ComputereInformationsteknologi

Talegenkendelse Google - perfekt teknologi eller utilsigtet funktion?

Google-søgemaskinen blev oprettet som en studerende forskningsprojekt. Efter at han voksede op i en enorm global søgning gigant. Efter at de begyndte at udvide dens anvendelsesområde af aktiviteter: mobile platforme, reklame, datalagring, Google. Mail opbevaring service og se YouTube-videoer. Selvfølgelig var der de mislykkede løsninger (buzz, etc.), men de snart overskygget af nye og høj kvalitet forslag blandt det utal af tjenester.

Google Voice Recognition

Tjenesten i SNG blev lanceret i 2010 på mobilenheder med Android styresystemet. Selve anvendelsen af teknologien og stemmen input er meget enkel: det er nødvendigt at klikke på søgeknappen og tale din forespørgsel. Resten vil være udstyr og moderne teknologi: stemme din anmodning vil blive sendt til en Google-server talegenkendelse. Internetbrowser i telefonen vil vise resultatet.

Skuffende, at de fleste brugere af tjenester og udstyr, at virksomhederne ofte bruger den mindste anerkendelse Googles tale i hverdagen. Efter at have prøvet en gang og fik ikke de ønskede resultater, personen giver afkald tjenesten, men det er på grund af begrænset viden.

Google. Talegenkendelse og hans arbejde

Det er værd at præcisere, at den første gang du bruger tjenesten du ikke får det ønskede resultat utroligt. Du behøver ikke bare lære at tale, og at Google stemmegenkendelse lærer under hans hyppige brug. Det lærer at opfatte din stemme på serveren er forskellige modeller for anerkendelse, selv om de tjenester anvendes af andre medlemmer af din familie.

lille tilbagetrækning

Googles talegenkendelse er primært afhængig af person, der bruger denne funktion. På grund af dette, det pågældende system er i konstant udvikling og lærer. Voice data er lagret på serveren, hvilket gør det let at identificere den unikke stemme og give nøjagtige resultater, møde alle krav.

På dette stadium , Google står ikke stille, og stærkt fremmer og udvikler sine produkter på alle områder og retninger fra internettet til mobile platforme. Stemmestyring - er en væsentlig funktion for et moderne teknologiske og mobile person. Det gør det nemt og billigt at få den nødvendige information eller for at foretage en handling "uden at røre."

En dejlig ny funktion er muligheden for at give udtryk offline talegenkendelse. Denne teknologi endelig blev tilgængelig i den nye version af mobile OS Android 4.0 og højere systemer. Mulighed for at tilføje en talemeddelelse, når du deaktiverer adgang til internettet. Den lettere anerkendt af hele sætninger, som i høj grad forenkler input af sms-beskeder eller tekst noter, og evnen til at håndtere hændelser på telefonen og i din kalender.

For at forbedre sine produkter og service "Google Voice Recognition," selskabet er ved at udvikle nye teknologier og planer om at indføre et neuralt netværk, som er ved at blive udviklet af erfarne fagfolk og har arbejdet i mange år i en eksperimentel tilstand.

En selvstændig learning system, der simulerer driften af den menneskelige hjerne, og i fremtiden er at forbedre kvaliteten af resultaterne af søgeforespørgsler og kvaliteten af talegenkendelse med de mange sprog og dialekter. Effektiviteten af et sådant netværk ses i 20-25 procent, i det mindste.

Til dato, det nye system "talegenkendelse Google" virker kun på engelsk, og er i stand til at genkende de mange dialekter, udskrive SMS-beskeder, udføre en række tiltag på Android 4.0 eller højere operativsystem. I fremtiden, for at lære andre sprog og nye tjenester, og at infiltrere andre produkter (intelligente point fra den nævnte selskab).

Med "god Corporation" Google fremtiden er ikke langt væk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.