Mad og drikkevarerVin og spiritus

Vin fra kirsebær med gruber: opskrift

Alle ved, at vin er den ældste af de alkoholholdige drikkevarer, opfundet af menneskeheden siden begyndelsen af sin eksistens. Men på trods af navnet, selvfølgelig, koge det, ikke kun fra druerne. I nogle østeuropæiske lande, og selv vin fra kirsebær med gruber selv betragtes noget af et nationalt symbol, og forarbejdningsmetoder for dens fremstilling er gået fra farfar til far, fra far til søn ved arv. Hertil kommer, et godt glas af høj kvalitet bær drikke - og en integreret del af et middagsselskab, og tilføjelsen til et forretningsmøde eller en varm fest med venner og kolleger. Hvorfor ikke tage en god retseptikom?

Cherry er ikke værre end druerne!

Denne drik lavet personligt i køkkenet miljø, kan blive en reel stolthed af huset ejer. En hjemmelavet vin fra kirsebær med sten - i denne hobby, for eksempel for nybegyndere eller erfarne gartner destilleriet. Flaske naturlig vin er ikke en synd at forkæle venner hjem. Efter sin oprettelse, ikke bange for ordet, kræver dygtighed og indsats. Men de, der er i stand til korrekt bortskaffelse af deres lager af tålmodighed måske ønsker at forsøge at gøre sin egen recept nedenfor. Og tro mig: din ressource vil ikke blive brugt til ingenting. Efter alt, en simpel hjemmelavet vin fra kirsebær med gruber, men måske ringere end nogle typer af drikkevarer fra druer, men det sikkert er overlegen i forhold til anden frugtvin. Dette er - en lækker og smagfuld, sund og rig på sporstoffer og vitaminer alkohol. Efter alt, vin fra kirsebær er med gruber lavet fra hjertet, med tilføjelser af papirmasse, knogler, vand og sukker. Til gengæld ønsker at tilbyde et par enkle og gennemprøvet i udarbejdelsen af de drink opskrifter: befæstede, semisød, saft. Er du klar til at prøve at lave mad?

Det første skridt, som meget afhænger

Hjemmelavet vin fra kirsebær med gruber er lavet af rene sorter, ikke hybrider. Bær, selvfølgelig, bør vælges frisk, modne, saftigt, i farver - fortrinsvis mørkfarvede. Spoiled frugt med brunlige pletter og prikker det er bedre at bare smide i sortering skridt. Glem ikke om dette faktum: en afgrøde, der blev opbevaret i køleskabet i mere end tre dage efter afslutningen af indsamlingen, anses ikke meget velegnet til at gøre en korrekt husets vin. Den bedste løsning - egen Kirsebærhaven og bare egen høst. , Bør gennemføre det første trin i sin produktion for at få fremragende hjemmelavet vin fra kirsebær med gruber, uanset de forskellige opskrifter nuancer: en omhyggelig udvælgelse af råvarerne.

Bær - er det vigtigt!

Bærrene har brug for at sortere ud, knoglerne - fjern ikke. I vores opskrifter, så du behøver gøre, er: for at opnå en Mandel smag, som uden tvivl vil være den hørbare tone i denne fejl, når du bruger de hele bær. Derefter til frugt (i nogle formuleringer, ved den måde, ikke vaske kirsebær) er nødvendig for at ælte og fylde med renset forberedt noget vand (bedst hvis du køber det i butikken). I slutningen af dagen hele massen skal omhyggeligt overvindes. Den resulterende urt vil være grundlaget, hvis du har besluttet at lave vin fra kirsebær med sten.

Nødvendig ekspertrådgivning

Ved fremstilling af drikken vil du være i fordel for følgende råd: Hvis du skal adstadig et par dage, og gæringsprocesser er endnu ikke begyndt eller ekstremt svage - bør føjes til den flydende naturlige håndfuld uvaskede rosiner (vin gær bor der). På den afsluttende fase af hans vin, du dræne resten, kombineret med unødvendige sedimenter. Men nu vinen gæring vil være meget aktiv, og alle dine bestræbelser (produkter, ved den måde, også) er ikke spildt, og den næste drik meget af det heller ikke ondt på alle, selv tværtimod - for at vinde.

