SundhedPræparater

Furosemid: hvorfra det er ordineret?

Vanddrivende, der påvirker nyrefunktionen er det stof "Furosemid". Fra hvilket det administreres, og hvordan man kan anvende? Denne medicin hører til gruppen af diuretika. Det er godt ud af kroppen syntetiske stoffer, såsom natrium, kalium, magnesium, calcium, og sænker arterietryk. Den aktive lægemiddelbestanddel fremmer udskillelsen af natriumchlorid og har på patientens hypotensiv virkning.

Virkningen af lægemidlet og i form af

Effekten af brugen af stoffet kommer meget hurtigt og varer en kort tid. Når midlet indgives intravenøst, den terapeutiske virkning forekommer allerede efter 5-10 minutter. Hvis brug af lægemidlet i pilleform, dets virkning begynder i ca. en time, og den maksimale effekt observeres efter 1,5-2 timer. Dag "Furosemid" kan være tilgængelig i tre former: tabletter (40 mg), en opløsning til injektion (2 ml), granulat til opløsning fremstilling, som indtages oralt.

"Furosemid": hvad er ordineret

Medikamentet administreres til patienter til behandling af ødem syndrom, som kan opstå, når:

  • og kronisk nyresvigt;
  • kongestiv hjertefejl;
  • arteriel hypertension;
  • hjerneødem;
  • forbrændinger;
  • hypertensiv krise.

Påfør medicin bør kun ordineres af en læge med henblik på at undgå mulige komplikationer.

Brugen af narkotika "Furosemid"

Vanddrivende anbefales at tage om morgenen før morgenmaden. Voksne er normalt foreskrevne dosis 40 mg én gang dagligt. Lægen kan øge mængden af lægemidlet til 160 mg efter behov. Hvis hævelsen er reduceret, at dosen af medicin reducere pause i et par dage. Den maksimalt tilladelige mængde af lægemidlet pr dag er 1500 mg. Sådan modtage en "furosemid" børn: medikament dosis bør være ca. 3 mg per 1 kg af vægten af barnet, kan dette beløb forbruges i flere etaper. Men på samme tid den maksimale daglige mængde medicin til barnet bør ikke overstige 40 mg. Efter at reducere hævelse medicin kan tages bare en gang om ugen. For mere information om hvordan man kan tage "Furosemid" kan findes i vejledningen, samt din læge.

Kontraindikationer og bivirkninger

Personer med kendt overfølsomhed over for lægemidlet anbefales ikke til "Furosemid". Fra hvor lægemidlet er ordineret, vi allerede har regnet ud, lad os se, der ikke kan tage denne medicin. Det er forbudt for folk med nyre og leversvigt, med obstruktion af urinvejene, anuri, diabetes mellitus. Det er ikke alle kontraindikationer for brugen af "Furosemid" stof. Han blev ikke udnævnt kiddies under tre år. Det stof bør heller ikke tages med pancreatitis, systemisk lupus erythematosus, svær hypotension. Blandt de bivirkninger, der er mange, kan vi nævne kløende hud, kvalme, opkastning, svimmelhed, tørst, depression, hyperglykæmi. Medicinen bør ikke anvendes til behandling i første halvdel af graviditeten.

nyttige oplysninger

Denne artikel er ikke en instruktion om brugen af medicin "Furosemid". Fra hvilket det administreres, og hvordan man ansøger, kan findes i flere detaljer i vejledningen til stoffet og konsultere en læge. Det skal bemærkes, at i hvert fald det er umuligt at tage dette værktøj på din egen - det kan føre til en overdosis og forværring af patientens tilstand. Ved brug af lægemidlet bør være at kontrollere niveauet af urinstof, elektrolytter og carbonater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.