Sport og FitnessOutdoor Sports

Evgeny Belov biografi og resultater af skiløber

Navn på Tyumen-skiløber distantsionschika Eugenia Belova nylig på læberne af fans af skiløb. Men efter 2014-OL i Sochi, hans talent er betydeligt stærkere og glinsede med nye ansigter.

Evgeny Belov - et nyt navn i skiløb

Son Belova Valentina Anatolevny Belova og Nikolai Vladimirovich kan sikkert tilskrives rang af den talentfulde nye generation af russiske skiløbere. Og ikke som en belønning, og under hensyntagen til alle sine succeser og resultater.

To år i træk, i 2011 og 2012, han var beæret over at tage et højere løntrin på World Junior Championships. Hos voksne konkurrencen fik sin debut i 2011, da han kom til VM i det russiske hold. Mesterskab i Rusland på ski løb er Tyumen-regionen. Gentagne gange vandt han titlen på mester i Rusland. Han deltog i De Olympiske Lege 2014 i Sochi, hvor han tog 3. plads i relæet kvartet. Og denne gang til at forelske sig i de fans og fans af ski racing i Rusland.

Ny uddannelse sted Tyumen racer

Tyve-tre skiløbere i indeværende år, efter De Olympiske Lege i Sochi, blev involveret i nye bestræbelser på at finde en anden træner. I maj 2014 Belov Evgeniy Nikolaevich og fire andre hold besluttet at forlade træner for det russiske nationale ski racing Oleg Perevozchikova.

Børnene valgte en gruppe under ledelse af den schweiziske Reto Burgermeister træner og fysioterapeut Isabel Knauth. Allerede i maj Eugene gik til den første preseason lejr i Østrig, Ramsay sted. Ønsket om at træne med en udenlandsk træner drengene er længst. Men manglen på klarhed i finansieringen af lønninger. På trods af de uløste problemer og opgørelsen af Helena Vyalbe at penge til at betale udenlandske træner er ikke førende skiløbere hold besluttet at afvikle hundredvis af kilometer uddannelse ikke er hjemme, og i Østrig, selskabet gruppe Burgemaystera-Knauth.

Og jeg håber, at i nær fremtid finansiering Burgemaytera gruppe vil blive etableret i sin helhed.

Hjem uddannelse ski mestre

På sportsstjerner størrelsesordener af dette niveau siger, at de "fødte racer-rounder". Født og opvokset i Ural - i landsbyen Oktyabrsky. Jeg stod på ski fra børnehaven. Forældre Eugene - sidste mester af sportsgrene i langrend. De begyndte straks at lære drengen til de hårde arbejdsdage en professionel atlet. Mor skiløber, Valentina A., arbejdede i en børnehave lærer. En far helt, Belov Nikolay Vladimirovich, en børnepool træner i en sportsskole. Først Bronze olympiske medaljevinder uddannet mor. Og da drengen var elleve år gammel, i hårdt stramme tøjler tog han skiløber far. Nikolay Vladimirovich Belov og er i øjeblikket en personlig træner for den berømte skiløber.

Hertil kommer, at personlige forældremyndigheden over forældrene til de atleter er meget nyttigt til Eugene. Faderen forsøger at besøge med sin søn de fleste af konkurrencen. Med sådan en støtte og starte, og resultatet er bedre. Et hjem mor ure på tv og også på mødet giver en bred vifte af sportsgrene tips.

Karriere tog fart sibiriske sprinter

I den voksne landshold i Rusland på ski løb var sibiriske skiløber i 2010. Netop på dette tidspunkt at ændre trænerstaben. Og i stedet for cheftræner han blev udnævnt Oleg Perevozchikov, når coachet Tyumen dreng i junior landshold.

Evgeny Belov - skiløber indtastet i den grundlæggende struktur er ikke tomhændet. Bag ham er antallet af succesfulde præstationer ved World Junior Championships, der blev afholdt i 2010 i den tyske Hinterzarten. Her lykkedes Belov at vinde to sølvmedaljer, en - kommando stafet, den anden - i en ski løb den klassiske stil af ti kilometer.

