Nyheder og SamfundBerømtheder

Berømte skuespillere, der ikke har den "Oscar" (russisk og udenlandsk)

Den langmodighed offentlig favorit Leonardo DiCaprio har modtaget den eftertragtede "Oscar" fra den sjette forsøg. Men hvis du se en liste over de relative tabere, så og der kan du finde en stjerne, fortjente anerkendelse ikke første gang. Så Sean Penn vandt sin første pris med den fjerde forsøg ( "Mystic River") og Dzhuliana Mur - med den femte ( "Still Alice"). På tre gange ejer af "Oscar" Meril Strip i hendes skuespillerkarriere var en rekord 17 nomineringer. På et tidspunkt skuespillerinden er træt selv at gå til den evige kandidat.

I denne publikation vil vi tale nærmere om kunstnerne, ikke kærtegnet anerkendelse af fagfolk. Før du bragte de aktører, der ikke har den "Oscar".

Dzhonni Depp

I chokerende favorit af kvinder, ejeren af uofficielle titel "mest sexede Hollywood-kinder" og en frequenter af kult instruktør Tim Burtons film i rekord liste omfatter kun tre nomineringer til "Oscar". De fleste af kritikerne i én stemme sige, at ingen af forsøgene Depp havde ingen chance for at vinde. Og indtastning hans navn i liste har været en stor præstation. Hans chokerende forvandling også grotesk, men synd manglende drama. Det er derfor, Dzhonni Depp har stadig ikke fået sin "Oscar". Bedste skuespiller har til at afsløre sit fulde potentiale reinkarnation af skærmen, eller i det mindste overraskelse kinoakademikov.

Brad Pitt

En anden favorit af kvinder, en køn symbol på 90'erne, Brad Pitt er "Oscar" som producer. I 2012 med sin deltagelse filmen "12 Years a Slave" blev udgivet. Men der udfører hans fortjenester vi er ikke blevet evalueret af ordenen af fagfolk, til trods for tre nomineringer (to af dem for de vigtigste mandlige rolle).

Og hvis i 2009, Brad havde ingen chance i en kamp med Shonom Pennom, som fortjent fik sin anden "Oscar" for sin rolle som Amerikas homoseksuelle leder af bevægelsen af 60-erne af Harvi Milka, så i 2012 var han måske den virkelige mulighed for at modtage en gylden statuette. Mange kritikere anerkender, at rolle i baseball drama "Den mand, der ændrede alt" var den bedste i karrieren af ægtefælle til Angelina Jolie.

Tom Kruz

Vi fortsætter med at tale om, hvad skuespillerne ikke har modtaget den "Oscar". Vores liste over de relative tabere i Hollywood ville være ufuldstændig, hvis vi ikke nævne de tredje sex symbol 90'erne Toma Kruza. Det er nu en trofast scientolog vinke muskler og forsøger at håndtere en umulig mission. På tærsklen til sin karriere, Tom Kruz spillet en masse drama og karakter roller. Men den største chance for at få en skuespiller statuette havde i 2000, da han var i den liste over nominerede til kvindelige birolle ( "Magnolia"). Til overraskelse for mange, i det samme år "Oscar" i denne kategori blev tildelt Maykl Keyn er ikke særlig bemærkelsesværdig for rollen som læge i filmen "Æblemostreglementet".

Men Tom Kruz ikke fortvivle, velkendte skuespillere uden "Oscar" føle sig godt og endda modtage for deres arbejde fabelagtige gebyrer. Nu er han også er beskæftiget med at producere film. Hvem ved, måske, ligesom Brad Pitt, Tom også nogensinde undfanger et ambitiøst projekt, der vil sætte pris på kinoakademiki. Det er bemærkelsesværdigt, at der i alle hans værker, som ikke er værdig til anerkendelse i Hollywood fagfolk, skuespilleren modtaget "Golden Globe".

