FormationSprog

Liste over adverbier. Hvordan at skelne et adverbium fra et adjektiv? Hvad er adverbiet på russisk

Hver af os stadig i skolen bekendt med denne del af talen som et adverbium. Vi bruger dem aktivt i daglig tale, er ikke at tænke på nogen regler eller principper i teorien.

Dog skal du forstå begrebet, hvad der er et adverbium i russisk? Ifølge reglerne litteratur udtrykket er defineret som den uforanderlig del af talen, der angiver tegn på en perfekt handling, tilstanden af objektet eller objekt kvalitet, og spiller en rolle i forslagene omstændigheder eller inkonsistente definitioner. Det besvarer spørgsmålet "hvordan"?

Biord bringe dig vores tale mere meningsfyldt, præcision og udtryksfuldhed. For korrekt sætning struktur, inden i hvilket er værd at denne del af talen, er det nødvendigt at tage hensyn til betydningen af dens stilistiske og semantisk rolle.

Skrivning partikler ikke adverbier i -o (e). konjunktiv brug

Overvej at stave ikke partikler med adverbier ender på -o (e). Rollen af partiklerne er ikke på russisk er manifesteret i benægtelse og orddannelse.

 1. En partikel uden adverbier i -o (e) skrevet sammen, hvis dannelsen af nye ord med modsatte betydninger. I stedet er det muligt at erstatte et synonym, hvilket ikke er fraværende. Liste over adverbier: god (oprindeligt ordet - dårlig); analfabet (det oprindelige ord - korrekt); tæt (det oprindelige ord - langt). Undtagelser er ordene: ikke snart (snart), er ikke forgæves (for ingenting), ikke ved et uheld (tilfældigt), ikke med vilje (med vilje).
 2. Partiklen er ikke knyttet til de usikre og negative adverbier. Eksempler: der er ikke behov (hvorfor), intet sted (hvor).
 3. Hvis et ord ikke kan bruges uden partikler: ironisk uforvarende uforsigtigt, uventet, og slog sig, sjusket.
 4. Hvis forslaget, men oppositionen og fagforeningen: taler sagte, men eftertrykkeligt.

separat anvendelse

Overvej en anden stavemåde af adverbier i -o (e):

 1. Separat skrivning sker i tilfælde af, at forslaget har oppositionen og fagforeningen som: at tænke over det ikke er godt og dårligt; ikke flyve højt og lavt; Jeg besøgte sjældent og sjældent; det lød ikke højt og roligt.
 2. Hvis adverbiet er forbundet med ordene, ikke langt væk, på ingen måde, overhovedet ikke, overhovedet ikke, osv Eksempler: ikke dum, er det ikke sikkert, slet ikke for sent.

Rolle i udtrykket

Kollokationer med biord findes i stort set alle typer af Lexico-grammatiske. Afhængigt af de dele af talen, som indtager en central rolle, skelnes: verbal, nominelle og adverbielle sætninger.

 1. I verbum sætninger en klar vægt på verbet. Der er også tilfælde, hvor en mindreårig er en dialekt ord selv. Eksempel: for at gøre plads, til at beslutte rigtigt.
 2. Den navneord sætning vigtigste rolle er givet til flere dele af talen. Kollokationer med adverbier som med de sekundære elementer kan omfatte substantiver og adjektiver. EKSEMPEL kobling struktur med et navneord: gåtur, pilaf i koreansk. EKSEMPEL kobling struktur med adjektivet: uudholdelige hot bemærkelsesværdigt følsom.
 3. Som optager den største (og sekundære) position i de adverbielle sætninger, ikke længere er i tvivl. Eksempel struktur med to adverbier: meget dum, er stadig ganske godt. Eksempel sætninger med én navneord: tæt på parken, lige før afgangen, alene med sin far.

Biord og tillægsord - hvad er forskellen?

Et vigtigt spørgsmål i studiet af dialekter er spørgsmålet om deres ligheder og forskelle med adjektivet.

