Hjem og familieBørn

Registrering af barnet efter fødslen: frister og dokumenter. Hvor og hvordan man registrerer et nyfødt barn?

Efter den længe ventede søn eller datter blev født, forældrene har besværet med masse: det er nødvendigt at passe på ikke kun om det faktum, at barnet blev fodret og sundt, men vi bør ikke glemme udformningen af de nødvendige dokumenter en ny borger. Hvad er deres liste, og hvor man kan registrere barnet efter fødslen? Lad os se det i øjnene.


På hvem pligt til at registrere en fødsel

Forældre eller godkendt af dem til den person skal lovgivningsmæssigt fastsætte udseendet af en baby til verden. Hvis mor og far besluttede at delegere sine beføjelser til en tredjepart, skal de indhente den passende form tilladelse. Hertil kommer, at i særlige tilfælde, registrering af barnet efter fødslen kan udføres af ansatte i medicinske institutioner, som kom frem i lyset krumme, eller at medicinsk institution, hvor han er på et givet tidspunkt. Trods de potentielle vanskeligheder i voksenlivet, bør barn erhverve deres første dokumenter.

Hvad statsligt organ bemyndiget til at designe nye dokumenter

Er registreret barnets fødsel på folkeregistret. Lovpligtig ansvar for at gøre optegnelser, der er pålagt specialiseret organ. I et register kontor for at registrere barnet? Ifølge den generelt fastsatte regler om fastsættelse af barnet fødsel kan udføres i organer, som ligger på en opholdstilladelse forældre eller det faktiske bopæl krummer. Men der er særlige tilfælde, hvor barnets registrering kan foretages i registreringsdatabasen kontorer i andre steder. Sådan er fødslen af et barn i bilen (tog, bil, fly, skib). I denne situation er det muligt at registrere i den nærmeste landsby. Hertil kommer, at hvis barnet var født i et fjerntliggende område, hvor der ikke er nogen registreringsdatabasen kontor, posten kan også udføres af et offentligt organ, tæt på fødested.

Hvor lang tid skal registreres i udseendet af lyset på kid

Lovligt etableret periode for registrering af barnet efter fødslen, er det 30 kalenderdage. Hvis efter et år forældrene får ikke at vide om hans udseende, vil proceduren blive ændret en smule i registreringsdatabasen kontorer. hvordan du gendanner optagelsen vil blive udført i stedet for at lave en registrering af fødslen af de aktuelle finansposter handlinger. I denne nyttiggørelsesoperation forsamling rekord kan ikke gøres township og divisioner landdistrikter (divisioner) organer registrator. Forældre eller personer med tilladelse til at registrere fødslen, bliver nødt til at gælde for kommunale og distriktskontorer.

Proceduren for at give barnet efternavn, navn og efternavn

Efternavn. Med børn født fra mor og far, der officielt gift, alt er klar. Men hvis parret officielt registreret deres forhold, men deres navne er forskellige, kan de krummer på den aftale, der er indgået mellem dem være familiens navnet på en af dem. Men hvis forældrene ikke var i stand til at bestemme navnet på barnet vil blive givet autoriserede organer værgemål.

Navn. Forældre samtykkende tildele et navn til barnet. Hvordan vil barnets registrering i registreringsdatabasen kontor, hvis mor og far ikke kan blive enige? Beslutningen om, hvilket navn tildele til barnet, vil tage værgemål.

Efternavn. Normalt gives på vegne af sin far. Men på grundlag af nationale traditioner, denne generelle regel kan ændres. I mangel af en vielsesattest, samt ethvert andet dokument, der bekræfter tilstedeværelsen af paven krummer, registrering barn i registreringsdatabasen kontor producerede en enkelt forælder, er mors navn tildelt barnet, det vælger også hans navn. Mellemnavn givet til ham af hans fars navn, sagde en kvinde i en bestemt kolonne. Hvis moderen satte streger, er det ordineret til hendes ønske.

Fremgangsmåden ved fremsættelse en post, hvis på tidspunktet for fødslen af krummer gifte forældre ugyldiggjort

I tilfældet, hvis ægtefællerne er adskilt ved fødslen, kan de på en generel måde at registrere barnet i registreringsdatabasen kontor. De dokumenter, der kræves, er de samme som for De Forenede knude par. For oplysninger om faderen i fødselsattesten af grafen og barnets fornavn er uændret. Hvis et ægteskab er erklæret ugyldige forældre, så i yderligere 10 måneder efter, at i denne kolonne vil blive opført oplysninger om ex-mand kvinde.