Dzhud Lou

I 2000 en nominering til rollen som den anden plan var Dzhud Lou ( "The Talented Mr. Ripley"). Skuespilleren blev nomineret til en anden, men for de vigtigste mandlige rolle i filmen "Cold Mountain" (2003). Ved udgangen fra Dzhuda Lou også havde ingen chance i en kamp med Shonom Pennom. Husk på, at dette år den kontroversielle skuespiller fik sin første "Oscar" for sin rolle som far besat med hævn i filmen "Mystic River" instrueret af Klinta Istvuda. Det var fjerde nominering til Shona Penna og kinoakademiki simpelthen ikke har mulighed for at fortsætte med at ignorere talent af skuespilleren. Men hans tidligere arbejde i filmen "Dead Man Walking" og "Jeg - Sam" af mange kritikere og fans overveje stærkere. Hvordan ved jeg, om Sean Penn på tidspunktet for ceremonien i 2004 allerede havde en registrering af skattede statuette, måske, ville førstepris gå til Jude Law. Men dette er kun vores forslag.

rekord-breaker

Sure, Sean Penn er en af de mest fremtrædende kunstnere i de sidste tre årtier. Nu synligt alderen mester forsøgte sig på at lede karriere. Flere Sean akademikere forkælet sin anerkendelse af kun to skuespillere. Du ønsker at vide, hvem der har det højeste antal af "Oscars"? Skuespilleren Daniel Day-Lewis, som vandt tre gange som den bedste performer af de vigtigste mandlige rolle. Dette er en absolut rekord for skuespilleren Academy Award, på grund af nærmeste forfølger Jack Nicholson har også tre guld statuer, hvoraf den ene er for kvindelige birolle ( "Endearment"). Det var en lille sidespring, og foran dig venter på fortsættelsen af listen over Hollywood relative tabere.

Robert Downey Jr.

Vi fortsætter med at tale om, hvad skuespillerne har ingen "Oscar". Robert Downey Jr. har aldrig regnet til sexsymbol i Hollywood, men hans udførelse talent er ubestridelig. Den mest realistisk chance for at få prisen, Robert havde allerede fjernt 1993, glimrende udføre rollen som Charlie Chaplin. Bemærk, at for dette arbejde skuespilleren modtaget "Golden Globe". Prisen anses for at være en slags generalprøve før den vigtigste tildeling af Hollywood filmpriser. Men ved ceremonien "Oscar" gik til Al Pacino der spillede "En duft af kvinde" i filmen. Så i skuespillerkarriere Roberta Dauni Jr. er kommet en kreativ krise forbundet med stofmisbrug og problemer med loven. Men mange kritikere enstemmigt kaldet Robert en af de mest lovende unge skuespillere i vor tid. Som et resultat, kæmper indre dæmoner med hjælp fra familiemedlemmer varede omkring ti år.

Krise, problemer med loven

Selvfølgelig gør de aktører, som ikke har modtaget den "Oscar" er ikke deprimeret, afhængige, ikke bliver alkoholikere. Det var en tilfældighed, uheld, forsyn, familie vaner kan have en genetisk disposition. Men en tilbagevenden til større roller blev triumferende. Den anden nominering for "Oscar" var for sin rolle i filmen "Tropic Thunder", der ved et mærkeligt sammentræf Downey Jr. spiller vinderen af "Oscar", som faldt ikke på settet, og den reelle militære aktion. Men ingen person, før annonceringen af vinderen var ikke i tvivl. Prisen skulle flytte til den alt for tidlige afdøde, spillede glimrende i filmen "The Dark Knight" hitu Ledzheru.

afkast

Siden da, blev Robert Downey Jr. præget af flere andre mindeværdige roller. Så i et par med en anden taber i dag, Dzhudom Lou, han spillede i den seneste filmatisering af eventyr af Sherlock Holmes af den britiske instruktør Gaya Richi. Til denne rolle, skuespilleren fået et andet "Golden Globe". Nu kunstneren stramt travlt filme, lever ikke kun i de billeder af The Avengers og jern mænd. Der er blandt heltene Robert og dramatiske tegn. Hvem ved, han vil ikke længere blive snart blive vist på en liste over "aktører, som ikke har modtaget" Oscar ""

Will Smith

Hvis vi betragter uretfærdig vis stilles ringere sort skuespiller, den første ting kommer til at tænke er en mangesidet og alsidigt Will Smith. I referatet af mester ikke kun de fantastiske Adventure sport eller drama (for én, som han har modtaget en nominering til den mandlige hovedrolle), men mindeværdige dramatiske roller. Så i 2007 kom filmen skærme, hvor Will Smith spillede en af sine bedste roller. Vi taler om filmen "Jagten på lykke", hvor han spillede med sin egen søn. De aktører, der ikke har den "Oscar", ofte en tendens til at få det, uanset hvad. Men vi tror ikke, at Will Smith blandt dem. Han selvforsynende mennesker, der filosofiske tilgang til spørgsmålene om liv og livsværdier.