Så, hvordan man skelner en biord fra et adjektiv?

For det første ved fraværet af afhængige og definerede ord. I forbindelse verbal biord spiller normalt rollen som omstændighederne. På adjektiv er i sig selv mere afhængige ord, der var med ham, og aftalte. Hertil kommer, adjektiver let falde som præpositioner står side om side ikke hører til dem, som et navneord.

For det andet kan de samme ord med samme betydning træde i stedet for den anden: så - så intet - intet, i første omgang - først osv Erstat adjektiver kun af en anden adjektiv eller et andet navn de dele af talen :. et tomt hus - i et frit hus.

Så vi regnet ud, hvordan man skelner en biord fra et tillægsord i den russiske sprog. De samme bestemmelser arbejder, og hvornår det er nødvendigt at skelne den fra de navneord, stedord og tal. Fagforeninger er kendetegnet ved deres forbindende funktion mellem homogene medlemmer, såvel som dele af en kompleks eller en hel sætning.

grader af sammenligning

Hvis du har deltaget i oprettelsen af kvalitative adjektiver adverbier, så en komparativ og superlativ grad af sammenligning.

Start af formular

Uddannelses- organer (suffiks) Eksempel sammenlignende grad
langsomt -EE- langsommere
hurtigt -ey- hurtigt
gammel -she- senior
dybt -zhe- dybere

Superlativer og dens uddannelse

Biord superlativer har en integreret formular. Det er normalt kombinerer sammenlignende og to pronominer - alt og alle.

Start af formular EKSEMPEL superlativer
langsommere den langsomste
trættende den hurtigste
gammel over alle
dybere dybere end alle

kvalitative adverbier

De to vigtigste dialekter kaldes udledning kvalitet og indicier. Oprindelse kan bestemme kvaliteten af engageret indsats (såkaldt - adverbium aktioner) eller attribut, som udtrykkes af adjektiverne.

Overvej listen over adverbier der indgår i kategorien af kvalitet og eksempler på deres anvendelse:

 • Dygtigt synge, foragtende grin glimrende beskytte bevidst stille forår-varm, med omhu, og andre omhyggeligt.
 • Kvalitative adverbier spiller ofte rollen som en tilnavn, som levende viser handling verber: "Jeg var højtideligt og regally nat" (fra en historie af Ivana Sergeevicha Turgeneva).
 • Kvalitative adverbier under kraft til at danne subjektive vurdering, hvilket betyder Forstærkning, diminutiv, kæledyr eller aftage. Denne form er normalt karakteristisk for dagligdags tale, for eksempel: nedavnenko langt, langt væk, tyazhelenko, og andre ikke så god.

Placer kvantitative adverbier i kvalitet

Kvantitative adverbier, som en undergruppe inden værdien betegner:

 1. Graden eller omfanget af handlinger og tegn: lidt gøre lidt forhastet, meget ældre.
 2. Intensiteten af aktionen: stramt binde.
 3. Nøjagtighed: ved midnat, næsten en centimeter.

En sådan biord giver svar på spørgsmålene:

 • Hvor meget?
 • Hvor meget?
 • I hvilken foranstaltning?

Liste over adverbier og eksempler på deres anvendelse: tre gange ældre podspustit lidt og for sent, osv Ud over de verber kan defineres og substantiver :. Næsten en teenager, to gange tildelt og andre.

adverbielle adverbier

Med adverbial- adverbier omstændighed kan udtrykkes ved den tid pladsmæssige grunde og formål. De giver en forklaring på verber, adjektiver og substantiver: om eftermiddagen, om morgenen, i umindelige tider, overalt, højre, izdrevne, med vilje, langvejs fra.

Kvalitet og adverbial- adverbier dannet en anden kategori - kvalitativ og indicier, ligger et eller andet sted i midten. I dette tilfælde skal du bruge spørgsmål:

 • Hvordan?
 • Hvordan?
 • På hvilken måde?

