RelationerMød

Vil du vide, hvad kvinder synes om mænd?

Er der noget til fælles i kvinders kvaliteter og opførsel, som mænd ikke er ligeglade med? Ja, attraktive kvinder har nogle egenskaber, der adskiller dem fra uinteressante kvinder. Og det er ikke altid bare udseendet. Selvom "ydersiden" ses først. Så, hvilken slags kvinder kan mænd lide?

Grønne druer?

Lad os begynde med udseende. Hvis du er komfortabel med en ikke-prestigefyldt mand, kan du sikkert spise sødt om natten og sige, at modeller som homoseksuelle. Og højtstående mænd foretrækker kvinder med en smuk figur. En smart figur er ikke altid leanness, ikke med enhver form for build, leanness er smuk.

Afvejning er tilladt

De smukkeste figurer hos kvinder er normosteniske fysik med et lille (5-10%) vægttab i forhold til normen. Især hvis hun har et bredt bækken og en tynd talje på samme tid. Men dette er et ideelt, og i livet gør mænd ofte kompromiser. Hvis en kvinde er harmonisk sammensat, og hun ikke har rynker og cellulitter, og hendes ansigt er smukt, så kan en mand med en over gennemsnittet status være opmærksom på hende.

Skønhed menneskeskabt

Selvom en kvinde ikke er en kanonisk skønhed, kan hun stadig tiltrække hendes udseende til en mand, hvis hun ser meget velplejede ud. Hvilke slags kvinder kan mænd lide, hvis de ikke kan prale af Angelina Jolys data? Kun nogle funktioner ... Øjenbryn er naturlige, men med en smuk form, lavnøgle læbestift, kvalitetsmascara. Et minimum af rødme på den glatte, smukke hud. Frisk ånde selv uden tyggegummi. Hvordan? Cure tænder og fordøjelseskanaler. Alt dette tyder på, at kvinden er opmærksom på hendes helbred og sandsynligvis sund.

Elite Club

Hvilke kvinder har mænd af høj status? Lys, usædvanligt smuk. Men der er få sådanne af natur, meget mindre end værdige ryttere. Derfor kan du også regne med en god partner, selvom du er på den berygtede ti-punkts skala af mændene i de "otte". Især hvis du kan tilbyde ham mere end bare udseende.

Sunny Bunny

Hvilke kvinder kan man især lide mænd? Kan løfte stemningen, nyde livet, på trods af enhver begivenhed. Der er kvinder, i hvis smil så meget lys og varme, at mænd er enige om at overvinde vanskeligheder og hjælp, bare for at se på deres elskede ansigt et blændende solskinnende smil.

Konversationssamtaler

Ikke alle mænd som lungerlige kvinder. Meget mange mangler intellektuelt rig kommunikation. Og hvis en kvinde kan være samtidig smuk, følelsesmæssigt støttende og interessant som en følgesvend, så vil mannen værne om hende og værne om det som en rigtig skat, fordi kombinationen af alle tre kvaliteter er en sjældenhed.

Den Mørke Side

Hvilke slags kvinder kan ikke lide mænd? Faldt, glemt, hvordan man giver en mand glæde og fornøjelse. Frygtelig for mænd, kvinder er hysteriske og altid ulykkelige. Og hurtigt genere konen, som kun er interesseret i livet.

Og tro ikke på horoskoper. I stedet for at tænke på for eksempel hvilke kvinder som Stenbukken mænd, finde ud af bedre hvordan man definerer en socionisk type. Så du kan angive, hvordan du bedst kan opbygge en plan for at jage en mand, du kan lide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.