Registermyndigheden af en baby født til udenlandske statsborgere på det område af Rusland

Sådan registrerer et barn i et register kontor, hvis han var født af forældre, som ikke anerkendes af russerne eller af personer uden en nationalitet? Født Registreringen skal foretages på et generelt grundlag. Undtagen når barnet er registreret af begge forældre, der indeholder bestemmelser om registrering af passet.

De første dokumenter

De tidligste dokumenter, som vil modtage en baby, der stadig er udarbejdet på hospitalet. Ved udledning, bør forældrene på hånden være følgende:

- Side 2 af udvekslingen kort, som er til rådighed for nye mødre. Det fylder den læge, der hjalp fremkomsten af barnet født. Dette dokument indeholder oplysninger om moderens helbred, hvordan var arbejdskraft, efterfølgende behandling, om nogen, er påkrævet. Exchange-kort bør gives til kvinders klinik gynækolog, som så tilstanden af graviditeten.
- Side 3 af udvekslingen af mor-kort - fyldt børnelæge og indeholder oplysninger om den nye baby. Det markerede de mulige funktioner i fødslen, som kan påvirke barnet og oplysninger om barnet - vægten af den dynamik og vækst, vaccinationer, lavet på hospitalet, metoden til fodring. Dette dokument skal gives til børnenes klinik, som er knyttet til barnet, primær pleje børnelæge, og han vil repræsentere den første side af medicinsk Baby-kort. På baggrund af ovenstående oplysninger i det, vil en børnelæge være det første indtryk af sundheden for barnet.
- Glem ikke et sådant dokument, som den fødselsattest, eller mere præcist, kortnummer 3 ud af ham. Men forældre vigtige ikke formen og de programmer, den indeholder. Den første del (benævnt "kortnummer 3-12) skal betale for ydelser til medicinske institutioner i de første seks måneder af et spædbarn apotek observation. Det andet program (nummer 3-2) er nødvendig for at dække omkostningerne til den anden halvdel.

- En anden vigtig dokument er et certifikat, der angiver datoen og tidspunktet for forekomst af barnet født, hans køn. Det er nødvendigt at glade forældre kan gøre en fødselsattest. Også til denne hjælp i en social ydelse er opnået. Dette dokument er gyldigt for én måned, så forældre bør skynde sig at appellere til de relevante myndigheder.

I vor tid, er det ikke alle vordende mødre sendt til at føde i sundhedsfaciliteter, mange mennesker foretrækker et hjem fødsel. I dette tilfælde en attest udstedt af en organisation, den læge, der hjælper kvinder, eller hvor hun gik efter.

fødselsattest

Den mest alvorlige og nødvendige dokument, der vil få barnet - er udstedt af registreringsdatabasen kontor. Det er officielt bekræftet ved fremkomsten af en ny person, den indeholder hans navn, fornavn og navnene på far og mor. Fødselsattest - ikke blot udstedt et certifikat i plejehjemmet, er det udføres på stemplet papir, og indeholder et unikt serienummer. Alle data vedrørende barnet forelægger form medarbejderen folkeregister, hvorefter dokumentet stemplet.

Samtidig posten vil indgå i bogen af cpr. Hvad er vilkårene for registrering af en nyfødt baby? Lovgivningen etableret en vis periode - om måneden. Men omstændighederne er forskellige, og giver mulighed for registrering af et barn, indtil myndighedsalderen.

Når du kontakter de registrator forældre bør være et dokument, som blev nævnt ovenfor - en lægeerklæring af fødsel udstedt af barsel hospital. Hvis et certifikat er tabt, og de krummer er endnu ikke et år gammel, kan de skrive en ansøgning til en medicinsk facilitet, hvor de vil blive givet en ny form, mærket "Duplicate" indskrift, som vil blive gennemført registrering af barnet efter fødslen. Hvis barnet er allerede et år gamle og ikke genoprette tabt certifikat, få et dokument er langt mere kompliceret: behov for at gå til domstolene, som vil etablere den kendsgerning, at forekomsten af krummerne ind i lyset.

