Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Kir Royal" - en cocktail med historie. