Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Babymad: hvordan man laver manna

Meget populær i børnehaven køkkenet er manna, som også kan serveres som dessert. Selv i oldtiden i Rusland ved, hvordan man kokken manna mælk eller frugt. Manica kaldes rig kage, som er baseret på semulje. I dette tilfælde, semulje indeholder store mængder af vitaminer, proteiner og phytin, der fremmer sundhed hos ældre, som en positiv effekt på tarmen. Hertil kommer, Manica er meget glad for børn. Imidlertid bør alle mødre huske på, at en glutenfri kage i store mængder, som kan forårsage allergiske reaktioner, så det er nødvendigt at anvende ikke slishom ofte.

Til dato er der mange måder, hvordan man kan forberede manna. Men den største popularitet vundet manna på hytteost eller mælk, og de er normalt serveres med syltetøj eller konserves. Forberedelse af kagen er ikke en big deal, da alle de nødvendige ingredienser der typisk findes i mange husmødre på lager.

I tilfælde af fremstilling af konventionel Manica kogte semulje mælk med sukker og vanille og derefter hældes den på en bageplade og afkølet. Når grøden tykkere, bliver det skåret og serveret med en sød sauce eller marmelade. Når spørgsmålet, postryapat manna bær eller chokolade, du har brug for at presse saften af bær og presserester fortyndet med vand og lad det simre med sukker, derefter stamme. Den resulterende sirup blev fortyndet med bær saft og brygget semulje. Og hvis i det færdige grød tilføje kakao, vil chokolade manna. Du kan også lave mad pust semulje kage, for denne alternative lag af bær og chokolade manna.

Betragt eksemplet med hvordan man laver ost manna.

Dette vil kræve et pund semulje, en kop yoghurt, en pakke af ost, tre æg, et hundrede gram sukker, en skefuld bagepulver til dejen, rosiner, bagepulver og vegetabilsk olie.

Først skal du tilføje den æggeblommer hytteost, yoghurt, sukker, og rør det hele. Så her sætte bagepulver, bagepulver og semulje. Proteiner i pisket skum forsigtigt tilføje til bulk og bland ved at tilføje rosiner. På en smurt form, sætte dejen og bage det i en halv time.

Desuden vil mange være undrende, hvordan man tilbereder manna mælk.

I dette tilfælde et glas semulje, en liter mælk, et stykke smør, en kop mel, tre æg, et hundrede gram sukker, halvtreds gram creme fraiche, vegetabilsk olie og salt.

Den første ting at gøre, er at lave mad semulje, med hun skal være tyk. Fremgangsmåde til fremstilling af mælk semulje blev foreslået ovenfor. Det færdige budding er forpligtet til at køle og plads i gryden, tilsæt æggeblommer og mel det. Piskede æggehvider forsigtigt nødt til at hælde dejen og forsigtigt bland godt. På en smurt pergamentpapir, placeret på en bageplade, sprede dejen, smurt med creme fraiche og bages indtil gjort. Den færdige fad kan dekoreres med glasur og serveret med syltetøj.

Muligt før, at både manna lave mad, gøre saucen fra bær til ham. For at gøre dette i en skål fyldt med vand, tilsæt sukker, og alt er kogt i flere minutter. Færdigblandet med bær sirup (kan være frosset) og knust under anvendelse af en blender.

Retter fra semulje absorberes hurtigt af det menneskelige legeme, fordi det indeholder en lille mængde fiber. Desuden er disse kurser giver en person styrke, fremme heling af gastrointestinale sygdomme, det fjerner fra kroppen fedt og slim. Men er det ikke anbefales rutinemæssigt spise manna til børn, fordi det indeholder phytin, som hindrer strømmen af blod calcium, som kan forårsage engelsk syge og spazmofilii. Men nogle gange nødvendigt at forkæle dit barn tilberedt med kærlighed Manica.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.