Generelt er sprinter debut i den svenske by Gallivare november 20, 2010. Så en ung mand på tyve blev den tredivte i küren løb på 15 km. Og også kunne komme i relæet kvartet. Og sammen med holdkammerater Maksimom Vylegzhaninom, Petrom Sedovym og Alexander passager formåede at vinde sølvmedalje.

Den anden lancering fandt sted ved VM i 2011. Han var ikke så vellykket som debuten. I den norske by Holmenkollen Evgeny Belov formået at køre kun én 15-kilometer løb i relæet kvartet savnet.

Vellykket Uralbjergene for føreren af sport og verdensmesterskabet i 2011 år, som blev afholdt blandt sportsfolk under en alder af 23 år. I den estiske by Otepaa Eugene oprindeligt stand til at vinde i en afstand af 15 kilometer fra freestyle og derefter vandt sølv i kapløbet dobbelt så lang tid, kun overgået af canadiske Aleksa Harvina.

Mange lærere i den russiske nationale ski racing som junior, og voksen personale finder det rigtigt fighter i stafet er Tyumen ung mand ved navn Eugene Belov. Skier sådan uddannelse føles altid sporet og næsten aldrig fører holdet. Så ved VM 2013, der blev afholdt i den italienske by Val di Fiemme, Eugene, som før, en del af relæet kvartet vandt bronzemedalje.

2014 OL

Det næste vigtige skridt i den atletiske karriere Belova er i 2014-OL, der blev afholdt i Sochi. Ikke alt fungerede gnidningsløst i en ung atlet ved navn Evgeny Belov. Skier ved OL, sandsynligvis blæst. Too var en stor byrde af ansvar. Russiske hold motiverer også bommert russiske atleter forkert refereeing. ledelsesteamet havde indgivet en formel protest mod resultatet af mandlig skiathlon. Som du ved, den olympiske guldmedalje gik til schweiziske skiløber Dario Cologna. Sølvmedalje tog hjem svenskeren Marcus Hellner. Bronze gik også til norsk rytter Martin Sundby. Russisk deltager Maxim Vylegzhanin tilfredse kun fjerde sted, mens Evgeny Belov - nittende.

I en afstand af 15 kilometer klassisk stil Eugene tog 25 position. Alle årsagerne til sin fiasko Eugene roligt drøftet med træner for det russiske hold. Som tillod den sidste dag i den russiske relæ fire kampe, som omfattede en og Evgeny Belov, for at vinde bronzemedalje ved De Olympiske Lege.

oversigt

Overholdelse af naturlige, fysiologiske, psykiske, og psykologiske data, der er tæt på perfekt, hvilket gør for mange kvinder og piger i den berømte skiløber symbol på mod, styrke og skønhed.

Personlige liv af udestående atleter har længe været under tilsyn af fans og tilhængere. Men særligt interesseret i de piger og drenge, der er involveret i skiløb på et professionelt niveau, de generelle parametre for atlet.

Her er nogle af dem præcise data:

  • Skier født i landsbyen Oktyabrsky Sverdlovsk område 7 august 1990.
  • det vejer 78 kg med en stigning på 185 cm.
  • Foretrukne mærke af ski: Fisher.
  • Athletic Rolle: alsidig, udvikle alle former for langrend.
  • Skiløb kursus: klassiker.

Evgeny Belov. Biografi og personlige liv af en atlet

Den skiløber blev født i en sports familie. Han - den midterste søn af sine forældre. Indtil puberteten de uddannet drengen, i håb om at vokse fra Eugene olympisk mester.

For biler og hurtig kørsel på deres vogn chauffør ser positivt. I hans hukommelse var der lejligheder, hvor jeg var nødt til at stikke og off road inspektører. Biathlon henseender. Ofte syg for dem i konkurrencen. Hvis du ikke skulle være en skiløber, så mest sandsynligt, Eugene ville vælge at cykle. Meget meget som ham til at nå hastigheder på motorvejen. Velkendt med ski sport. Men på bjergskråningerne ved at løbe tør. I sin fritid foretrækker fritid og russisk bad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.