papir rundt om fotografi syndere af identitet. Gæster og fødselsdagen selv nødt til at være aktivt involveret i skabelsen af et sådant eksklusivt ting. Hvis vi skaber de rette omgivelser ved hjælp af meditativ musik og stearinlys, at alle de tilstedeværende opleve den magiske stemning. Klar mesterværk straks placeret i en hædersplads, og forfatter til idéen om at gøre en strålende indgåelse af en lykkelig fremtid helten i lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.