SundhedPræparater

Det stof "Panangin Forte": brugsanvisning, real

Medikament "Panangin Forte" (manual beskriver detaljeret princippet om lægemiddel) forbedrer myokardial metabolisme. Tage tabletter arytmier, urolig søvn, aterosklerose af koronararterierne, nervøsitet, følelsesløshed i fingre og andre symptomer, der er forårsaget af en mangel på kalium og magnesium i kroppen. For at afhjælpe manglen på disse stoffer hjælper "Panangin Forte".

Sammensætningen af lægemidlet og i form af

Lægemidlet er tilgængeligt i tabletform. Hver indeholder 316 mg kalium asparaginata at baseret på hemihydratet, kaliumaspartat er 332,6 mg og 280 mg magnesium aspartat, hvis størrelse i form af magnesium aspartat tetrahydrat svarende til 350 mg. Disse er de vigtigste aktive ingredienser i lægemidlet.

Yderligere bestanddele vises i sammensætningen af tabletter:

 • majsstivelse;
 • talkum;
 • magnesiumstearat ;
 • kartoffelstivelse;
 • povidon COA;
 • silica kolloid.

hver dragee shell har en sammensætning af talkum, titandioxid, butylmethacrylat copolymer, macrogol.

Tabletterne er hvide og ovale. På den ene side er der en inskription "A83". Aluminium blisterpakning indeholder 15 tabletter. Bare en pakke med 60 piller "Panangin Forte". Instruktioner til dette medikament kommer.

Medikamentet opbevares ved en temperatur på højst 30 ° C i for børns rækkevidde. Holdbarhed fra fremstillingsdato skal være to år. Producenten af lægemidlet - farmaceutiske ungarske selskab "Gedeon Richter".

Farmakologi og farmakokinetik af lægemidlet

Den består af to aktive forbindelser "Panangin Forte". Guide bemærker, at stoffet ikke bør anvendes uden en læges recept.

Som forberedelse spille en vigtig rolle magnesium- og kaliumkationer. De indgår i arbejdet i mange enzymer, er de direkte involveret i skabelsen af inter- og intracellulære strukturer, makromolekyler særlig forbindelse. Indflydelse på muskel kontraktilitet. Andelen af calcium, magnesium, kalium og natrium afhængige kontraktilitet af myocardium.

Endogen aspartat virker som en leder af ioner, da det svarer til humane celler. Dissociation af dets salte, hvorefter ionerne i sammensætningen af andre forbindelser trænger cellerne.

Magnesium kaliumaspartat og forbedre aktiviteten af myocardium, og deres mangel kan forårsage alvorlig hypertension, arytmi, atherosklerose, koronar vaskulær, metaboliske processer i myokardiet.

Som en del af "Panangin Forte" af de aktive bestanddele i to gange mere end den sædvanlige "Panangin".

Magnesium kaliumaspartat og aktivt absorberet i væggene i tarmen, især i tyndtarmen. Udskilles gennem nyrerne.

Medicin "Panangin Forte": ansøgning

Stofmisbrug at genopbygge mangel på kalium og magnesium sammen med andre lægemidler i iskæmisk hjertesygdom, herunder akut myokardieinfarkt. Det er ofte ordineret til kronisk hjertesvigt. Indikationer er hjertearytmier, dette gælder også arytmi som er forårsaget af en overdosis af anvendelsen af hjerteglykosider.

Kontraindikationer til brugen af

Det er nødvendigt at tage hensyn til alle kontraindikationer for brugen af tabletter Panangin Forte". Vejledning til brug indeholder detaljerede oplysninger om, hvornår du ikke kan drikke lægemidlet.

Typisk er medikamentet ikke indiceret, hvis der er for stor følsomhed over for det aktive stof i lægemidlet og dets mindre komponenter. Det er forbudt at anvende midlerne til nyresvigt i akut eller kronisk form. Kontraindikationer for brug og tjene gipermagniemiya hyperkaliæmi, nedsat metaboliske funktioner af aminosyrer, samt Addisons sygdom. Brug ikke "Panangin Forte" i atrioventrikulær blok I-III grad, hvis der er et chok, inklusive kardiogent, og lavt blodtryk. Må ikke ordinere medicin hos spædbørn i alvorlige stadier af udvikling, hæmolyse og acidose. Du kan ikke anvende lægemidlet til patienter i en tilstand af nedbrydning, samt personer under 18 år, da sikkerhed og virkning af midlerne i dette tilfælde at blive bekræftet i kliniske forsøg.

Kvinder under graviditeten, kan brugt stoffet, når den potentielle fordel for moderens helbred i gange større end den opfattede risiko for fosteret.

Kalium og magnesium aspartat har evnen til at trænge i modermælk, så under behandlingsmiddel "Panangin Forte" amning skal afbrydes.

Dosering og administration

Bør kun træffes efter samråd med en læge pille "Panangin Forte". Vejledning til brug bemærker, at lægemidlet indtages oralt. Piller sluges hele, uden at tygge og drikkevand. Medicinen skal drikkes efter et måltid. Dette skyldes den sure mave miljø, hvilket reducerer dens effektivitet.

Tabletter drik et tre gange om dagen. Den maksimale daglige dosis bør ikke overstige tre tabletter. Varigheden af kurset justerer læge.

Bivirkninger og overdosis

Alle bivirkninger, når tager stoffet "Panangin Forte" bør overvejes. Manuelle detaljer de negative effekter, der kan opstå med langvarig og misbrug af narkotika.

