SundhedPræparater

Det stof 'Motilium'. Anmeldelser. Indikationer. instruktion

Præparat "Motilium" besidder antiemetiske virkninger. Det aktive stof - domperidon. Tilgængelige lægemiddel i form af tabletter (konventionelle og linguale). For patienter yngre gjort medicin "Motilium" (suspension til børn).

Anmeldelser af forberedelse er oftere positivt. Mange af dem, der tog stoffet, angive dens effektivitet i fordøjelsesbesvær. Den utvivlsomme fordel af midlerne er dens hastighed. Suspensionen "Motilium" ofte er ordineret til små børn til at fjerne kolik. Voksne patienter med en positiv udtalelse fra de flersprogede tabletter. Det stof i denne form er meget praktisk - ingen grund til at vaske ned pillerne.

Om medicin "Motilium" svar fra læger er også overvejende positiv. Eksperter siger veltolereret, det mindste antal kontraindikationer.

Lægemiddel "Motilium" (patient testimonials bekræfte det) effektivt letter symptomer på ubehag i epigastriske. Det stof eliminerer halsbrand, som kan opstå efter et måltid, samt følelsen af oppustethed i maven, kvalme, oppustethed og sure opstød.

Medicin "Motilium" (kommentarer fra eksperterne tvetydige i det) anbefales at tage på en tom mave. Varighed af behandlingen - ikke mere end to uger.

For at fjerne symptomerne på ubehag, dyspeptiske manifestationer fra en alder af tolv patienter (med en vægt på mindst femogtredive kg) udpege tablet tre eller fire gange om dagen.

Den dag dosis bør ikke være mere end otte tabletter.

Når udtrykt former af emesis og kvalme dosering tilladt at fordoble frekvensen af anvendelsen, men det forbliver de samme (tre eller fire gange om dagen). Behandlingen bør ikke vare mere end to dage.

Den dosis af lægemidlet "Motilium" for børn (læger anmeldelser entydige i denne) er indstillet til en sats på 2,5 milliliter per kilogram af ti. Hyppigheden af ansøgningen - tre gange om dagen før måltiderne. Hvis det er nødvendigt, det tillod stoffet ved sengetid.

Den maksimale daglige lov til at tage mere end firs milligram.

Før brug suspensionen rystes hætteglasset. For at åbne flasken, trykke let på topdækslet, mens dreje det mod uret.

Det stof "Motilium" (anmeldelser og kommentarer læger bekræfte det) er ikke tildelt i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlet hos patienter med prolaktinom (svulst i hypofysen, udskiller prolaktin). Anbefales ikke afhjælpe for moderat eller svært nedsat nyre- og leverfunktion.

Må ikke ordinere medicin samtidig med andre lægemidler, såsom "Erythromycin" "Ketoconazol", "Clarithromycin", "Amiodaron", "Voriconazol", "telithromycin," "Fluconazol".

Som praksis viser, er veltolereret i overensstemmelse med anbefalingerne i de retningslinjer og instrukser fra lægen, betyder "Motilium". Men i praksis, tilfælde af bivirkninger blev registreret.

Medicinen kan forårsage irritabilitet, nervøsitet, allergiske reaktioner, tørst, svimmelhed.

Nogle gange er der et fald i libido, depression, døsighed, angst, kramper, hjertebanken, ventrikulære arytmier.

Bivirkninger "Motilium" midler bør omfatte styrkelse af lidelser i fordøjelsessystemet, tarm spasmer (kortvarige), og diarré.

Meget sjældent nævnt hyppig vandladning, gynækomasti, amenoré, stomatitis, konjunktivitis.

I overdosis mærket bevidsthedsplumring, desorientering, kramper, døsighed, mulige ekstrapyramidale reaktion (lidelser af motorisk funktion).

I mangel af en specifik modgift, anbefales standardmål for bistand.

Før du bruger stoffet "Motilium" bør konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.