SundhedSygdomme og betingelser

Hyperkinesi - hvad er det? Typer af sygdom behandling. Hyperkinesi hos børn

Hyperkinesi - dette er en meget alvorlig sygdom, der manifesterer sig som spontane tics, kramper og flytning af visse grupper af muskler, at en person ikke kan kontrollere. Der er masser af sorter af udsigten tilstand. På trods af, at helt helbrede patologi er usandsynligt, bør behandlingen foretages for at lette livet for patienten.

patologi karakteristisk

Det skal bemærkes, at giperkinez - det er ikke bare trækninger arme og ben, men armene, øjenlåg, ansigt og krop muskler i komplekset. Et træk ved sygdommen er, at det i væsentlig grad kan begrænse den frie bevægelighed for mennesker, forstyrre hans tur, gør det umuligt at selvbetjening.

Spontan bevægelse er normalt unaturlig. Sygdommen kan være medfødt eller erhvervet. Læsioner er thalamus, lillehjernen, midthjernen. Bevægelser kan også opstå på grund af dårlig kommunikation mellem cortex og hjernen subcortex. Det skal bemærkes, at de manifestationer af sygdom forværres af følelsesudbrud, mens i søvn intensitet bevægelse bremses. Og symptomerne på sygdommen afhænger ikke lokaliseringsprocessen. Det vil sige, selv med et nederlag for det samme område af hjernen symptomer kan være anderledes. Med hensyn til graden af sværhedsgraden af sygdommen, det afhænger af, hvor omfattende er det berørte område.

Årsagerne til sygdommen

Hyperkinesi - er en kompleks patologi, der kan udløses af mange faktorer. Blandt årsagerne til sygdommen kan identificeres på følgende måde:

- organiske og neoplastiske læsioner af hjernen;

- encephalitis (reumatiske, infektiøse, tick-borne);

- en skade i hovedet;

- alvorlig forgiftning og nederlag af dets systemer (lymfe, vaskulær);

- blødning i hjernen;

- epilepsi;

- arvelighed;

- medicin.

Hyperkinesi - en sygdom, der i nogle tilfælde opstår på grund af ukorrekt funktion af det perifere nervesystem.

symptomatologi af hyperkinetisk

I princippet er det mere end indlysende. Selv om hver type af sygdommen har sine egne specifikke træk. Men der er nogle almindelige symptomer:

- frivillige bevægelser af arme, ben eller andre kropsdele;

- mens walking, anden bevægelse, følelsesmæssige eller nervøse spændinger intensiveret manifestationer af patologi;

- udtalt krop ryster eller dele deraf;

- det er muligt at reducere intensiteten af eller fuldstændigt ophør af angreb af smerte, kropsholdning ændringer;

- manglen på anfald, tics og rysten i hvile periode (søvn).

Hvis diagnosticeret "hyperkinesis" symptomer vil hjælpe med at bestemme, hvilken type og tildele passende behandling.

Funktioner af udvikling af sygdom hos børn

Barnet er mest almindeligt diagnosticeret kryds hyperkinesis. Naturligvis kan dens display være anderledes. Det skal bemærkes, at bevægelsen af legemsdele under et angreb ikke afviger nogen unaturlig, men deres karakteristiske er ufrivillig. Den mest almindelige form for sygdom er en skovflåt af ansigtsmuskler, som manifesterer sig i hyppige blinkende øjenlåg, sniffe, klask og udseende grin.

Ikke mindre hyppigt hyperkinesi hos børn åbenbart tics af hænder og fødder. Sommetider patologi kan forekomme kompleks til ukontrolleret ufrivillige bevægelser af musklerne i hele kroppen.

