Kunst og underholdningKunst

Ippicheskaya billede: hesten i forskellige vinkler

I male der ippichesky undergenre, det vigtigste tema i hvilket er billedet af heste. Isolering af malerier, der afsættes til disse dyr i en separat underart tyder på, at heste er i spidsen i de malerier af malere af dyr.

Den store franske på heste

Tidligere næsten hver engelsk hus var dyrisk billede. Heste især æret i dette land. Og der er intet overraskende i, at her var født ippichesky undergenre animalism (animalsk billede). Særlige storhedstid den nåede i XVIII-XIX århundrede. En vigtig plads blandt de kunstnere, tager på heste Teodor Zheriko (1791-1824) - en lys repræsentant for fransk romantik. Han var meget glad for heste, billeder af heste, han var særligt godt, man behøver blot at se på hans billede, der forestiller en såret Cuirassier, baseret på hans kamp hest.

Og han malede en hest pines med en løve! Teodor Zheriko malede heste fantastiske, men stadig gik til England for at forbedre billedet af yndlingsdyr. Bemærkelsesværdig nogen af hans malerier. Heste til dem nedskrives til de mindste detaljer, med stor kærlighed og viden om emnet. Og endnu mere trist at indse, at han døde i sin bedste alder og talent, faldt af hesten.

Rusland på heste

Blandt de russiske kunstnere havde også deres genre-klassikere. Hvem kender ikke de berømte heste i verden Petra Klodta på Anichkov Bridge i centrum af den nordlige hovedstad? Denne fire skulpturelle grupper. Men malerierne, der afsættes til disse yndefulde dyr, lykkedes det ham usædvanligt. For eksempel blev maleri "Heste" skrevet i 1860. Vacationers dyr, afbildet på det ser meget naturtro.

Blandt de mange russiske kunstnere, der malede heste stå Nikolai Sverchkov, Evgeniy Lansere og Frants Rubo. Sidstnævnte er kendt for sine panoramaer, indleder slaget ved Borodino, Sevastopol forsvar, overfald og opsamlingsprocent Imam Shamil - AUL Ahulgo. I alle disse episke værker en masse heste.

Evgeniya Lansere illustrationer til det hidtil ukendte L. N. Tolstogo "Hadji Murad" er almindeligt kendt. Maleriet, en hest, som rytterne er på kanten af klippen, er især god. Det er opfattelsen, spænding og heste, og mureeds satellitter Haji Murad ned fra bjergene. Og den berømte "Tachanka" M. B. Grekova? Hvad er de stærke skummende heste, farende i fuld fart, præget på det!

En af de ældste billeder

Et uendeligt antal billeder dedikeret til disse smukke dyr. Det synes der er ingen øjeblik i livet af hesten, ikke præget af nogen kunstner - opdræt i kamp, den rolige ved vanding, den gamle nag og sprælske føl - de altid finde et ekko i hjertet af beskueren. Malet heste i umindelige tider, fra det øjeblik, hvor den første maler tog et stykke kul og gik til væggen i hulen. Heste afbildet i ikonerne, for eksempel, dedikeret til Saints Boris og Gleb, eller mirakel Arhangela Mihaila. Alle er bekendt med symbolet for Moskva, hvor Georgiy Pobedonosets på hesteryg dræbe en slange.

rød hest

Taler om værker af kunstnere-på heste, vi kan ikke ignorere Kuzma Petrov-Vodkin og hans berømte maleri dedikeret Badning den røde hest. Det er ikke almindelig i hans kunst oliemaleri. Heste og rød er fundet på hans andre malerier. Men det er netop dette værk er medtaget på listen over 100 bedste malerier i verden af maleriet.

Kraftfuld rød hest, varige uduelige unge rytter fra vandet, rystede sine samtidige, der så det som ligheder med Rusland. Stof inspirerede digter - Yesenin i et af værkerne i forhold sit liv med pink hest kører i den tidlige kølig formiddag. Konge af Sverige i 1914 gav Petrov-Vodkin diplom og en medalje. Skrevet i 1912, arbejdet profetisk forudsagde skæbnen for den røde russisk.

populære billeder

Om heste og lærreder, som de er repræsenteret, er det muligt at skrive et uendeligt antal. Blandt dem er de værker, som heste er vist i forskellige vinkler eller endda fragmenterede (de berømte hest Géricault korn) har kvæg billede er, og mange af disse malerier, der er trukket af to heste.

Billede Nikolaya Egorovicha Sverchkova, den berømte russiske på heste, er overraskende god. Det viser hovedet hvide og bugten heste. Arbejdet er meget populær blandt faglærte arbejdere, cross syning. Nu bredt tilgængelig, kan du se det uendeligt antal malerier og billeder tegnet med computergrafik, hvor to heste, båret af havet er afbildet på den grønne eng, prærier, og så videre. D. Det er klart, billederne af disse dyr tilbage i mode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.