SundhedPræparater

"Galazolin 'børn: en instruktion beskrivelse

Mange lægemidler er tilgængelige i særlige (fri form). Sådanne præparater altid har en lavere dosis, de adskiller sig i vejen for anvendelsen. Lægemidler beregnet til børn, er mere grundig research, før du ankommer til den farmakologiske marked. Derfor har de lov til at blive brugt til børn, når en voksen form af lægemidlet er forbudt. I dagens artikel vil vi fokusere på en af dem. Du vil lære, hvad "Galazolin" (barn). Sådan skal du tage stoffet, hvorfra det hjælper og hvornår du skal bruge det bør ikke være - alt vil blive beskrevet i det følgende. Du vil lære funktioner af lægemidlet, og vil være i stand til at stifte bekendtskab med anmeldelser om det.

Beskrivelse af lægemidlet og dets release former: Avancerede funktioner

"Galazolin" barn - en vasokonstriktor stof, der anvendes til behandling og forebyggelse af ENT sygdomme. Medicinen er tilgængelig i forskellige former: for voksne og børn. Forskellen er, at sådanne lægemidler kun dosering af den aktive bestanddel, som er xylometazolin. Køretøjet til børn koncentration af denne komponent er lig med 0,05%. Børn form for medicin, til gengæld yderligere opdelt i to typer: en dråbe og gel. Begge lægemidler har nasal applikation.

Sammensætningen omfatter smådråber yderligere stoffer: natriumhydrogenphosphat- og dihydrogenphosphat, dinatriumedetat, natriumchlorid, sorbitol, benzalkoniumchlorid og vand. Produceret lægemidlet i plastflasker på 10 ml. Prisen for dette stof er ikke mere end 50 rubler per pakke. Enig, billig? Gelen har forskellige egenskaber. Den indeholder de samme supplerende ingredienser som i dråber, men er også til stede og glycerol gietelloza. Køb 10 gram af lægemidlet kan prissat på omkring 150 rubler. Drug "Galazolin" (børn) i enhver form er solgt uden recept.

Virkningen af lægemidlet

Medicin "Galazolin" (barn) instruktion karakteriserer både vasokonstriktor, dekongestanter og antiallergisk. Hans lægemidlets virkning er påkrævet for at hovedkomponenten: xylometazolin. Medikamentet angår alfa-adrenoceptoragonister. Det begynder at virke umiddelbart efter administration og bevarer sin effektivitet over flere timer (sædvanligvis fra 4 til 12).

Dråber gel og bidrager til indsnævring af blodkar, for derved at eliminere hævelse af næseslimhinden. Også medikamentet reducerer antallet af tildelte hemmelighed. Som et resultat, lettere vejrtrækning og patienten føler meget bedre. Ved brug af medikamentet nasal stand til at udøve den samme virkning på øregangene, eustakiske rør.

Behovet for pædiatrisk brug hvorfra hjælper narkotika?

I enhver situation anbefales det at bruge stoffet "Galazolin" (Børnenes) brugsanvisning? De abstrakte hedder det, at lægemidlet er til behandling og forebyggelse inden for otorhinolaryngologi. Indikationer for brug af stoffet i børn, der er nævnt følgende situationer:

 • bakteriel og viral rhinitis (til symptomatisk terapi);
 • allergisk rhinitis og conjunctivitis (til akut lindring af symptomerne);
 • sinusitis og sinusitis;
 • mellemørebetændelse evstahiit.

Kan indgives vasokonstriktor at forberede til diagnostiske og kirurgiske procedurer, når nødvendigt at fjerne den naturlige hævelse af næsehulen. Hos voksne patienter, betyder "Galazolin" anvendes til samme indikationer.

Kontraindikationer for børn

Må ikke bruge stoffet "Galazolin" (barn eller voksen - ligegyldigt) med overfølsomhed over for dens komponenter. Medicinen også gælder ikke (i enhver form) for børn op til to år. Babyer nasal gel og dråber absolut kontraindiceret. I børnenes formular (betragtet) stoffet er tildelt 2 år og voksne medicin er kun tilladt efter 6. Kontraindikationer til følgende situationer vil blive behandlet:

 • glaukom og intraokulært tryk;
 • Hypertension, eller høj sandsynlighed for dens forekomst;
 • og atrofisk rhinitis medicamentosa;
 • aterosklerose;
 • takykardi og hyperthyroidisme;
 • diabetes.

En fremgangsmåde til anvendelse af dråber

Sådan bruges "Galazolin" (barn)? Beskrivelse af lægemidlet indikerer, at lægemidlet har en åbning, hvorigennem dråberne. At introducere opløsningen i næsen, er det nødvendigt at vende hætteglasset og skub forsigtigt på den. Vær sikker på at se mængden af emitteret stof, som der ikke var nogen overdosis.

 • Børn i alderen 2 til 6 år af lægemiddel gives 1 dosis i hvert næsebor. Manipulation er tilladt at gentage ikke mere end to gange om dagen.
 • Børn fra 6 år "Galazolin" børn indført to dråber tre gange. Det er muligt i denne alder at erstatte lægemidlet på den voksne form, og bruge en dråbe tre gange om dagen.