Årsagen til sygdomsmanifestationer hos børn kan også være hjerneskade. Det er imidlertid ikke udelukket også infektiøse processer i kroppen, forskrækkelse, nervøse spændinger, følelsesmæssige, psykologiske eller fysiske traumer. Det skal bemærkes, at de bevægelser, at barnet gentager for ofte, selv om de er ufrivillige, vil snart komme ind i vane og kan manifestere sig i voksenalderen. Naturligvis den patologi kræver seriøs indgriben af Børnelæger, neurologer, psykologer.

Hyperkinesi hos børn skal behandles efter udbrud af de første symptomer. For at gøre dette, kan lægen ordinere angstdæmpende medicin. Desuden skal barnet beskyttes mod stress, nervøse situationer. Prøv så meget som muligt at gå med ham i den friske luft, observere den daglige rutine. Organiser børneernæring. Det er ikke nødvendigt at skælde, straffe eller skam barnet på grund af hans problemer. Prøv at være tålmodig og at omgive det med kærlighed, omsorg og deres støtte.

patologi diagnostik

For at finde ud af, hvilken type hyperkinetisk du har at gøre, skal du bestå en omfattende undersøgelse, som omfatter færdiggørelsen af disse procedurer:

- elektrokardiogram;

- Ultralyd af alle de vigtigste og andre store blodkar, Capillaroscopy;

- neurologisk og fysisk undersøgelse,

- EEG;

- psykologisk undersøgelse ved hjælp af forskellige diagnostiske metoder;

- rehabilitator konsultation, som vil bestemme, hvordan det vaskulære system er klar til at tilpasse sig den følelsesmæssige og fysiske stress.

typer hyperkineses

Der er masser af typer af ufrivillige bevægelser, der er klassificeret af placeringen af læsionen, kliniske symptomer, varighed af anfald, deres frekvens, følelsesmæssig støtte. Der er flere store grupper af hyperkinesis, som på sin side, kan inddeles i undertyper:

1. Tiki. De er karakteriseret ved ufrivillige og stereotype bevægelser, der ikke er naturligt. Styrkelse teak skyldes følelsesmæssige forstyrrelser. Efter en distraktion fra angrebet af stimulus forsvinder.

2. Tremor. Det kendetegnet ved rysten af hele kroppen eller dens dele. Oftest sygdommen manifesterer sig i små bevægelser af hovedet, hænder og fingre.

3. trochaic hyperkinesis. Det giver sig udslag i, at den person, på samme tid trækninger arme og ben, og bevægelsen er meget hoppende, kaotisk. Arbejdsstillinger er ikke naturligt. Provokere en sådan situation kan gigt, samt arvelige degenerative sygdomme.

4. Facial blepharospasmer paraspazmy og gemispazm. Denne type patologi er repræsenteret af glatte eller skarpe trækninger af ansigtsmusklerne.

5. torsion krampe. Bevægelse når det er arytmiske, tonic, unaturlig. I dette tilfælde, at personen har en begrænsning i bevægelse og selvbetjening.

Disse former for hyperkinesis er grundlæggende og kan opdeles i mange underarter.

behandling sygdom

sygdom eliminering udføres under anvendelse af medicin og fysioterapi. Som efter narkotika, de mest almindeligt anvendte midler "Phenazepam", "romparquine", "Triftazin", "Dinezin", "Haloperidol". Selvfølgelig også brug for medicin, der vil lette normale blodcirkulation og hjerne ernæring.

Et vigtigt element i behandlingen er kost, som bør omfatte grøntsager, frugt, kød, fisk og andre produkter, der er fyldt med vigtige elementer for kroppen. Patienten bør tage et afslappende bad, pass kompleks fysioterapi. Derudover kan det være nødvendigt ortopædiske tjenester.

kirurgi bruges i alvorlige tilfælde.

outlook

Hvis du er diagnosticeret med "hyperkinesis", bør behandlingen udføres kurser med en pause i mellem. Som for forudsigelser, så den passende behandling kan patienten lede en meget normalt liv. Korrekt ordineret medicin til at reducere antallet og intensiteten af angrebene. Selv om det ikke altid er muligt at udrydde sygdommen helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.