Beregning af det endelige produkt

Hvis du vil oprette vin fra kirsebær med gruber, derefter beregne, hvor meget af det endelige produkt, du hjælpe ud i finalen, er det ikke så svært. Vinen vil være et sted lidt mere end halvdelen af det oprindelige volumen af hele massen (dvs. bær, plus sukker plus vand). For eksempel, ti liter kilde, du kan få omkring seks liter rent og velsmagende vin hver. Naturligvis vil det generelt øge mængden af bestanddelene tilsættes og det endelige udbytte af drikken.

Assorteret - det er muligt!

Det kan ske, at du ikke ønsker at rense vin fra kirsebær med gruber, og eventuelle nedskæringer, hvor basen - dette bær. Må ikke være bange for sådan et eksperiment. Du kan føjes til de kirsebær og ribs og blommer og hindbær. Denne procedure vil ikke ødelægge den dyrebare produkt, men bare give det en krydret smag. Den vigtigste ting, Cherry var ikke mindre end 50% af frugten vægt.

Lidt om retterne

For vin, du er nødt til at bruge den fulde arsenal af forskellige skibe og containere: tønde gæring eller mad container, nogle af de sædvanlige 3-liters krukker, flasker indsnævre 0,5-0,75 for det færdige produkt, vandkande, spand og lignende tilbehør. Acceptabelt materiale - glas eller rustfrit stål, et metal med emalje, fødevarer kunststof. Vin elskere anbefaler ikke at vedtage en tønde af træ til produktion af drikkevare i et køkken. Denne kapacitet er ganske kompliceret hele processen. Glem ikke om de specielle tegn til gaten, og gaze bandager og madlavning si, og andre værktøjer, der kræves!

Vin fra kirsebær med sten. Trinvis opskrift

Det skal bemærkes, at drikkevaren har aromagivende mandel smag minder lidt om kendte "amaretto". Vinen har en flot intens rubinrød farve, unik smag med tærte noter af krydderier. Vi har brug for: en spand kirsebær med gruber, to spande med renset noget vand, 7 kg hvidt sukker.

Vin hver kom til den duftende og behagelig, vælger moden, ikke moden, søde og sure bær. Vask, som vi har sagt, er det ikke nødvendigt, for ikke at blive fjernet fra overfladen af bakterierne, som forbedrer fermentering. Knogle og fjern ikke. Tage kildevand, artesisk, opvarmning til stuetemperatur. Ved udgangen af disse ingredienser skulle have modtaget mere end 20 liter fremragende bordvin (halvsød).

Madlavning urt

Når beholderen vil bruge en plastik tønde til drikkevand med et låg. Masse urt bør indtage tre fjerdedele af dets samlede. Kirsebær skal først knuse i handy for disse behov ware. Så bær med en knogle til at flytte ind i tønden, hæld tilbage og vodichku, hæld sukker, alle blandet grundigt, dæk med låg stramt og der er afsat i en varm og mørk gæring.

fermentering

Denne proces kan fortsætte på forskellige måder, afhængigt af betingelserne og sorter - 15-20 dage. På dette stadium, er aktivt holdt skummende og kirsebær frugter stiger op. Optimal temperatur - op til 25 grader, ikke lavere end 20. For at sænke temperaturen af gærende urt, er det nødvendigt at knuse et lille stykke is. Og hvis du har brug for at øge - lidt opvarmet på beholderens indhold, ikke i kog, og det var så varmt, og hæld tilbage. Fra den anden dag mindst to gange skal røre - siden den første uge.