Behandlingens varighed fastsættes individuelt af lægen. I høj grad det afhænger af symptomerne. Vejledning til brug anbefaler ikke brug af børn "Galazolin" i mere end tre på hinanden følgende dage.

Anvendelsen af gelen

Sådan bruges "Galazolin" (børns gel)? Denne medicin er også indført nasalt. Han havde ikke udpege børnene op til tre år. Fra at alder og under 12 år stof, der anvendes til en enkelt dosis. Gentag manipulation kan være hver 8-10 timer. Dagen tilladt ikke mere end tre injektioner. Én dosis er i en gel strimmel, som vises efter tryk en gang på røret.

Børn fra 12 år kan bruge stoffet i den voksne form eller til at øge antallet af børns medicin i halve. Varigheden af behandling med denne medicin er 3-5 dage. Hvis det er nødvendigt, kan lægen forlænge denne periode, men stoffet må ikke anvendes i mere end to uger uden pause.

Børne Galazolin "under graviditeten: Fordele og ulemper

Er det muligt at vordende mødre til at bruge denne form for medicin? For at besvare dette spørgsmål klart ikke kan. Læger overvejer to muligheder. Vi lærer mere om dem.

Brug ikke medicinen, der er beskrevet under graviditet, da det kan have en negativ effekt på tilstanden af den vordende moder. Medikamentet øger presset på grund af, hvad der synes ødem, takykardi opstår. Alt dette er ikke kun ubehageligt, men også farligt under graviditeten. Læger anbefaler på det kraftigste, at vordende mødre bruge stoffet "Galazolin" også fordi det er hurtigt vanedannende. Lægemidlet ifølge instruktionen, er kontraindiceret under graviditet og amning.

På trods af alle de restriktioner, i nogle tilfælde, ikke kan undvære den beskrevne forberedelse. Hvis tilstanden af den gravide kvinde således at nasal vejrtrækning er helt blokeret, er det tvunget til at trække vejret gennem munden, stoffet ordineret. Læger siger, at i sådanne tilfælde, en øget risiko for føtal hypoxi, som den vordende mor modtager mindre ilt. Læger foretrækker at ordinere stoffet for ikke mere end tre dage i en gelform (barn). Mindre almindeligt ordinerede dråber. Det bør nøje overvåge patientens tilstand i løbet af behandlingsperioden.

Bivirkninger som følge af brugen af narkotika

Det er kendt, at kan være vanedannende stof "Galazolin" (dråber). Børns medicin er ingen undtagelse. Hvis du bruger medicin i større mængder og mere end fem dage, det udvikler medicinsk rhinitis. I dette tilfælde vil dråberne forbliver effektiv. Deres anvendelse næseslimhinden kommer til normal. Hvis vi giver op narkotika, fortsætter hævelse. Efterfølgende patientens tilstand forværres, udvikle atrofisk rhinitis. Alt dette er meget farligt, og i alvorlige tilfælde, en person har brug for kirurgi. Derfor skal vi holde sig strengt til lægens anvisninger eller dosis og tidspunkt for brug.

Bivirkninger kan også omfatte en følelse af tørhed og brændende i næsen. Disse symptomer forsvinder på egen hånd inden for et par sekunder. Lægemidlet kan forårsage allergi, takykardi, hypertension, hovedpine. I disse tilfælde er det nødvendigt at konsultere en læge.

"Galazolin" (børn): anmeldelser

Udtalelserne dannet om det stof, anderledes. De fleste forbrugere, der har brugt stoffet i henhold til instruktionerne, er opfyldt. De siger, at stoffet effektivt eliminerer tilstoppet næse, reducerer mængden af slim. Hvis du har hårdt brug for at komme i form med en dårlig koldt, "Galazolin" vil være uundværlig medicin. Det er vigtigt at huske, at næsedråber og gel beregnet til symptomatisk behandling. De gør det nemt for sygdommen, men har ingen effekt på dens årsag.

Negative anmeldelser om dråberne "Galazolin" også. De er ofte forstærket af tilstedeværelsen af en allergisk reaktion. Hvis du har nogen, der, skal du huske følgende: i fremtiden for dig kontraindiceret nogen måde på grundlag af xylometazolin. På den manglende effektivitet af lægemidlet rapporterer ikke enhver patient. Medicinen er altid effektiv, men i nogle tilfælde kan forårsage ubehagelige reaktioner. Bivirkninger opstår under behandlingen, du allerede kender.

For at opsummere

Fra den artikel, du kunne lære om effektiv nasal medikament, lindrer rhinitissymptomerne. Lægemidlet anvendes også til betændelse øregangen som et supplement. Før du bruger produktet, er det nødvendigt at læse instruktionerne. Må ikke blindt stoler de positive anmeldelser, fordi kroppen af hver person er forskellig. Ansøgningsskemaer barn medicin reducerer sandsynligheden for sidereaktioner, på grund af sådanne midler er to gange mindre aktivt middel. Før behandlingen er nødvendig for at rådføre sig med din læge. Træk vejret frit og ikke bliver syge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.