ComputereInformationsteknologi

Monetarisering af YouTube: hvordan du tilslutter og hvordan du deaktiverer?

I dag, mange mennesker nyder den verdensberømte videodeling kaldet YouTube. Dette er en forholdsvis ung og moderne virksomhed, der er i rivende udvikling. Monetarisering YouTube - en unik mulighed for at drage fordel af at skabe og vise video. Alle har mulighed for at gøre ting, du elsker, og blive betalt for det en god kontant belønning.

Historien om fremkomsten af YouTube

I 2006 har video hosting tjeneste YouTube startede sit arbejde, lært om det i alle lande. Skaberne af repræsentationen ressource planlagt at gøre det til et sted for singler. Ledere ønsker at hver registreret bruger kan uploade din egen video med et minimum af tekniske begrænsninger. Et stort antal lignende videodeling begrænse deres besøgende, og de er ikke gratis at bruge alle funktionerne.

I 2006 ressourcerne i internettet var ikke så forskellige som det er i dag. Ikke alle ejer af en personlig computer, der har adgang til internettet, kan uploade videoer i høj kvalitet. De er nødvendigvis begrænset i tid og emne. Det er derfor, YouTube-kanal har gjort alt for at fjerne de tekniske begrænsninger til sine brugere. I 2012 alle brugere blev tilgængelig mulighed, som monetarisering af YouTube.

Er det muligt at tjene penge på videokanalen?

I løbet af de sidste par år, mange internetbrugere var i stand til at tjene gode penge og bruge dem på en tur, eller en anstændig ferie. Det er nu vinder i popularitet en mulighed, som monetarisering af YouTube. Statistikkerne viser, at kanalerne med en gennemsnitlig forfremmelse få gode kontante belønninger, der vil holde til en tur i udlandet.

Derfor er flere og flere mennesker er interesseret i denne form for indtjening. Du kan opnå en fortjeneste ved hjælp af forskellige affiliate programmer, der i øjeblikket er repræsenteret i stort tal. Hver person er i stand til at finde sig selv den bedste måde at tjene penge. Den største fordel - mulighed for at gøre ting, du elsker, og bliver betalt for denne finansielle bistand.

Hvad er det?

Så hvad er en monetarisering på YouTube-kanaler? I dag er der ingen præcis definition af begrebet "monetarisering". Det vigtigste essensen af denne type indkomst er, at mens du ser en videokanal, vil gæsterne se en SMS reklame. Dette er den mest almindelige og udbredte form for indtjening på en video deler arbejdsplads YouTube. Nu er en enorm mængde af tiltrukket midler til den videre udvikling af information og underholdning kanaler på denne måde.

Hvis vi taler om den konto, som blev skabt udelukkende for erhvervslivet, kan YouTube indtjening alvorligt skade ham. Ikke alle lederen ønsker under hans video foredrag eller præsentation display salgsfremmende budskab om produkter til personlig pleje. Ikke den bedste løsning, når potentielle kunder vil blive tilbudt produkter fra konkurrenterne.

Hvordan at tjene penge?

Efter en vellykket afslutning af proceduren for registrering vil være til rådighed for forskellige evner. De vil være i stand til at uploade videoer, dele dem i forskellige sociale netværk, og abonnere på andres kanaler. Ønsker du at lære at gøre det muligt for monetarisering på YouTube? Så bør du læse dette afsnit, hvor der er svar på mange spørgsmål.

Under registrering og kontooprettelse det er det obligatorisk at angive deres land. Følgende er at gå til din egen kanal, og klik på det antal visninger. Denne menu er placeret i afsnittet: "Indstilling". Det næste skridt - inddragelse af monetarisering og gemme alle ændringer.

Når folk bruger i deres videoindhold uden tilstedeværelse af ophavsretten, vil ansøgningen blive afvist. Redaktører gå ikke glip af musikvideoer og fragmenter af andre folks videoer. Ved håndtering af brugeren vil blive gennemgået og en beslutning vil være, vil personen modtage et brev. I de fleste tilfælde er det sendt til den angivne e-mail-adresse. Hvis ansøgningen godkendes moderatorer giver alle rettigheder til kommerciel brug af kanalen. en ny funktion kaldet "Kommerciel brug" vises i opsætningen. Her kan du knytte din egen konto med AdSense tjeneste. En vigtig faktor - er valget af det land, hvor brugeren vil drage fordel af den uploadede video.

