TravelingHoteller

Bentota Beach Hotel (Cinnamon Beach) 4 * (Sri Lanka, Bentota): beskrivelse, anmeldelser, billeder

Fokus i denne artikel firestjernede hotel Bentota Strand er i dag. Cinnamon Beach 4 * - var navnet på dette hotel til to tusinde trettende år. Taxachauffører og førere af minibusser og selv de lokale kender det stadig under dette navn. Forvaltning af hotellet tilhører et netværk af John Keels Hotels Group. Tidligere navnet på hotellet "kanel Beach" ( "Cinnamon kyst") er meget romantisk, men Bentota Strand - mere præcist. Hotellet ligger ved mundingen af floden Bentota, tæt på byen af samme navn. Hvad er betingelserne for dette hotel? Dette er, hvad vi vil dække i denne artikel. De oplysninger, vi tog ikke kun af Hotelejer, men også af anmeldelser. Billeder knyttet til vores rapport, vil blive yderligere bekræftelse.

For hvem er dette hotel? At dømme efter de billeder, der forlader turister, kan det siges med sikkerhed, at der vil være godt at føle naturelskere. På græsplæner på hotellet kører søde jordegern, stolt skred påfugle, træer springer lidt aber og eksotiske fugle flagre, og på bredden af floden kan ses solbadning skildpadder og firben.

Hvordan kommer man til Bentota Strand (Cinnamon Beach) 4 *

Sri Lanka modtager udenlandske turister i Bandaranayike lufthavn, som ligger halvfems fem miles fra hotellet. Landsbyen Bentota i den sydvestlige spids af øen. Det er hovedstaden i landet mellem Colombo (femogtres kilometer mod nord) og den kommercielle byen Halle (56 km). Fra lufthavnen med den samlede overførsel bliver nødt til at gå mere end to og en halv time. Taxaer kan også domchat dig fra Colombo lufthavn for en time. Beliggende i den nordlige udkant af landsbyen Bentota på bredden af floden. Ti minutter væk er den skildpadde gård og en luksuriøs have Brief. Det bør ikke have nogen problemer med turister og finde hotellet Bentota Strand (Cinnamon Beach) 4 *. Bentota - en lille landsby. Hotellet er støder op til hotellet "Ventura Beach" og den lokale hinduistisk tempel. På den del af Det Indiske Ocean strækker sig en storslået tre kilometer strand "Paradise" ( "Paradise").

Det område af hotellet

I en stor tropisk have, blandt de luksuriøse senge, stier, grønne plæner og kokospalmer, står den eneste beboelsesbygning på hotellet Bentota Beach (Cinnamon Beach) 4 *. Foto territorium og arter, der kommer ud fra altanerne af værelser, altid ledsaget af entusiastiske rapporter om ferierejsende. De tre-etagers hotelbygning er bygget i stil med en portugisisk fort. På billedet ser det ud til, at den omslutter delte balkon. Men dette er ikke tilfældet. Alle individuelle altaner, adskilt af skillevægge. Vinduerne fortrinsvist placeret på havet. Der er numre, som "ser" af floden Bentota - ferierende var tilfredse med dem. For "B twist" ingen skulle betale ekstra. Gæsterne bliver mødt i receptionen, som straks påvirker de nyankomne med sin skønhed. Loftet og væggene er malet i hendes tamilske mønstre. Området hotel, som vi er sikre på, nogle romantisk-minded rejsende, der minder om Eden før Adams fald og Eva. Overalt påfugle og andre repræsentanter for fauna. Turister advaret af rappe firben, der kan indtaste nummeret. Bare rolig - ingen skade fra dem.

værelser

De fleste værelser på hotellet Bentota Strand (Cinnamon Beach) 4 * klassificeret som "Standard" for to eller tre personer. Det er bemærkelsesværdigt, at udformningen af alle rum også er inspireret af den gamle kultur af Ceylon. Hvide vægge meget godt i tråd med farverige sengetøj og farverige møbler. Værelserne - selv standard - helt rummelige. Dobbeltseng supplerer skrivebord, et tv med satellitkanaler (to af dem - på russisk), aircondition, pengeskab, minibar og et sæt af kaffe og te. Værelserne af kategorien "Deluxe" undtagen de værelser har et lille opholdsområde. "Suites" er udstyret med moderne bekvemmeligheder uovertruffen, og deres terrasser tilbyder en storslået udsigt over havet. Turister er tilfredse med rengøringen. Hver dag, vaske gulve og aftørring. Håndklæder også ændret endda to gange om dagen - morgen og aften.

som fodres

Hotel Bentota Beach (Cinnamon Beach) 4 * begrænser ikke sine gæster i et udvalg af kost og ikke pålægger noget. Prisen inkluderer morgenmad. Den serveres i restauranten "Peacock". Morgenmad Dette, siger de, engelsk, der er meget tæt, med et stort udvalg af salater, forretter, varme retter. Anmeldelser nævne den enorme mængde frugt. Du kan bestille halvpension eller helpension. Allerede ved ankomsten kan du officielt betaler for "all inclusive". Nogle turister opfordres til at gøre det. Denne fest din mave vil du ikke snart arrangere! Ud over "Peacock", du kan besøge restauranten "Aralia" betjener Chef ledsaget af udsøgte europæiske vine. Good Spirits gæster med "all inclusive" hældes i lounzh bar. En snack og forfriskende drinks kan være "Suriy" i nærheden af poolen. Disse turister, der har bestilt morgenmad kun sige, at i nærheden af hotellet er der masser af billige cafe, hvor maden er også meget velsmagende. Bare et dårligt valg af retter der.