Ved brug af stoffet i patienter gag refleks kan forekomme, kvalme, brændende, og ubehag i epigastriske regionen. I nogle tilfælde er der atrioventrikulær blok, samt paradoksalt symptomatologi, udtrykt i at øge mængden af ekstrasystoler. Modtagelse af tabletter kan forårsage hyperkaliæmi og gipermagniemiya som er vist i paræstesi, diarré, kvalme og opkastning. Men der er rødme af huden, der dækker ansigtet, er der tørst, bekymrede lavt blodtryk. Nogle gange er der hyporefleksi og respirationsdepression. Kan forstyrre kramper.

En overdosis af lægemidlet udtrykkes i manifestationen af symptomer på hyperkaliæmi, som kan være ledsaget af overdreven træthed, forstyrrelser i hjerterytmen, paræstesi, myasthenia, forvirring.

Medikament misbrug af data kan provokere gipermagniemiya. Dette fald i neuromuskulær irritabilitet, gag reflex, sløvhed, en signifikant reduktion i blodtrykket.

Den kraftige stigning i mængden af magnesiumioner i blod forårsager inhibering af senereflekser, kan forårsage koma eller lammelse af kroppen.

I alle de ovennævnte tilfælde, en symptomatisk behandling. Typisk er denne introduktion af calciumchlorid i en vene med en hastighed på 100 mg / min. Hvis det er nødvendigt hæmodialyse.

Forsigtig

Under behandling skal løbende overvåge patienter med hyperkaliæmi og overvåge kalium i blodet.

Med samtidig brug af kaliumbesparende diuretika såsom "triamteren" eller "spironolacton" og holdt sammen behandling af beta-blokkere, heparin, ACE-hæmmere, cyclosporin, ikke-steroide lægemidler, hvilken handling er rettet mod fjernelsen af den inflammatoriske proces, øger sandsynligheden for hyperkaliæmi.

Integreret kalium terapi i kombination med kortikosteroider eliminerer hypokaliæmi, som følge af virkningen af de nyeste stoffer.

Kalium reducerer bivirkninger fra anvendelsen af hjerteglykosider. Øger negativt Drome og batmotroponoe virkninger af antiarytmika.

Magnesium i præparatet betyder "Panangin forte" mindsker effektiviteten af virkningen af tetracyclin, neomycin, streptomycin, polymyxin B.

Anæstetika øger deprimerende egenskaber med magnesium på nervesystemet. Deling med succinylchlorid, "atracurium" suxamethonium og decamethonium øger muskel-nerveblokade. Calcitriol forøger mængden af magnesium i blodet, og lægemidler med reduceret calcium resultat af brugen af lægemidler med magnesium.

Medikamenter med astringerende og omslutter egenskaber, reducere absorptionen asparaginata magnesium og kalium i det gastrointestinale miljø. Efter en fælles anvendelse i terapi skal overholde en bestemt interval af modtagelse (3 timer) mellem brugen af "Pananginum Forte" med de ovennævnte lægemidler.

analoger

Hvis det er nødvendigt, kan du altid erstatte "Panangin Forte". Analoger af følgende:

 • "Aspagin".
 • "Asparkam".
 • Kalium og magnesium aspartat.
 • "Pamaton".
 • "Panangin".

For at undgå de negative konsekvenser er det ikke nødvendigt at udskifte en anden medicin alene, fordi sådanne beslutninger kun skal træffes af en læge.

"Panangin Forte": I modsætning til "Panangin"

Modsætning "Panangin Forte" fra den sædvanlige "Pananginum" består primært i koncentrationen af de aktive bestanddele. I de første forberedelse, kalium og magnesium indhold to gange, så dette medicinen tages én tablet tre gange dagligt, i modsætning til "Pananginum" at anvendelse af 2 tabletter tre gange dagligt. Øgede niveauer af aktive ingredienser i de "Panangin Forte" betyder påvirket prisen. Præparatet er værd dobbelt pris "Panangin". Sidstnævnte, ud over de tabletformer, fås som en opløsning til injektion. Dette stof har større biotilgængelighed end tabletter.

Udgifterne til medicin

Drug "Panangin Forte" kan købes uden en læges recept på ethvert apotek. Omkostningerne er omkring 300-350 rubler.

Anmeldelser af patienter og læger

Advarer om nødvendigheden af at overholde doseringen i anvendelsen af midler "Panangin Forte" betjeningsvejledning. Anmeldelser sige, at lægemidlet understøtter det kardiovaskulære system, hjælper med hjertearytmi og fjerner kramper i benene, hævelse af ekstremiteter, normaliserer arbejde i væggene i hjerte hjertekamrene, udfylder en mangel på kalium og magnesium, fjerner kraftige udsving i blodtryk. Resultaterne er allerede synlige i den første og anden dag i ansøgningen.

Blandt ulemperne ved anvendelse af midler, rapporterede patienterne prisen og størrelsen af tabletten, fordi, som stoffet er svært at sluge. Negative meninger om medicin der.

Den siger, at du har brug for at stifte bekendtskab med alle de kontraindikationer, før du tager midler "Panangin Forte", betjeningsvejledning. Anmeldelser kardiologer om disse piller eneste positive. Læger bemærke, at lægemidlet hjælper med at normalisere hjertet og behandle smerten i brystet, udfylder en mangel på kalium og magnesium, kan anvendes til at forhindre mangel på disse komponenter. På grund af det høje indhold af aktive stoffer aktivt lægemiddel er mere effektivt end konventionelle "Panangin".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.