ComputereInformationsteknologi

Informations- og informationsprocesser

Information er en af de grundlæggende, centrale begreber inden for videnskab som datalogi. Men enhver strengt definere det i dag ikke eksisterede. Vi kan sige, for eksempel, som følger: Information er en samling af information om arrangementet / proces / fænomen / verden.

I løbet af undersøgelsen har vi brug for data, vi udsætter dem for visse transformationer, derefter til højre, som vi bruger til beslutningstagning, uddannelse, udvikling af adfærd forvaltning.

ejendomsoplysninger

Oplysninger, vi har brug for er ikke generelt, men på et bestemt tidspunkt, blot for at finde deres vej i forbindelse med resultaterne og foretage nogle beslutninger om, hvordan de skal handle videre.

For at vurdere kvaliteten af informations- anvendte egenskaber såsom nytte fuldstændighed, nøjagtighed, aktualitet, tilgængelighed, brugervenlighed, sikkerhed og klarhed, objektivitet.

Informations- og informationsprocesser

Enhver af vores aktiviteter kan kaldes for dataindsamling og -behandling proces. Vi opfatter gennem deres sanser og lagrer og behandler sin hjerne i processen med at fungere centralnervesystemet.

Informationen fremgangsmåde er vist som et sæt af handlinger, der foretages i en bestemt rækkefølge, som vi producerer på de tilgængelige data. Målet her - det er at få et resultat, så dens anvendelse eller anden måde. Nedenfor vi vælger, hvad er de grundlæggende informationsprocesser.

Informations- og informationsprocesser: søgning

Søg er en proces for at hente lagrede oplysninger. Hvornår kan bruges denne kontakt metoder såsom ur, læse, live chat, browsing, lytte, at anmodningen søge , databaser , osv ..

Informations- og informationsprocesser: indsamling og opbevaring

Selve indsamlingen af oplysninger - dette er ikke et mål i sig selv. I kunne anvendes for at kontakte de data, hvor multiple, kræver en proces, såsom lagring.

Opbevaring af oplysninger - det er den måde, hvorpå information spredes i tid og rum. Det afhænger af medierne, hvis rolle kan spille en bog på biblioteket, et billede i et album, billedet i galleriet. Computer enheder er designet til ikke blot at gemme data kompakt, men også for at få hurtig adgang til dem.

Informations- og informationsprocesser: Overførslen

Denne fremgangsmåde involverer:

1. Kilder til information - det er de elementer i verden omkring os, som nærmere vi produceret og udsat for forskellige transformationer.

2. De oplysninger, forbrugerne - vi er med dig. Vi forbruger information og hjælp i deres behov.

3. kommunikationskanal - det er det materiale bærer (teknisk eller anden enhed), der fanger alle de indsamlede data for at bringe dem fra kilden til forbrugeren.

Informations- og informationsprocesser:

Før du bruger de nødvendige oplysninger, de stadig skal behandles.

Information behandling - en proces, der giver mulighed for at få nye oplysninger på grundlag af allerede tilgængelige. Dette skyldes omdannelsen kan være enten indholdet af de modtagne data og med den form, hvori oplysningerne præsenteres fra begyndelsen. I sidstnævnte, kan man tale om kodning, for eksempel, oversættelse af den russiske tekst i et fremmed sprog.

Søg i den vifte af nødvendige oplysninger (f.eks telefonnummeret i databasen), dens bestilling (fx planlægning, list) - de er også manifestationer af behandlingsprocessen. Matematiske beregninger, opdatere teksten, logiske slutninger (konklusioner) - det er også eksempler på omdannelsen af rå procedurer data for vores egne behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.