Kunst og underholdningMusik

Tomo Milicevic: biografi og værker

Tomo Milicevic - amerikansk rockmusiker. Han er af kroatisk oprindelse. Han blev født i 1979, den 3. september i Sarajevo. Er en guitarist af alternativ rock band kaldet Thirty Seconds to Mars. I øjeblikket bor hun i Detroit.

familie

Tomo Milicevic, da han var tre år gammel, med Damir og fine forældre flyttede til USA i Troy, Michigan. Han studerede på Athens High School. Ifølge den musiker, hvis han havde opholdt sig i Jugoslavien, i en alder af 16 år ville have været i hæren, og 17 - til forsiden. Når vores helt fyldte 18, hans forældre åbnede en Los Angeles restaurant. Han har en ældre søster - Ivan Milicevic - model. Hans kone - Vikki Bosanko.

musik

Tomo Milicevic blev uddannet violinist. Han tog først op instrumentet i en alder af tre år, spillede til nitten. Så lærte at et tungmetal. Vores helt fortalte sin far, at han ønskede at lære at spille guitar. De har gjort det instrument sammen. Den unge mand spillede professionelt i flere år. Han begyndte at lave musik i en alder af 17 år. Han beskrev sine egne værker som en klippe. Påvirket ham Slayer, The Who, Metallica, Deep Purple, Led Zeppelin, Nirvana.

Han begyndte at studere på kokkeskole. Han blev en professionel kok. Men musikken er blevet en sand passion for en ung mand. Over et stykke tid, deltog han i sammensætningen af Morphic - en gruppe af Michigan. Så besluttede han at forlade de musikalske aktiviteter og til at sælge deres redskaber. Men i denne periode, Shannon Leto sagde om at lytte til vores helt til gruppen Thirty Seconds to Mars. På det tidspunkt forlod Solon Biksler holdet. Vores helt var en stor fan af gruppen siden dens begyndelse. Det tog væk fra de 200 musikere i talent og personlighed og venlighed. Inden for fem dage efter musiker han spillede med Jared Leto på The Late Late Show.

Guitaren, som Milicevic gjorde med sin far, har været brugt i arbejdet på det andet album med titlen A Beautiful Lie. Dette instrument lyder i sammensætningen A Modern Myth. Efter optagelse musiker kaldte sin far og sagde, at han brugte netop denne guitar. Bandet gik på en verdensturné, der fandt sted i Asien, Australien og Europa.

I 2008 begyndte arbejdet på det næste album. Under oprettelsen af denne cd Tomo spillede bas, og dermed vekslede med Jared Leto. Musikeren bruger Gibson Les Paul Brugerdefineret guitar værktøj.

Diskografi

Tomo Milicevic i 2002 deltaget i skabelsen af albummets 30 Seconds to Mars. I 2005 kom det arbejde, A Beautiful Lie. I 2009 en disk Dette er krig blev registreret. Album Kærlighed Lust Faith + Dreams blev udgivet i 2013.

Tomo Milicevic: citater

Vores helt siger, at han har en masse yndlingssange fra repertoire af gruppen, til også at omfatte, navnlig omfatte arbejde The Fantasy. Ifølge den musiker, hver sang skabte helt individuelt. Alle kan starte med melodien, vokal basics, rytme eller guitar del. Under den generelle debat gruppe skaber en integreret værk af disse elementer.

Tomo understreger, at han var født med en kærlighed til musik. Han valgte denne vej. Musikeren sagde, at hvis det ikke havde fået ind i denne gruppe, ville bor lige nu i Los Angeles, spille på gaden, men han var heldig at gå til højre dør. Tomo sagde, at alle studerende, der kom til koncerten kan forvente fra holdet, hvor han er, denne Armageddon.

Den mest succesfulde turné, han kalder en fælles tur med Chevelle. I løbet af de generelle kreative musikere bliver til én familie. Fans fra begge hold også i høj grad forenet. Også utrolig musiker kaldes fælles turné med Lollapalooza.

Ifølge vores helt, først i mit liv rockkoncert var han i 7. klasse. Det var udførelsen af Nirvana. Han var glad for kun på hvad jeg så disse mennesker i live. Det var dengang, at den unge mand endelig besluttet, hvad han ønsker at gøre. Musikeren indrømmer, at aldrig ingen andre ønskede at være som, da spillet kun for sig selv og ikke lig med den anden. Guitaristen sagde, at han ikke havde tid til hobbyer, fordi det er hele tiden travlt med musik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.