SundhedMedicin

Hvad er de funktioner af kredsløbssygdomme?

Blod og andre kropsvæsker, såsom lymfe og vævsvæske, udgør det indre miljø. Blod er en særlig form for bindevæv, på grund af fylogenetisk og udviklingsmæssigt det er dannet af enheder embryonale bindevæv - mesenkym. Kredsløbssystemet er et netværk af blodkar og hjerte hulrum, som der er en konstant og kontinuerlig cirkulation af blodet. Hvad betyder det kredsløbssygdomme? Ved besvarelsen af dette spørgsmål, kan du skrive en afhandling, fordi funktionen af kredsløbssygdomme er varierede. Denne transport af vitale stoffer og biologisk aktive forbindelser, der tilvejebringer strøm og yderligere udvikling af alle celler og væv i den menneskelige krop, er det afgørende gasudveksling funktion er at opretholde det osmotiske tryk og proteinfraktioner, der cirkulerer i blodbanen. Til de humane kredsløbssygdomme systemfunktioner angår også en passende påvirkning af eksterne og interne faktorer i det immunrespons, som ville beskytte kroppen mod smitsomme midler og andet fremmed fremmede hver specifikke individuelle elementer.

Kredsløbssygdomme er ikke i stand til at finde sted, hvis det ikke var for den konstante, kontinuerlige gennem hele livet blodgennemstrømning, kaldet ekstrakorporal cirkulation. Hjerte med utallige blodkar (store arterier, vener, arterioler, kapillærer og venoler) og lymfesystemet udgør et enkelt karsystem af det menneskelige legeme. Funktionerne af kredsløbssystemet omfatter fjernelse produkter af oxidation og andre reaktioner, der forekommer i processen af metabolisme, som bliver meget farlige og toksiske for celleelementer, hvis de ikke udskilles eleminirovat. Strukturelle elementer i blodet skaber humorale regulering , og giver fuld kontrol over aktiviteterne i alle indre organer og hver af systemerne.

Blod, som materiale stof kredsløbssygdomme består af to dele: en flydende eller plasma, samt tørre cock dannede elementer (blodplader, leukocytter og erytrocytter). Forholdet mellem disse fraktioner i gennemsnit er 1: 1,5, og ejer 40% Procentdel plasma og blodlegemer 60% fuldblod. Plasma (flydende del) er en meget kompleks og unik biologisk medium, hvoraf 90% er vand. De resterende 10% af plasmaet forekommer i proteiner, aminosyrer, mineralkomplekser, glucose, puffersystemer, hormoner, opløste gasser, vitaminer, enzymer, etc.

Funktionen af kredsløbet for at tilvejebringe humoral immunitet forbundet med blodplasma. Med hensyn til de dannede elementer skal siges, at de har tre meget forskellige funktioner: fra de røde blodlegemer - vejrtrækning, i leukocytter - Beskyttende i blodplader - clotting.

De røde blodlegemer indeholder et vigtigt jern-pigment, kaldet hæmoglobin. Det inducerer transporten af oxygen fra luften udenfor til cellerne, og cellerne af kuldioxid udlæses til det ydre miljø. Der er flere former for hvide blodlegemer, og hver af dem har en vigtig opgave. De skaber cellemedieret immunitet, i deres underskud udvikler farlig patologisk tilstand, en bemærkelsesværdig eksempel er HIV. Størkningsevne og sammenlægning egenskaber iboende kun i blodplader, dens mangel forårsager unormal blødning, både eksterne og interne, og overskuddet kan forårsage blodpropper, der tilstopper hulrummet i blodkar og blokere den normale strøm af blod.

Uanset funktion kredsløbssygdomme, dens rolle i menneskets liv er ubestridelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.