ComputereInformationsteknologi

Hvornår blev etableret "Youtube" (YouTube). Stiftende dato, skabere

I 2005, da den "Youtube" blev skabt, ejerne ikke engang forventes, at i sidste ende de vil være ejere af det største netværk af video service i hele verden. Det hele startede som en uskyldig idé om tre venner. Ingen af dem mente, at de ville ændre hele world wide web.

Udseendet af webstedet

I dag har det dannet en særskilt udtrykket "videoshering", som betyder den hurtige udbredelse af video på internettet blandt brugere fra alle steder i verden. "Youtube" kaldes også web-hosting, da det var på sine servere, er millioner af brugeres filer gemt, tilgængelig via hjemmesiden.

Det hele begyndte i 2005. På tærsklen til de tre venner (Steve Chen, Chad Herli og Dzhevid Kareem), der arbejdede i selskab med PayPal, har vi besluttet at udvikle sin egen tjeneste. Omkring fremkomsten af "Yutuba" Der er flere legender og journalistiske opfindelser. En af dem siger, at ideen om en tjeneste til formidling af videoen kom op med Steve Chen efter to venner var til en fest PayPal. Den tredje companion havde ikke virksomhedernes. Venner så lidt lang tid at overføre video fra begivenheden. Hvornår blev etableret "Youtube", og han blev en bemærkelsesværdig fænomen af internettet miljø, medierne gentaget historien som et eksempel på "belysning", det typiske udseende af unikke og rentable start-ups. Skaberne af myten om en part tjeneste til PayPal nægtet, men i den offentlige mening, han solidt forankret.

oprindelige format

Det er interessant, da blev etableret "Youtube", ifølge dens funktionalitet det er noget anderledes end den nuværende format, der bragte ham berømmelse. Derefter (i 2005) Tchad Herli blev styret af de allerede eksisterende websteder, som var beregnet til at uploade mediefiler. Den første nye projekt vedtaget træk af succesfulde tjeneste HotOrNot. På dette site, kan brugerne være logget ind for at dele med dine egne billeder. Det vigtigste redskab for vurderinger på stedet af teknologien var. , Brugere kan stemme på deres favorit billeder, hvilket gør dem mere populære i Generel placering.

Den HotOrNot forskellig fra "Youtube"? Video Hosting styret af video i sit koncept. Tre venner, skaberne af tjenesten tog som grundlag for sin skabelse interface er udseendet HotOrNot. Senere, med fremkomsten af popularitet, blev de beskyldt for plagiat delvis. Men "Youtube" for sin funktionalitet signifikant forskellig fra sites pre-billeder. Desuden kunne enhver Internet opstart være en nyfortolkning af eksisterende ressourcer. For eksempel, i de samme måneder af Facebook grundlægger Mark Zuckerberg har også skabt et socialt netværk som et foto hosting og derefter væsentligt ændret sit format.

En ambitiøs opstart

Chad Herli, der ejede begrebet den nye tjeneste, specialitet var designeren. Af den måde, det var ham, der skabte den berømte logo af betalingssystemet PayPal. Hurley tilhørte ideen, men han kunne ikke klar over det teknisk set. Han fik hjælp af to venner, arbejdede som ingeniør-udviklere. Chen og Kareem ideer værdsat og begyndte forberedelserne til det nye site.

I februar 14, 2005, hvor tjenesten blev endelig lanceret, de tre venner har allerede pensioneret fra PayPal og kun beskæftige sig med deres egen start apom. I et sådant tilfælde er der altid en risiko for aktien. Den idé ville ikke arbejde, og så udviklerne ville miste deres egne penge og tid. Men trioen PayPal truffet den rigtige beslutning.

Beta test

I første omgang blev projektet tænkt som et dating site med en unik del med video. Derfor har udviklerne registreret sit domæne 14 Februar - Valentinsdag. Næste måned tilbage på det til slut "polering" site kode.

Den første video blev lagt ud på tjenesten April 23, 2005. Skaberen af "Yutuba" Dzhevid Kareem optaget video, hvor han var på cellen baggrund med elefanter i den zoologiske have i San Diego. Video varede 18 sekunder og noget bemærkelsesværdigt ikke anderledes. Men det var det begyndelsen på offentlige beta test site. Udviklerne ønskede at tjekke alle de funktioner i deres afkom. Da projektet var en pilot, ingen vidste, hvad der ville være interesse i det, og om det sted, til at klare tilstrømningen af nye besøgende.

Ændring af begreber

Senere, skaberen af "Yutuba" Dzhevid Kareem indrømmede, at han begyndte at reklamere for din egen hjemmeside med hjælp fra vennelister. Stiftere af projektet ikke har et stort budget. Video deling af oplysninger om deres spredning via mund til mund og rygter. Men meget snart stedet begyndte at tage flere og flere nye kunder.