Mikki Rurk

Vores liste ville være ufuldstændig uden en dames hjerte-dunke 80'erne - begyndelsen af 90'erne. Det menes, at Mikki Rurk har opnået anerkendelse fra det offentlige på grund af den sensationelle erotiske thriller. Han blev en af de højest betalte skuespillere i sin tid, og filmskaberne linet op med en anmodning om at trække deres bælte. En af de bedste dramatiske roller, er Mikki Rurka anses for at blive skudt i filmen "Angel Heart". Kritikere hævder enstemmigt at arbejde side om side med Robert De Niro nydt Mickey. Afspilning forvirret privatdetektiv Harry Angel, Mikki Rurk fuldt oplyst alle hans handler potentiale. Men på grund af høj konkurrence ikke komme ind i kort liste over nominerede.

Dramatiske aktører, der ikke har den "Oscar", der søger at opnå en universel accept. Mikki Rurk gik ned ad bakke. Hans drikkeri ødelagt, samt kortsigtede træk i spørgsmålet om udvælgelse af bånd. Og i slutningen af 90'erne blev han tvunget til at handle kun i de andenrangs billeder. Temmelig blevet gamle og flytte en række plast nomineringer, skuespilleren var i stand til at rydde op i deres handling og triumferende tilbagevenden til det store lærred i det nye årtusinde. For hendes rolle i "The Wrestler" fik Mikki Rurk "Golden Globe", nomineret til "Oscar", som har mistet alle de samme Sean Penn.

Dzheyk Dzhillenhol

Dette viste sig at være en skuespiller tilfældigt i vores liste. Han har kun én nominering for "Oscar" for sin rolle i filmen "Brokeback Mountain". Hans skuespil talent er ubestrideligt, som han beviste, da hun dukkede op i sport drama "Lefty" i 2015. Men Jake fik ikke ind i den korte liste over nominerede, også var høj konkurrence. De aktører, der ikke har den "Oscar", skal vælge at skyde kun høj kvalitet og førsteklasses film. Vi ønsker disse malerier Dzheyku Dzhillenholu.

Edward Norton

Vores næste helten har to nomineringer. Hans første rolle på den store skærm, hvor skuespilleren spillede en morder præst i filmen "Primal Fear" (1996), indbragte ham en nominering til den rolle, som den anden plan. Tre år senere, Edward Norton var den vigtigste kategori for filmen "American History X", men det andet forsøg på at tage den eftertragtede pris var ikke en succes.

Bredli Kuper

Han ærligt heldig i kærlighed, men uden held i jagten på anerkendelse i kinoakademikov. I de seneste år, en ny kæreste Irina Shayk har tre på hinanden følgende nominering for "Oscar" (fra 2012 til 2014.), Men indtil videre ingen vinder. Her er de, uden skuespillernes Oscar '. Liste over udenlandske nominerede til dette er overstået. Vi vender os til den kategori af russiske mestre.

Vladimir Mashkov

Det er meget vanskeligt at opnå accept i Hollywood, filme kun i hjemlige projekter. Der er kun én måde: at være genial til at spille i en udenlandsk bånd, nomineret til "Oscar", og vente, indtil du vil blive bemærket af Hollywood-producenter og instruktører. Det er, hvad der skete med Vladimir Mashkov, der huskes for sin rolle i "The Thief" film. Men så længe de russiske aktører uden "Oscar". Liste over dem er ikke så imponerende. Vladimir Mashkov er nu med succes arbejder i Hollywood, hun medvirkede i megablokbasterov og selv antallet af medlemmer af Guild af skuespillere.

Grigory Dobrygin

Anerkendelsen af denne unge russiske sangerinde kom til filmfestivalen i Berlin, hvor den vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle i filmen "Hvordan jeg brugte denne sommer." Arbejde i Rusland side om side med den kult instruktør Timur Bekmambetov, Gregory blev professionel og gik til at erobre Hollywood. Som vi ved, russiske skuespillere, der ikke har modtaget den "Oscar", arbejder i udlandet i håb om, at deres talent, før eller senere vil blive værdsat. På grund af russerne arbejde på filmen "Den farligste mand" med Oscar-vindende, men tragisk døde Filippom Seymurom Hoffman. Nu Grigory Dobrygin stramt engageret i skyderier med vestlige filmfolk. Vi ønsker ham held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.