De omfatter også adverbier, korrelerede med tal og angiver sammenligningen og assimilation. Liste over dialekter, der falder ind under kategorien af kvalitativ og omstændelig: ved, svømning, højt, sammen, de fem af os, alene, for at være ærlig, tror du, jeg tror, i en kammeratlig måde.

Prædiktive adverbier eller tilstand kategori

Prsedikativ adverbier er store grupper af dele af talen, med staten værdi og udføre rollen som et prædikat. Typisk er den "live" sådanne prædikater i upersonlige sætninger.

Status henviser til både levende væsener (ærligt, trist, trist) og til omverdenen (indelukket, smal, rummelig, regnfulde). Biord kan, undskyld, kan ikke, når (og nogle andre) er selvstændige prsedikativ adverbier.

Korrekt brug af adverbier vil bidrage til at gøre din tale korrekt og smukt

Sammenligning af adverbier i forskellige kategorier hjælper til at forstå reglerne for deres anvendelse både skriftligt og mundtligt. Deres forkert brug kan føre til en temmelig ejendommelig situation. I en tale til den ældre generation kan findes forældede ord og ord, der er typiske for visse bebyggelser på landet: ottudova (i stedet for ud), deres (i stedet for dem), nonche (i stedet for i dag), indad (snarere end inde), og mange andre.

Mange problemer kan opstå ved brugen af spørgende og relativ biord "hvor". I stedet hvor det bruges ofte andre spørgende og relativ biord - "hvor". Således sætningen "Hvor zapropastilas?" "Hvor skal vi hen?", "Hvor er jeg blevet af?" ændret til "Hvor zapropastilas?", "Hvor er væk?" og "Hvor er den venstre?".

Med adverbiet "forfærdelige" ting de samme ting: dets anvendelse ikke bidrager til vores tale er ikke mere udtryksfuld som det kan synes ved første øjekast, men snarere ødelægger det. dette står især når du bruger biord "frygtelig" med de ord, der indikerer noget positivt :. frygtelig fint frygtelig smukke, uhyggelige behageligt etc. I sådanne sætninger har nuance jargon og påvirkning. Normalt tyet til sådan en modtagelse forfattere til at tilføje deres produkt og de negative karakterer eller ironisk karakter.

Ikke noget nyttigt vil ikke give dig den biord og "hårde", hvis de hele tiden erstatte andre vigtige ord. For eksempel, "stærk slag" (i stedet for "stærkt hit"), "hårde lunch" (i stedet for "tæt lunch"), "hård dommer over emnet" (i stedet for "velbevandret i emnet"), og andre.

Hvis du ønsker at bruge den dialekt i tale, er det nødvendigt at tage hensyn til deres særlige karakteristika. Således adverbiet "hurtig" er det eneste sted i beskrivelserne af de tanker og følelser af mennesket: tænke hårdt, svært at kede sig hurtigt i tvivl, og andre.

Det er værd at nævne tautologisk sætninger, hvor adverbiet er placeret ved siden af den personlige pronomen af den første person: "Jeg tror personligt det er uhensigtsmæssigt"; "Jeg personligt er ligeglad"; "Vi er personligt kommer til at gå på ferie"; "Jeg synes personligt, at du nu lyver" og andre.

Det er kendt, at en sådan adverbium på russisk, som "tavse", dannet af adjektivet "tavse" kan erstatte gerund- i stilhed. Manden, hvis tale er til stede sådan udskiftning vil sandsynligvis virke analfabeter, og hans meningsløse sætninger.

Eksempler: "Hun lydløst gik hen til bordet og tog bogen"; "Hunter iagttog tavs bytte"; "Politiet gennemførte søgninger i stilhed" og andre.

Således bliver det klart, at en sådan nedsættende brug af adverbier kun kan ødelægge vores tale. Russisk sprog er svært, men smuk, så Arm erhvervede viden og tale og skrive med tillid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.