SundhedPræparater

"Alezan" - fløde leddene. Anmeldelser af læger og købere

Det er værd at bemærke, at i de seneste år har mange mennesker begyndt at erhverve midler "Alezan" (fløde leddene). Anmeldelser af læger med hensyn til arbejdet i dette stof er ganske positiv, og derfor er mange og henledte deres opmærksomhed på det, men kun få mennesker ved, at denne måde faktisk er produceret, ikke kun i form af en creme. Brand producerer en lang række forskellige værktøjer til at maksimere pleje til heste.

Hvad er denne serie?

Hest er tilstrækkeligt ansvarlig besættelse, og det er vigtigt kun at vælge de rigtige værktøjer, de mest almindelige er "Alezan". Creme leddene, virkelige læger om effektiviteten af dem er overvejende positive - det er ikke hele viften af produkter, der er stadig en masse nyttige shampoo og geler.

Sammensætning heste lægemidler har et tilstrækkeligt stort antal ligheder med de samme lægemidler til mennesker, den eneste forskel i dette tilfælde er forskellige doseringsintervaller aktive stoffer. Det er grunden til, at nogle af disse værktøjer er ofte anvendes til behandling af forskellige sygdomme eller funktionelle lidelser hos mennesker. Et sådant middel sælges under navnet "Alezan" fløde leddene. Anmeldelser af læger siger, at for at folk, det har også en positiv effekt, i forbindelse med hvilken han selv lejlighedsvis ordineret som en mulig behandling for visse sygdomme.

shampoo

Serien omfatter særlige shampoo til vask heste, hvori der er forskellige problemer med huden, eller en stor mængde skæl. De er velegnet også til vask af huden, der er blevet ramt af alle former for svampeinfektioner og eksem. Egenskaberne for denne shampoo er forårsaget af det faktum, at det består af specialiserede urteekstrakter, naturlige urter og sølvioner.

Denne Detergentsammensætningen omfatter i sin høj renhed vand, det er kendetegnet ved fravær af tørring og irritation. Shampoo perfekt vasker alle former for forurening, forbedrer tilstanden af hår og hud, og også gør det silkeagtige hår, så de vil være godt kæmmet. Blandt andet sammensætningen af shampoo perfekt aircondition og deodorizes hår.

Urter, der er en del af værktøjet, helt eliminerer skæl og giver fuldstændig destruktion af patogene svampe og bakterier, som bidrager til en normalisering af huden flora. Glycerin i sin struktur øger den generelle forekomst af strømmen af stofskiftet i væv i huden og hårsækkene, som gør det muligt at fremme hurtigere heling, og efterfølgende udvinding af beskadigede strukturer.

Fløde miramistinom og SDA

Det vigtigste produkt serie af "Alezan" - fløde leddene. Af læger være særlig opmærksom på produktet miramistinom og SDA, som er karakteriseret ved udprægede antiseptiske egenskaber, samt styrkelse af lokal immunitet og fremskynde forskellige processer i regenerering og vævsheling. Det er af denne grund, værktøjet der ofte anvendes til behandling af patologier såsom:

 • sår;
 • traumer;
 • sår, der ikke heler i lang tid efter operationen;
 • trofiske ulcera;
 • fistler;
 • liggesår;
 • forbrændinger og forfrysninger;
 • alle former for skrammer;
 • dermatitis forårsaget af aktiviteten af svampe- og bakterielle flora.

Knyttet til stoffet "Alezan" (creme fælles) erklæring siger, at det er en kombination værktøj, der bruges kun under ekstern behandling. Komponenterne indeholdt i sin sammensætning, kendetegnet ved udtalt antimikrobielle, antiinflammatoriske og sårhelende egenskaber, blandt andet til at forbedre appetitten og aktiv genoprettelse af forskellige vævsstrukturer.

Miramistin og dens virkning

Knyttet til stoffet "Alezan" (creme fælles) erklæring bemærker også hver for sig, og det faktum, at miramistin, som er en del af lægemidlet er et antibakterielt middel, der har en ødelæggende virkning på forskellige svampe og bakterier, herunder:

 • forskellige streptokokker;
 • Staphylococcus aureus;
 • Pseudomonas aeruginosa;
 • Corynebacterium;
 • klamydia;
 • gær;
 • svampe, actinomycetes;
 • dermatofytter.

Grund af den ekstremt brede vifte af antibakterielle virkninger og stoffer leveres så omfattende virkning, som adskiller "Alezan" (fløde led). Gæst eksperter siger, at ud over de vigtigste virkninger af værktøjet forhindrer infektion med en række såroverflader, herunder også brænde. Stoffets topisk ikke giver dets absorption i den systemiske cirkulation, med salven ikke fører til ødelæggelse af hudceller, forskellige dehydrerende dødt væv, men bidrager til den tørre skræl hvorunder intensivt vil forekomme forskellige granuleringsprocesser og aktiv vævsreparation.