I et register kontor for at registrere barnet - forældre beslutter. Måske vil det være en institution, der er tæt på fødestedet for de krummer, og kan, til det område af bopæl hans mor eller far. Hvis barnet blev født i et andet land, for dets registrering bør kontakte det russiske konsulat. I en sådan situation vil kræve mere papirarbejde og tid.

Sådan registrerer et barn i et register kontor, hvis forældrene ikke selvstændigt kan komme til ham? Dette kan gøre deres administrator. Men det kræver et dokument attesteret af en notar, der bekræfter, at forældrene giver denne person tilladelse til at han begik sagsanlæg.

Hvornår er fødselsregistrering i registreringsdatabasen kontor er følgende dokumenter, der kræves:
- et certifikat fra hospitalet;
- pas (eller bopæl) af forældre;
- et bevis for officielle ægteskab.
Desuden ville registreringen af fødsler på folkeregistret kræve udfylde ansøgningsskemaet.

Hvis mor og far er i barnets status, kan du ansøge om et dokument, nogen af dem. Oplysninger om moderen er skrevet i form af certifikatet for fødslen af sin far - fra et dokument af en registreret forening. Hvilket navn at give barnet - forældrene beslutte, hvem der skal nå til enighed om dette vigtige emne, er det indtastede navn i certifikatet er det samme som deres. Hvis samlevende ikke har udstedt officielt deres ægteskab, vil fødselsregistrering i registreringsdatabasen kontor kræve fælles tilstedeværelse. I tilfælde, hvor paven ikke er kendt, anføres navnet på barnets mor, navnet passer forælder, bør mellemnavn baseres på oplysninger om hans far er optaget i certifikatet for fødslen. Hvis sådanne oplysninger ikke er til rådighed, eller moderen ikke ønsker det, linjen i certifikatet, der indeholder oplysninger om ham, vil forblive ubesat.

For at registrere dit barn i registreringsdatabasen kontor, dokumenter og deres kopier skal være forberedt på forhånd uden problemer og forsinkelser. Da kommer til staten krop, må vi ikke glemme en anden vigtig sag - for at tage et certifikat for fødslen formular №25, nødvendige for at få fordele.


registrering

Et vigtigt og nødvendigt skridt - et barn efter fødslen registrering på den anførte adresse i passet af borgere eller af den faktiske bopæl af forældrene. For at gøre dette, skal du kontakte passet kontoret. Opholdstilladelse i den annullerede land, for at erstatte det kom nye begreber: en midlertidig registrering (udført på opholdsstedet for den person) og en konstant bopæl. Indtil barnet når 14 år, før det blev tilladt at gøre det igen. Det betragtes automatisk registreret på bopælen af sin mor. I øjeblikket er registrering af børn (spædbørn), der kræves øjeblikkeligt. Som det fremgår af boliger lovgivning, kan den ene af forældrene i certifikatet ordinere kid i bopæls- eller ophold, selv om han ikke er ejer af lokalerne.

Husk følgende: ifølge dokumentet regulerer rettighederne forbundet med et lignende hensyn til tilmelde deres søn eller datter, at bede om tilladelse til at gøre det andre familiemedlemmer ikke behøver at. Du kan gøre dette i passet kontor, beliggende i samfundet.

Hvad er en liste over dokumenter, der kræves for at registrere barnet?

  • Opgørelsen af den ene af ægtefællerne.
  • Dokumentet fra den anden forælder, at han ikke har nogen indvendinger mod registreringen af barnet.
  • Uddrag fra huset og fra den personlige konto af ægtefællerne (de skal tages på forhånd EIRTS eller pas kontor).
  • Hjælp fra den anden ægtefælle, som bekræfter, at barnet endnu ikke er registreret på hans bopæl (for det skal håndteres i REU eller pasportistam).
  • Den fødselsattest for barnet.
  • Pas af forældre med fotokopier.
  • Hvis ægteskabet er officielle, vil det være nødvendigt at bekræfte.