Pool og strand

Hotel Bentota Beach (Cinnamon Beach) 4 * er placeret på et forbjerg dannet ved at strømme ud i havet Bentota floden. Derfor hotellets gæster en bred vifte af steder til svømning. Meget salt Indiske Ocean (som nogle gange rejst med alvorlige bølger) kan ændres til den friske flod. Men kun en enkelt turister vovede at fordybe sig i vandvejen. Efter alt, der lever varaner, som ligner lidt en krokodille.

Men den pulje på hotellet er rent og sikkert. Det er placeret i kroppen. Det er omgivet af en solterrasse, foret med liggestole med madrasser. Beach håndklæder er gratis. Bred kyststrækning af sand er ideelle lys enthralls. Solsenge på stranden, "Paradise Beach" er forbeholdt hotellets gæster. På kysten er konstant på duty livreddere, bøjer selvom der er ingen. På stranden kan du nyde vandsport. For beboerne i hotellet forudsat en rabat på fem og tyve procent.

Service på hotel

BentotaBeach af Cinnamon 4 * tilbyder en række tjenester. Sandsynligvis den mest eksotiske af dem - at ride på elefanter. Dem, der ser deres sundhed og tone, kan besøge fitness-klub "Intersport". Og dem, der ønsker at slappe af under omsorgsfulde hænderne på en massør ventetid center "Azmaara" med et stort udvalg af spa-behandlinger. Hvis du ikke kan sidde stille, kan du leje hotel cykler, scootere og endda biler. Men advare anmeldelser, med sidstnævnte kørsel pas på - i Sri Lanka i stedet for vejen er der "Brownske" bevægelse for transport. Hotellet tilbyder gæsterne en oplyst natten tennisbaner, squashbaner, billardborde. Tilfredsstil en passion for shopping, du kan, uden at gå uden for hotellet. Der er en gave butik med smukke tamilske statuer og værker af lokale kunstnere.

underholdning

Koordineret hold af animatorer kæmpede og i løbet af dagen forsøge at diversificere turister Bentota Beach af Cinnamon 4 *. Siden 40 procent af turisterne på hotellet - russisk og ukrainere, alle arbejdsbier er mere eller mindre kender det russiske sprog. Animatorer tilbyde aerobic i puljen, holde konkurrencer, organiseret spil i beachvolley. Om aftenen administrationen inviterer lokale bands og dansere. For børn er der et særligt område i swimmingpoolen og veludstyret legeplads. Men mange forældre er anmeldelser og fotos om, hvordan at fodre deres barn med hænder jordegern og påfugle. I en af søjlerne i musikelskere inviteres til at synge karaoke. Hotellet har et lille bibliotek. Der kan du tage en strand læsning, herunder på russisk. Hver dag Gæsterne finder dagblade. I lounzhe et tv.

udflugter

Den Bentota Beach Hotel (ex Kanel) 4 * har sit eget rejsebureau. Nogle turister benyttede sig af sine tjenester. Hovedsageligt fra Bentota føre en flod båd safari, at skildpadde gård, elefant skole. Fjernere udflugter (for en dag) besøge plantagen og te fabrik, den gamle fæstning af Galle, Tooth tempel i Kandy, ædelsten udgravet. Ikke langt væk er der en lille lufthavn, hvor du kan tage en tur på en vandflyver eller helikopter. På stranden er der en masse af russisktalende virksomheder, der tilbyder ture til en pris langt lavere end i hotellet. Turister er sikker på, at der ikke er noget svindel. Mætning og tjenesten af sådan en tur er ikke værre end de købte på hotellet ture. Turister anbefales at gå til Galapata Vihar. Dette kompleks blev bygget i det 12. århundrede og har overlevet mange malerier og statuer af Buddha. De, der ved, hvordan at dykke med dykning, vil blive glad af koraller formationer ikke langt fra kysten. Der er undersøiske huler, vægge, afgrunde. Men der er ingen farlige strømforhold og synlighed er fint - op til tredive meter.

Bentota Beach (Cinnamon Beach) 4 *: anmeldelser

Turister er for det meste tilfredse med deres ophold i "Bentota Strand." Mange værdsat udsmykningen af værelserne og på det område af den "fem". Måltider, hvis du bestiller en halv eller helpension, var ud over ros. Morgenmad på hotellet var standard, men meget rigelige. Anmeldelser nævne ofte goodwill og flid af personale. Mange turister, især børn, ligesom dyr, der går, kravler, hopper og flyver gennem mangrover og grønne plæner Bentota Beach af Cinnamon 4 *. Anmeldelser nævne, at hotellet giver elektrofumigatora, så myg i værelserne, og du kan sove med vinduet åbent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.