Hjem og familieHelligdage

Mødre dag: "Må der altid være min mor!"

I verden har det længe været præget smuk ferie - Dag mor. Rødderne af det er forbundet med traditioner kvinders mysterier i det antikke Grækenland, Rom, hvor han hædret moderen gudinde. I England de XVII-XIX århundrede var der en Mors dag - søndag, når børnene gav deres mødre flan og små bundter.

Den umiddelbare historie i denne højtidelige dag i vores tid er knyttet til skæbnen for den amerikanske pige, Enni Dzhervis, der snart mistet det kæreste i livet - hans mor. Mens på børnehjem, barn konstant drømt om det. Det var denne pige og skabe deres drømme prototype af fremtiden for ferien: folk skal have en dag på året, hvor alle vil være sammen og ære deres egen mor og Moder Jord og mor hjem, og Guds Moder. Som svar på hendes anmodning og indsats i 1914, den amerikanske kongres etableret en ny national helligdag - Dag af mødrene. Han optrådte snart i mange andre lande rundt om i verden, herunder vores.

Den vigtigste person i vores liv fra det første minut, indtil den sidste er min mor. Dyrere, dyrere og en elsket sker ikke. Mor - dette er den første, det vigtigste ord i livet. Den siger ofte folk i øjeblikke af glæde og sorg. Og uanset hvor meget vi kan være år - 5 eller 50 - har vi brug for en mor, hendes ømhed, venlighed, ømhed. Ligegyldigt hvordan dit liv har vist sig, ved, at en mors hjerte ømhed for dig hele tiden.

Mors dag - en ferie Bereginja (fra ordet "beskytte"). Enhver mor holder sit barn fra al skade og ondt. Og det er for ethvert barn - er den smukkeste, det gode, det bedste. V. A. Suhomlinsky skrev om sin mor: "Hun er meget venlig og blide hænder, de ved alt. Hun har en ægte og følsomt hjerte - det går aldrig kærlighed. Vi har altid brug for en mor, hendes sind, hendes øjne. " Kærlighed til moderen - en ædel, hellig følelse. Der er intet højere og en mors kærlighed til sit barn. "Der er en smuk skabning, til hvem vi vil altid skylder. Det - mor", - sagde den berømte forfatter. Betalende hyldest til hende og lovede hendes navn, mange malere, billedhuggere, komponister, forfattere og digtere? forskellige epoker og generationer ophøjet i deres værker en kvinde-mor.

Mors dag bliver fejret over det hele: i Rusland, Ukraine, Hviderusland, Kina, Storbritannien, de baltiske lande, Georgien, Østrig, Finland, Panama, Australien, Egypten. Hvert land har sin egen ferie dato, dens særlige kendetegn, men essensen forbliver den samme overalt - til ære disse store kvinder og tilbeder dem!

Hvis du spekulerer på , hvad at få mor til Mors dag, det er virkelig ikke så vigtigt, det vigtigste ting, der var en overraskelse fra hjertet og blev valgt med kærlighed. Det vil være en stor fornøjelse at høre en varm sjælfulde ord, der kommer fra hjertet i sin tale. Den mindste kan forberede noget med sine hænder (til at gøre håndværk, tegne et billede, lim et postkort) eller lære et digt, en sang om min mor, og måske endda skrive deres egen.

Ønsker til Mors Dag er særligt varme, oprigtighed, rørende. "Må der altid være min mor!" - sunget på de vidunderlige børnesange. Men dette er den bedste ønske om de bedste takket være den mest komplette anerkendelse af det. Men det ville være ønskeligt, at en sådan særlig holdning til slægtninge og venner af den person, der gav os liv og beskytter os, ikke kun vare én dag om året, som vi husker hvert minut af denne ferie, vi nyder, beskytte, værdsætte og elske deres mødre! Du forsvinder aldrig generøsitet, venlighed, loyalitet, menneskelighed, mens der er i verden vores smukke mødre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.