Tillad lille mand - en besværlig procedure end barnets registrering i registreringsdatabasen Office-dokumenter (med undtagelse af pas) er det nødvendigt at sikre chefen boligafdeling. Som regel kan proceduren vare op til en uge, hvilket resulterer i fødselsattest frimærkeudstilling, hvor hans bopæl angives den. Processen med registrering af barnet på bopælen (eller ophold) er gratis. Hvis forældrene eller anden grund ikke kunne gøre det, så er der en risiko for at modtage en advarsel eller administrativ nakazanie- såsom bøder på op til 1 mindsteløn (SMIC). Hvis dette barn ikke er registreret, ejerne er skyldige i lejligheden lejes af sin kone, kan en udlejer forvente en ubehagelig overraskelse i form af en bøde på op til 3 mindsteløn. Når afslaget er uden jordforbindelse, og krummerne har en russisk statsborgerskab, så registrere det er muligt at gå til domstolene. Og efter i barnets vidneudsagn dukkede et stempel, der bekræfter registreringen, skal du tage i ZhEKe certifikat på at opnå fordele. Så gælder for betalinger.

Sådan registrerer barnets fødsel i MMI-systemet

obligatoriske medicinske forsikringer for børn er særlige punkter for udstedelse, ofte placeret på hospitaler. De første seks måneder af livet lægehjælp kan det fastsættes, i mangel af politikken. Afhængigt af hvordan du registrerer fødslen - bopælen eller bopæl - og den politik vil blive udstedt vedrørende: midlertidig (i det første tilfælde) eller permanent (hvis der er en åben opholdstilladelse). Hvordan adskiller de sig?

Midlertidig politik fornys automatisk, når registreringen periode øges. Med henvisning til klinikken for dem, forældrene er første bekræftelse ark ansøgning. Så blev de informeret om, at sygeforsikring for barnet klar, og de vil modtage et plastikkort.

Krummer til at udstede et sådant dokument, skal du forberede:
- fødselsattest af barnet;
- pas (eller en opholdstilladelse) en forælder er bosiddende i det område, hvor leveringsstedet af politikker.

Den Russiske Føderation har et system med obligatorisk forsikring, hvorefter barnet kan regne med hjælp fra læger i nogen af de klinikker i distriktet, uanset stedet for registrering. Men for at få den babymad og medicin gratis, skal du tage kortet løsrive børnelæge på hans bopæl.

statsborgerskab

Når du er færdig barn registrering i folkeregister, skal dokumenterne indsendes i passet kontoret.

Selvom statsborgerskab er ikke obligatorisk stempel, men i tilfældet med rejse uden for landet med barnet mangel på det vil bringe en række problemer. Hvis du modtager fordele, i dette tilfælde er det nødvendigt. Når du foretager statsborgerskab for at besøge pas og visum tjeneste, der har en fødselsattest, forældres pas, bevis for registrerede ægteskab, samt et uddrag fra huset registret.

snils

Tilstedeværelsen af et sådant dokument er nødvendig fra fødslen. Denne pensionsforsikring kort er også behov for tjenesten i klinikken. For snils nødt til at appellere til PF-afdelingen med det relevante program. Registrering af et barn efter fødslen af pensionskassen sker inden for 2 uger.

Certificate of Faderskab

Du kan have at udstede et andet dokument. Hvis barnets forældre ikke registrerede deres ægteskab og leve sammen, skal du få et certifikat af faderskab. Selv i de tilfælde, hvor civile par besluttet at legalisere deres forhold, efter at barnet blev født, vil dette dokument stadig nødt til at gøre. En enlig mor har brug for at tage et certifikat for den etablerede form for at opnå yderligere fordele.

Sådan registrerer i børnehaveklasse

For at blive registreret, ikke nødvendigvis har den bopæl af barnet. Du er nødt til at komme med dit pas og fødselsattest af barnet, i departementet uddannelse i samfundet. I tilfælde af bopæl i en anden by og faktisk bopæl i en lejet lejlighed brug for hjælp på at finde den angivne adresse, og et dokument fra klinikken, at pjevs kontrolleres på stedet af området. Skal skynde sig at finde sted, da to eller tre dage vil koste en hage, den ventende kø til børnehave.

Det er hele liste over dokumenter, som er nødvendige til det nyfødte barn. Nu er han har status, rettigheder og pligter. Og forældrene skal hjælpe barnet til at udvikle sig, at være sund og blive en reel borger i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.