Mad og drikkevarerOpskrifter

Boghvede med kød multivarka "Polaris" - den hurtige og velsmagende skål!

Boghvede med kød i multivarka "Polaris" er forberedt hurtigt og nemt. Ja, i dette køkken gadget er en særlig tilstand, der giver dig mulighed for hurtigt nok til at lave en lækker og solidt måltid for hele familien.

Trinvis opskrift til fremstilling af boghvede med kød

For at gøre en sund ret, skal følgende komponenter købes:

  • svine- eller oksekød (take-fedt skive udbenet) - 400 g;
  • boghvede, ryddet for affald - 1 kop;
  • vand, filtreres, drikkevand - 2 kopper;
  • hvide løg - 2 stk;.
  • Gulerod stor størrelse - 1 stk;.
  • mellemstor tilsat jod salt, peber, jord allehånde, laurbærblade - tilføje smag og personlige præferencer;
  • akut tomatsauce (eller ketchup kan anvendes adjika men mindre) - 3 store skeer;
  • raffineret vegetabilsk olie - 35 ml (til stegning af kød ingrediens).

De forarbejdning af korn

Boghvede med kød multivarka "Polaris" vil vise sig lækker, hvis alle komponenter i fødevarer komponenter vil blive præ-behandlet ordentligt. Madlavning middag præsenteret bør begynde med forarbejdning af korn. Dette kræver at tage den nødvendige mængde af boghvede og nøje gennemgå det og slippe af med den eksisterende affald. Endvidere bør krydset placeres i en sigte og skyl med varmt vand, regelmæssigt skiftende sine hænder. Således boghvede anses ren og egnet til kogning kun efter at væsken bliver så transparent som muligt.

Det er især bemærkelsesværdigt, at nogle kokke foretrækker at tilberede en skål med en minimum af varmebehandling. Efter alt, at den eneste måde at gemme alle de nyttige egenskaber af de anvendte produkter. For at gøre dette, skal du rengøre krydset skal sættes i en dyb skål og derefter fylde den med filtreret vand og lad i denne betingelse for 13-15 timer (længere muligt). Efter denne tid, boghvede vzbuhnet meget og kræver ikke lang afkog. Hvis du beslutter at gøre et måltid spontant, at denne procedure kan negligeres.

Behandling af kød og grøntsager

Boghvede med kød multivarka "Polaris" fås især velsmagende og nærende bestanddel med såsom svinekød. Men madlavning denne middag er muligt, og med kalvekød, lam, oksekød eller en hvilken som helst fugl. Således erhvervede stykke magert kød, der skal vasket grundigt for at fjerne fra det hele vener og uspiselige film og derefter skåret i stykker af medium.

Det kræver også en separat ren frisk gulerødder og et stort løg. De har brug for at rives og hak med en kniv, henholdsvis.

Processen med ristning grøntsager og svinekød

Boghvede med kød multivarka "Polaris" fremstilles i etaper. At komme i gang i køkkenet enhed skal hælde vegetabilsk olie og raffineret det let opvarmet batchvis. Ved siden af tanken er nødvendigt at lægge ud stykker af svinekød og steg dem, indtil rødbrun i det samme program (ca. 17-22 minutter). Derefter er kødet skal hælde revne gulerødder og hvide løg. Bland alle ingredienser, bør smag være mellemstor salt tilsat jod, jorden allehånde og laurbærblade. I denne sammensætning, skal produkterne tilberedes i den samme tilstand, omkring en fjerdedel af en time. Som et resultat, bør du få stegt velduftende masse, der skal danne grundlag for fremtidige måltider.

Varmebehandling i alle specialer

Boghvede "Polaris" Loose i multivarka forbereder på samme måde som den klæbrige rod. Men forskellene i dem stadig er. Faktisk i det første tilfælde krydset nødvendigt at tilsætte mindst vand, og mere specifikt i et forhold på 1 til 2.

Efter zazharki kød med grøntsager vil være klar, skal det udjævnes med en ske og sted på toppen af den ryddet boghvede. Endvidere kræver anordningen hældes forsigtigt kop drikkevand, og en sådan komponent og tilføj om ønsket som tomatsauce. Det vil give fadet er ikke kun skarphed og smag, men også en behagelig farve. Efter at alle ingredienserne skal være let drysses med salt, tæt og sætte et særligt program "Boghveden". Og multivarka timeren vil sætte sig selv. Du vil kun nødt til at vente et lydsignal, der oplyser, at frokosten er klar.

Hvordan til at præsentere fadet til bordet?

Opskrifter til Multivarki "Polaris" er altid karakteriseret ved enkelhed og lethed ved fremstilling. Og præsentationen af skålen med boghvede - er ingen undtagelse. Efter smuldrende grød vil være klar, skal det blandes indtil ensartet, præ-krydret smør (valgfrit). Næste boghvede med kød bør arrangere på plader og tjene gæster i en varm tilstand. Også i denne hjertelig og meget velsmagende ret, anbefales det desuden at præsentere hvedebrød og friske grøntsager salat, krydret med creme fraiche eller mayonnaise. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.