SDA

ASD står for antiseptisk stimulator Dorogova. Sammensætningen af denne midler er inkluderet SDA 2F og 3F, dvs. den del af den stimulator ved henvisningstal 2 og 3. Brug af dette element tillader forøget antiseptisk virkning af lægemidlet, eliminerer forskellige inflammatoriske reaktioner, og tilvejebringer også en effektiv lokal stimulerende virkning på immunceller.

Under indflydelse af en given element pus sår afviger betydeligt hurtigere, hvilket resulterer i den overordnede proces for heling og gendannelse af normalt væv yderligere struktur også accelererer betydeligt.

Desuden er det værd at bemærke, at i dette tilfælde, væsentligt øge virkningen af miramistina og SDA, som indeholder en "Alezan" (fløde leddene), som i sin sammensætning omfatter også en ekstrakt af salvie, calendula og kamille.

Hvis det bruges?

Equine Creme samlinger "Alezan" er et værktøj, der er blevet brugt effektivt i behandlingen af forskellige sygdomstilstande hos mennesker. Således er en creme, hvori sammensætningen indeholder SDA og miramistin, udbredt i behandling af forskellige traumatiske skader eller skader i strukturen af muskler, led og hud. Med denne creme stimuleret heling og udelukker muligheden for infektion af såret overflade.

Ved hjælp af denne formulering hjælper meget i behandlingen af alle former for hudafskrabninger, liggesår, forbrændinger, trofiske sår, kirurgiske sår, forfrysninger, og mange andre problemer.

cream leddene

Specialiserede fløde leddene på deres fysiske og kemiske struktur er en gel-creme, men langt de fleste tilfælde det kaldes kun ved et bestemt navn. Bestanddele i sammensætningen af medikamentet, har hondrostimuliruyuschee, analgetisk, antiinflammatorisk og hondoprotektornoe handling.

Hondoprotektornoe aktion i dette tilfælde repræsenterer den maksimale effeciency af at tilvejebringe beskyttelse mod de negative konsekvenser af leddene væv fra omgivelserne, mens hondrostimuliruyuschee betegner en konstant forstærkning behandler bruskagtig vævsvækst gennem en forbedring af metabolisme og ernæring. Som et resultat af anvendelsen af denne creme med til at forhindre muligheden for degeneration af leddene, samt helt stopper progression af nogen sygdom.

Hvor at bruge denne creme?

"Alezan" (fløde samlinger til mennesker) er almindeligt anvendt til behandling af patologier, såsom:

 • lændesmerter;
 • slidgigt;
 • ledskader;
 • lopatkoplechevoy polyarthritis;
 • blødgøring af patella.

Hvad gør denne creme?

Med denne creme metabolisme i brusk leddene Normalisering der væsentligt forsinker nedbrydningen af væv med mulig progressiv dysfunktion. I den region, hvor der anvendes "Alezan" (fløde leddene, er billeder af hvilke indarbejdet i artiklen), forbedrer hudens elasticitet, samt helt fjernet alle former for smerter i slidgigt, skader i leddene, lopatoplechevom gigt og osteochondrose betydeligt. Derudover Cremen giver også effektiv fjernelse af ødem.

struktur

Dette middel hjælper med at forbedre produktionsprocesser af hyaluronsyre og glycosaminoglycaner som er komponenter af den normale brusk. Denne effekt giver glucosamin, som omfatter "Alezan" (fløde samlinger til mennesker). Anmeldelser af læger siger, at på grund af tilstedeværelsen af dette element blokerer de enzymer, destruktivt påvirker væv af ledbrusken. Desuden cremen optimerer artikulær forkalkning af knogler, fremmer væskeophobning, samt at opretholde den normale tilstand for elastiske egenskaber af brusk.

En anden aktiv bestanddel, som omfatter fremstilling "Alezan" (cream leddene) sammensætning er chondroitinsulfat, hvilket har en positiv effekt på metaboliske processer af fosfor og calcium, såvel som normaliserer processerne for dannelse af brusk og knogle i leddet. , Chondroitinsulfat tilvejebringer således fuldstændigt stop progression af osteoarthritis og bidrager også til den samlede mængde synovialvæske og reduktion af smerte og en betydelig stigning i mobiliteten af patienters led. Det var sådan en anden effekt creme samlinger til heste "Alezan" (som ofte bruges til mennesker).

Kontraindikationer

Hvis du bruger det anbefalede doseringsregime udelukke muligheden for eventuelle bivirkninger. Folk med følsom hud kan opleve, mens du bruger let irritation efter brug, hvilket er hurtigt nok, og det er absolut helt passerer. Forberedelser hest serien omfatter aktive komponenter, som er almindelig anvendt i moderne medicin, der oprindeligt bestemt til befolkningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.