Stadier af udvikling af YouTube-kanal efter registrering og tilslutning monetarisering

Når en kanal er oprettet, og anvendelsen af monetarisering - godkendt, skal hver bruger gå gennem alle faser af udviklingen af sin egen kanal. De er som følger:

  • Et lille antal at se film og videoer. Men for disse besøgende, er konto ejere begyndt at få en ordentlig sum penge. Den vigtigste faktor - den manglende konkurrence. Optagelser bør være interessant, underholdende og informativ. Optagelsen kvalitet og faglige kompetencer forsvinde i baggrunden.
  • Den næste fase af udviklingen af YouTube-kanal - er at øge antallet af visninger. Men med denne voksende og konkurrence, så brugerne skal være interessant at se den foreslåede kanal. Ejere vil nødt til at bruge flere kræfter og ressourcer til at fremme din konto.
  • I det endelige resultat, med den vellykkede omstændigheder, vil kontoen på YouTube-kanalen være i stor efterspørgsel og popularitet. Antallet af visninger stiger med hver dag, der går. Dette vil kræve at gøre en stor mængde af indsats og brug din fantasi.

Arbejde på YouTube med AdSense

Den mest almindelige måde at tjene penge på video - dette samarbejde med AdSense. Den første ting du skal være registreret ikke kun på YouTube-kanal, men også at oprette en konto på AdSense. Få svar på alle spørgsmålene i afsnittet "Hjælp" og "Hjælp". At der er en anbefaling af hovedet, hvordan man kan forbinde til at tjene penge på YouTube ved hjælp af AdSense tjeneste.

Med dette samarbejde brugt video sidevisninger, samt antallet af besøgende. AdSense ledere vil blive indsat i rullerne og reklame platforme ssylki.Summa optjent indkomst afhænger af antallet af gæster, der kommer til at tegne sig, og abonnere på det. En vigtig indikator - udgifter til annoncering.

Hvordan man vælger et tema til din egen kanal?

YouTube monetarisering i Rusland er tilsluttet, uanset emnet skabte kanal. Spørgsmålet om emnet for din konto sker næsten hver bruger, der har passeret registreringsprocessen og skabte sit eget liv til video. Hovedprincippet for at vælge emnet - er overholdelse af følgende kriterier:

  • Emner skal være egnet og ligesom det maksimale antal brugere af YouTube-kanal.
  • Evne og lyst til at arbejde i det valgte emne.

En vigtig faktor - tilstedeværelsen af denne lille erfaring i skabelsen og videoredigering. Den valgte kanal perspektiv bør være sikker på at nyde den utrolige efterspørgsel fra en bred vifte af målgrupper. Den eneste måde at sikre sig de ønskede synspunkter. Du er nødt til at gå til YouTube-kanal og til at foretage sin egen analyse af videoen. Brugerne har brug for at være opmærksom på et bestemt emne videoen: hvor mange mennesker overværede det, og hvor mange mennesker har skrevet kommentarer.

De vigtigste ting - glem ikke, at video hosting ledere er opmærksomme på ophavsretten. Kun hvis alle kravene til at downloade video filer vil være tilgængelige tjene penge på YouTube. Landet og byen i et sådant tilfælde er ligegyldigt.

Samlet omregnet i penge på YouTube

Hver dag på internettet er der forskellige måder at kontante indtjening. I dag har vi mulighed for, som den samlede indtjening YouTube. Denne nye bevægelse og et gennembrud i at tjene penge på internettet. På denne måde kan tage sig af at fremme skabt en videokanal og tiltrække nye brugere.

Egen profil skal være smukt dekorere og uploade et godt foto. Bloggere bekymrer sig om deres gæster og placeret på sin egen kanal et stort antal blokke. De har brug for at hjælpe brugerne med at finde oplysningerne.

På forsiden YouTube-kanal er vigtigt at placere interessant og spændende video. Deres navne skal være et mysterium og lokke brugeren at se.

Sådan deaktivere indtægtsgenerering på din YouTube-kanal?

Forskellige omstændigheder gøre brugerne stille følgende spørgsmål: "Hvordan deaktivere indtægtsgenerering på YouTube»?. I profilindstillingerne skal du finde status for monetarisering af applikationer. Der er en markering, der skal fjernes, og derved videoen vil blive sendt til moderatorerne. Når ansøgningen er udført, vil YouTube-kanal ikke være i stand til at acceptere en ansøgning om tilslutning monetarisering i seks måneder. Det er af denne grund er det nødvendigt at tænke grundigt over deres beslutning, og ikke at drage forhastede konklusioner.

Sådan opsættes monetarisering af din YouTube-kanal?

Takket være at tjene penge på hver bruger er i stand til at opnå en fortjeneste og en god indkomst med enestående video lagt. Hver enkelt valse kan tilsluttes eller frakobles reklame. YouTube monetarisering indstillinger vil ikke tage meget tid til dette, skal du gøre følgende:

  • Før offentliggørelsen af videoen, når videoen er indlæst, skal du klikke på ikonet "Kommerciel brug".
  • Tværtimod er der en video ikon i form af en dollar, hvilket er nødvendigt for at sætte et flueben.
  • Der er en særlig fane "Monetarisering" i videoredigering side. Det kræver fjerne markeringen menupunktet "Indtjeningen i at bruge annoncer." Alle ændringer skal altid gemmes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.