Rolig fermentering, fjernelse af slam

Retter med fermentering blanding løst dække med et låg og sat i et mørkt og køligt (godt kælder, hvor temperaturen er egnet til dette formål - ti grader). Der drikker bør forblive 10 dage eller 2 uger. Efter henstand 2 centimeter tykke regn do overløb, ottsezhivaya vin med en slange fra tanken i en beholder (nogle foretrækker at gøre lidt af overløb). Proceduren gentages, indtil al endelige fermenteringsprocessen (kontrolleres ved fastgørelse af øret til flasken ikke burde forekomme i fuldstændigt fravær af hvæsende bobler). Smagen af drikken på dette tidspunkt - uden for meget sødme i duften af alkohol mærkes ikke vinke, og lugten af god vin. Opskrift af vin fra kirsebær med gruber udføre følgende trin.

vin modning, aftapning

Stort set klar fasuem vin i flasken, ved hjælp af den velkendte rør, derefter forseglet. Nu er du nødt til at drikke for at opretholde et mørkt sted, så vil det være så gennemsigtig som muligt, forskellige i farve og smag.

Vin fra kirsebær med gruber, med handsken

Vores folk i smug fantasi! Her er en anden forholdsvis udbredt, forholdsvis overkommelige receptpligtig vine fra kirsebær med sten. Fremstillet af kirsebær i hjemmet, så den alkohol vil have en skarp og krydret smag. Så en simpel vin opskrift fra kirsebær med gruber - din opmærksomhed!

Ingredienser: kirsebær med knogle - 10 kg, sukker - 3 kg, tilberedt vand - 10 liter.

  1. Forberede den valgte omhyggeligt kirsebær. Mash rullende i sukker, fyld med renset vand og forsigtigt klemme.
  2. Vi sætter den resulterende masse ind krukker tre liter hver. Glas Retter skal fyldes to tredjedele.
  3. Vi lægger på hver krukke med gummihandsker (fås på apoteket eller isenkræmmer). Et par dage senere begynder at gære urten, denne proces kan vare omkring 30 dage, men ikke mere.
  4. På dette tidspunkt, en handske på banken stiger og rettede, som om at lade os hilsen. Når luften er ude af handsken, og i beholdere forsvinde bobler, betyder det, at drikken er klar til brug. Hæld i en smuk flaske, forseglet. Det holder længere, tilføjer (men ikke nødvendigvis) lidt af vodka på 40 grader (forankring).

befæstet

Vin fra kirsebær med gruber med vodka for dem, der elsker den "varmere"! Vi tilbyder en simpel opskrift på hjemmelavet drink. Mild, behagelig smag, med delikat aroma af friske bær modne kirsebær med en knogle - det er sådan et tegn! Og hvad er overraskende: vinen kan gøres endnu fra frosne kirsebær.

Ingredienser: 3 kg kirsebær i pakken fra fryseren, 8 liter renset vand, et pund sukker, halvt glas vodka. Vodka er bedre at tage en god, ingen tilsætningsstoffer og essenser - ren (eller fortyndet alkohol). Hvordan laver vin fra kirsebær med gruber af denne opskrift?

  1. Sortere frugten, hældes i tanken, vi træder ind i sukker og vodka, Mnemonic.
  2. Vi forbeholder bær plus sukker og vodka i varme i 2-3 timer, så de lod safterne og grundigt gennemblødt.
  3. Indfører i vandbeholderen, langsomt omrøring af indholdet, de forseglende låg med sluseporte.
  4. Venstre til gære i 21 dage (ca.) i varmen.
  5. Aflaste, hæld i en mørk glasflaske, opbevare dem på et køligt sted (ideelt set - i kælderen).

Nu hvor du ved hvordan man laver vin fra kirsebær med sten. Som du kan se, er der en lang række interessante måder at lave mad denne vidunderlige, nyttige kirsebær alkoholholdig drik: en enkel og sofistikeret, de mere traditionelle og individuelle opskrifter. Mindst, kan fra kirsebærrene skal foretages, hvis det ønskes, og de tilsvarende færdigheder, tabel, sød, vin tilsat alkohol, vodka og Likør fremragende. Men forberedelsen af sidstnævnte - temaet for en helt anden samtale. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.