Medlemmer, dog ikke er opmærksomme på det oprindelige koncept af sitet. Hvornår blev etableret "Youtube", grundlæggerne har planer om at gøre det til en platform for online dating. Men de nye registrerede medlemmer opkræves fuldstændig heterogen indhold. Det var ikke kun personlig video med som det var muligt at komme til at kende den person bedre, men også en lang række videoer eller endda musikvideoer. Det blev hurtigt klart, at den "Youtube" kan blive en platform til opbevaring af indholdet af enhver orientering. Så grundlæggerne af Service Set til at omskrive kildekoden på et websted. Allerede i maj 2005, den video hosting overleve den første større opdatering til dens funktionalitet og grænseflade. Trinity endelig opgivet tanken om et dating site.

Kamp med konkurrenter

Hvad var succesen med den nye videotjeneste, som tillod ham at blive en af de hurtigst voksende steder i den amerikanske del af internettet i de første måneder af eksistens? History "Yutuba" begyndte med ideen om at skabe et projekt med hjælp af hvilket vi hurtigt kunne dele indhold med dine venner. Alle steder, der eksisterede i denne niche i 2005, ikke har sådan en praktisk funktionalitet og interaktivitet.

For eksempel var det Google Video og Vimeo. For at se video på disse tjenester, brugere måtte gå igennem registreringsproceduren. Dette alene gør disse projekter ubehagelige og langsommere nye idéer af tre venner fra PayPal. Desuden fandtes konkurrencen mærkbare begrænsninger i varigheden og mængden af indhold til download. History "Yutuba" viste, at ejerne af Google og Vimeo gik i den forkerte retning, mens Hurley, Chen og Kareem gættet forhåbninger meste af internettet publikum.

Fordele ved hosting

YouTube konkurrenter fik lov til at se videoen, når brugeren har til at downloade den til din harddisk. Hertil kommer, at der er behov for afspilning fil var en speciel spiller, fordi nogle programmer ikke har læst den foreslåede format eller ikke har de nødvendige codecs. Det viser sig, at proceduren for at se videoen forvandlet til en lang teaser, især for de mennesker, der er dukket op i World Wide Web for første gang.

"Youtube" (video hosting) tilbyder besøgende hurtige løsninger og brugervenligt interface. Alt hvad du skulle gøre - følg linket og klik på "Start" og derefter videoen spiller allerede på computerskærmen. Fra begyndelsen, udviklere deltog på et problem for service ydelse. For ham blev valgt kun de bedste og høj kvalitet server, giver øjeblikkelig indhold podgruzku. Selvfølgelig, stedet kunne og bremse, men i dette tilfælde årsagen til problemerne skjult i en dårlig internetforbindelse af en bestemt bruger.

vækst publikum

Hvem opfandt "Youtube", ikke spilder deres tid. Grundlæggerne af projektet har givet deres afkom en masse nye funktioner. For eksempel, stedet tilbyder indhold af høj kvalitet systematisering. Der var kolonner på hvilken den delte video. Dette hjalp tags - mærke, at brugerne, der er deres egne reklamer.

Omkring YouTube samfund begyndte at tage form. Meget snart, tjenesten begyndte at komme, ikke kun at se på de venners kanaler, men derefter, for at finde en bestemt video på internettet. For eksempel kunne det være et klip af den populære musik gruppe eller kunstner. Hertil kommer, at webstedet system tilbyder brugeren links til relaterede video emner. Så tjeneste gæst kunne sidde fast på det i et par timer.

investering

Webstedsejere har udviklet et system for reklame og markedsføring på internettet, som hver dag bragte dem tusindvis af nye besøgende. I sociale netværk og niche sites var widgets med links til YouTube. Så der faldt brugere, der generelt aldrig har hørt om tjenesten. I de første måneder af projektet viste sig at være særdeles produktiv interaktion med hjemmesiden MySpace.

på YouTube snart henledte velhavende investorer. Selskabet har modtaget penge fra venturekapitalfonde, er interesseret i udviklingen af projektet og deres egen fortjeneste gennem en ambitiøs service. I sommeren 2006 video hosting var allerede den tiende mest besøgte hjemmeside i USA. Site ejere har underskrevet kontrakter om eksklusivt indhold med at sætte nogle vigtige etiketter og studier i mediemarked USA.

International succes

I november 2006 blev "Youtube" købt af Google, mest kendt for sin alsidige Internet-søgemaskine. Handlen beløb sig til $ 1,6 milliarder, hvilket var uhørt for en start-up på det tidspunkt. En eller anden måde, men Google er ikke tabt.

I 2007, hvor der var en "Youtube" i Rusland, var han allerede en af de mest berømte steder over hele internettet, uanset hvilket land. Indenlandsk lokalisering også var en succes. Snart webstedet oversvømmet russisktalende brugere, for at skabe en af de største samfund i videodeling.

I dag er de mest populære på dette site er musikvideoer, comedy shows, nyheder og trailere. Til "Youtube" en ny genre - den såkaldte video-blogging. Brugere skabe deres egne kanaler og uploade videoer til tema designet til et bredt publikum. De mest succesfulde videoblogs omregnet i penge og generere overskud til deres ejere. YouTube er ofte genstand for censur. For nylig hosting forbudt i Kina og flere andre lande. På trods af dette, i dag det sted, hvor størrelsen af sit publikum og antallet af klik er den tredje største i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.