Sport og FitnessOutdoor Sports

Hvad er en duathlon, og hvordan det sker? Nødvendigt udstyr og regler

Statistik bekræfter, at ski konkurrencer, eller snarere løbet, ligner en masse seere på TV og leve. Denne sport er mest interessant at vores landsmænd. Præsident Vladimir Putin taler til journalister, at han også kan lide at se disse konkurrencer. Hemmeligheden af en sådan popularitet, formentlig i nærheden af de almindelige mennesker. Bestemt de fleste mennesker er ikke bare skiløb og skøjteløb og vide, hvad duathlon, i modsætning til curling, at kontakten er dårligt forstået.

Vi taler mere om dette sports disciplin - duathlon. Deal med det, du kan i løbet af sommeren (cykling, løb) og vinter. Konkurrencen finder sted i flere etaper. I sommersæsonen atleten kører først, og derefter rider en cykel, og den tredje fase - igen kører. Ændringen af alle faser foregår i et separat område, og hver atlet er en individuel plads til udstyr.

Duathlon som næsten alt, kan de selv håndtere begyndere, der gerne aktiv form for ferie. Det skal bemærkes, at programmet omfatter kun olympisk Duathlon Vinter (ski, skøjter eller ski hop). Før de deltagende atleter forsøger at spore sektion og derefter gå videre til konkurrencen. Vinderen er den, der er hurtigere og renere overvinde afstand.

Obligatoriske betingelser for

Hvad er en duathlon, i generelle vendinger, læserne allerede vidste, og nu fortælle dig, hvad er kravene til atleter. Deltagerne kører sporet trinvis (sekventielt), uanset vejrforhold. Rute stadier af pre-show på kortet og hænge ud på dagen for konkurrencen på brættet. Banen, der vil dække de atleter, altid præget af særlige tegn og mærkning tape.

Skift alle faser, samt start og mål skal være i de angivne punkter. Atleter overholder alle regler og anvisninger fra controllere og dommerpanelet på afstand. Manglende overholdelse af mindst ét punkt, spilleren straks diskvalificeret (slået ud kapløbet). At overvinde ruten udføres kun i de beskyttelseshjelme.

sportsudstyr

Ski duathlon kun udføres i en særlig gear. Mere specifikt blev deltagerne givet sko, der hjælper ham til at blive afholdt i løbet af skøjteløb og jogging. Også brug for ski med bindinger for støvler og lange glasfiberstænger, der til tider når op til hagen. De hjælper spilleren til at bevæge sig hurtigere og for at fordele belastningen. Som for dragter, er de syet af tykke lycra, der giver kroppen til at ånde under træning, og at overvinde modstanden i luftmassen.

afstande

Så hvad er en duathlon? Det skiftevis skiløb, hvor den første halvdel af stien (for mænd - 15 km for kvinder - 7.5 km) udføres i en klassisk stil, den anden fase af deltagerne er på skøjter. Afstandene er lange og korte, er de mest almindelige:

- sprint - kører (5 km), cyklen (20 km), den tredje fase - run (2,5 km)

- standard - kører 10 km, cykle 40 km, fuldender det spor kører 5 km,

- lang - kører 20 km, cykel (80 km), løb (10 km).

Den mest populære er den sprint (køre 10 km, cyklen 150 km kører på 30 km).

I vinteren Duatlon andre standarder. Det vigtigste - retten til at afhente udstyr og fysiske egnethed deltageren. Alle disse vigtige komponenter bidrage til at overvinde sporet og blive en vinder. Så vi forklarede dig, hvad duathlon og hvordan man passerer det. Denne sport er meget interessant og ganske kompliceret. Efter sådan en lang afstand til at gå, især i den kolde er ikke så enkelt. Vores atleter - ære og ros!

konklusion

Hvis du ønsker at Duathlon, skal det først være uddannet på en specielt fremstillet plan. Du kan starte med at cykle eller svømning - dermed vil du styrke dine muskler. De vigtigste ting - ikke travlt med at skifte til kraftige stød, da det negativt vil påvirke hjertet. Kapacitet sats sker gnidningsløst at mødes teknik. Nyd aktiviteter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.