Hjem og familieHelligdage

Bride pris scenarie

Bryllup normalt bringer en masse overraskelser og uventede situationer. Overvej nogle af dem. tradition for bruden pris har eksisteret i århundreder. Enhver nation har sine egne skikke og traditioner, særlige kendetegn, men princippet er det samme for alle. Gommen med sine venner skal bestå en test for at se sin kommende kone. Som den nette skal have gaver, drikkevarer, slik som en løsesum. Alt for mange bryllupper forsøger at holde sig til traditionerne i det gamle russiske stil, løsepenge fyldt ditties, sange, konkurrencer. Imidlertid har mange konkurrencer blevet utroligt forudsigelig, og gæsterne får kede gøre dem. Til alle bestået sjovt og nemt, er det nødvendigt at tænke over bruden pris scenarie cool og moderne. Der er en masse ideer, hvorved denne begivenhed vil være "en stor succes!"

Men hvis du tilslutter fantasien og være kreativ, kan du komme med en usædvanlig bruden pris scenarie. For eksempel kan konkurrencerne startes direkte fra gommens hus. Vidnet skal forberede et kort, som den fremtidige mand har for at finde en brud. Undervejs vil det også blive venter på konkurrencer, for eksempel i parken venner nødt til at passere flere tests. Først efter at have passeret disse tests, vidnet åbner næste waypoint og fortæller hvor man kan finde en brud. Bride pris scenarie bør omfatte ikke kun de konkurrencer, hvor bruden kan vise din fingerfærdighed og opfindsomhed, men også for at udtrykke de følelser af bruden. Der er en anden meget vanskelig test: et par skridt til bruden gommen begynder at forføre kone eller kæreste orientalske skønheder, spille en dejlig dans. At gennemføre en sådan test er ganske risikabelt, fordi den nette kan brydes, men hvis den passerer testen, kan bruden have tillid til de stærke følelser og loyalitet over for den udvalgte. En anden mulighed er baseret på de traditionelle konkurrencer, men i en almindelig bruden pris scenarie tilføjede elementer som en række forskellige kostumer, som vil gøre tilbagebetaling i den nuværende indsendelse! For eksempel kan brudens forældre ændre sig til en konge og dronning, og venner af bruden - i varetægt. Gommen skal udføre opgaven vagter for at komme tættere på målet. Selvfølgelig skal vagten være korrupt, og hvis gommen ikke klare den opgave, modtage gaver for eftergivenhed.

Hvad kunne være den konkurrence om køb af brudens script? Der er en bred vifte af opgaver. For eksempel skal den nette vise deres dyst færdigheder. Han har fået en hest, som kan blive en cykel, og på det gommen er forpligtet til at passere på ruten med forhindringer. Vidner kan teste nøjagtigheden ved hjælp af en hjemmelavet bue og barn mål. I stedet for sværd og spyd, kan du bruge en moppe eller en lang pind.

Bride pris scenarie kunne være helt anderledes for den måde, denne unge par. For eksempel, hvis de mødte på internettet dating site, hele scenariet kan være baseret på computergrafik. Tegn en smiley, forberede elektroniske problemer. Tegn nu - ikke en konge og dronning, og den moderator, vira, søgemaskinen Google og kundesupport. I processen med afskærmning brudgom skulle udfylde spørgeskemaet, svarene på de fleste falder sammen med svaret på den anden halvdel. Den endelige konkurrence af en sådan indløsning vil være følgende: gommen skal indtaste dit login og password til den "kasse" af bruden. Log - det er det, forenet den unge hjerte, består af seks skrifttegn (kærlighed), og adgangskoden er - hvad der vil være den unge efter deres bryllup (familie).

Og glem ikke, at brylluppet - det er den smukkeste dag i livet af to elskende! Lad der kun vil være de mest lækre, fantastiske og dejlige minder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.