HjemlighedHavearbejde

Hvilken farve er roserne: typer og nuancer

Når en mand bærer en buket roser, uforvarende jaloux på den, som de er beregnet til. Disse majestætiske blomster, strenge og blide på samme tid. De er smukke og i en buket, og i haven, og byens blomsterbed.

fra historien

Gamle kilder angiver, at Rose dukkede op i de dage i Babylon, der eksisterede omkring III årtusinde f.Kr.. I dag er der mere end 20.000 sorter. De adskiller sig fra hinanden oprindelse, farve og andre funktioner.

særligt populære

En almindelig mand, der forsøger at møde skelne en række fra en anden, spørge: "Hvilken farve er roser og hvad adskiller dem?" Rose kan have en række forskellige nuancer, så selv kan forestille dig. Den mest populære identitetskort for hvid, rød og gul. Den mest "kører" - en rød eller bordeaux, som kaldes klatring. Det har en høj stilk og har brede kronblade. Som regel, som regel i salget modtog en rose rød.

sjælden farve

"Dronningen af haven" af de sjældneste farver fundet med lidt farve? Der er sjældne nuancer af roser? Ja, der er en hybrid af bordeaux roser, have en te stilk. Hybrid kaldet en "sort" rose. Det viser sig, at der også er blå roser. For ikke så længe siden for deres afskaffelse tog vi genetik, der "fik" det gen er ansvarlig for den blå farve af planterne. Tidligere blå farve er opnået ved hjælp af touch-up nu blå roser dyrkes i drivhuse: de er taget som genetisk modificeret sort.

Nogle funktioner i blomsten:

  • Gartnere elsker de såkaldte "rynkede" sorter: de er nemme at dekorere hegn, og vokser op til 1 meter i højden.
  • De mest frostbestandige sorter omfatter krøllet sort "Frankus" eller "Gloria Dei". Nogle af de smukkeste blandt deres pårørende, de er godt akklimatiseret i haven og vokse godt i potter. Hvilken farve er de roser af disse sorter? Hvid, gul og rød.
  • Der er forædlede sorter, såsom "bølgede". Deres knopper adskiller snoede kronblade på en tynd stilk. De er som regel dyrkes på senge, ligger i den centrale del af haven eller i potter derhjemme.
  • Park planter adskiller sig fra andre? Og hvad farve er roser tæt paladser eller palæer? Blomster til dyrkning havearbejde har en lille størrelse, og stænglerne er forgrenede. På Bush er op til 30 blomster. Shades - de mest forskelligartede.
  • Haveplanter - store, behårede, har hyppige kronblade og farver - lyse og mættet.
  • Blomsterne er tofarvede stribede og så lyse og bleg.
  • Delikat duft af rose, frisk, fyldig, med en bred vifte af aromatiske nuancer. Kronblade udsender æterisk olie, som giver forskellige varianter. Sorter, det mest "gamle", udstråler en duft friskhed. Moderne typer har lugter som melon eller vandmelon, og nogle gange endda parfume.

Interessant farve symbolik:

- hvide blomster giver brude som et symbol på begyndelsen og uskyld;

- Yellow Rose (billedet ovenfor) repræsenterer en livsstil, indre harmoni;

- rød normalt give en favorit, og derved taler om hans kærlighed eller favør.

Vi håber, at gennem denne artikel, vi løftede sløret lidt og besvaret spørgsmålet om, hvad farve er roser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.