FormationSprog

Indledende design og funktioner

Nogle gange, når parsing det viser sig, at nogle af de sætninger, ord og endda hele ytringer er ikke en del af den parset sætning. De kaldes "input design" og ikke forbundet med resten af ordene grammatisk, undtagen i henhold til.

For eksempel:

 1. Tilsyneladende var de alfer.
 2. Sandsynligvis slottet lavet af glas.

I det første eksempel, "tilsyneladende" er den indledende design. Dens værdi i dette tilbud - alle tegn sige, at ... I det andet eksempel, den indledende ord er adverbiet 'sandsynligvis' i den forstand - ikke sikker på om der ...

Alle input design har visse karakteristika:

 1. Fra sætningen for ham at stille et vanskeligt spørgsmål.
 2. Det er muligt at erstatte dem med andre ord eller udtryk indledende egnet betydning.
 3. Du kan fjerne dem fra forslaget uden at krænke den grundlæggende betydning.

I henhold til den indledende udformning kan inddeles i forskellige grupper:

 1. Tro eller tvivl. For eksempel: Det siger sig selv, virkelig, selvfølgelig, er indlysende, selvfølgelig, formentlig tænke, måske, tror jeg, måske, håber jeg, etc.
 2. Kilde ordsprog eller udtalelser. For eksempel: rapport, i henhold til den ... Ifølge ... sige, efter din mening, tror du, efter min mening, etc.
 3. Udtrykket af følelser. For eksempel: heldigvis, desværre, for at være ærlig, desværre, til glæde, overraskende, etc.
 4. Rækkefølgen af begivenheder, udsagn. For eksempel: Således første i almindelighed, navnlig som et resultat og så videre.
 5. Tiltrække sig opmærksomhed fra den samtalepartner. For eksempel: Du lytter, du ved, forstår, forestille, please, tro mig, du ser, etc.
 6. Vurdering af stil udtryk eller udsagn. For eksempel: med andre ord, så at sige, i et ord, hvis jeg så må sige, med andre ord, etc.

Du skal også være opmærksom på, at mange af disse ord kan tjene som indledningen konstruktion, men kan ikke være dem. For eksempel:

I april, kan være flere frost.

Indledende bemærkninger fremhævet kommaer og er ikke medlem af sætningen.

I april, stiger temperaturen, men måske det glide.

I det følgende eksempel, ordet "kan" er ikke en introduktion, det er en del af prædikatet og er ikke allokeret af kommaer.

Indledende designs er også ikke at forveksle med de ord, der ikke er adskilt af kommaer. Oftest er de adverbier. For eksempel: hvad nu hvis, angiveligt, men næppe udelukkende, selv knap nok, i sidste ende, selv, ligesom, én gang, fast, næsten, om, lidt efter lidt, bare osv Men ordet "nej" er en partikel og fordeles på en eller begge sider af et komma, hvis der er midt i en sætning.

For at identificere de indledende ord og design, er det nødvendigt, først, for at se dem i den ovennævnte gruppe af ord, der ikke indledende. For det andet, er du nødt til at forsøge at stille spørgsmål til dem fra den sætning. Hvis den ikke gør det, så er det åbne ord. For det tredje, kan du fjerne dem fra forsyningen og kontrollere, om den betydning har ændret sig. Hvis det ikke har ændret sig, og kan erstatte synonyme udtryk, så disse designs input, og du kan roligt afsætte kommaer.

Indledende design på engelsk, såvel som i mange andre, udføre de samme funktioner som på russisk. Også de ikke er medlemmer af forslag og spørgsmål til dem kan ikke levere. Men i modsætning til de russiske indledende ord, den engelske fordeles ikke af kommaer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.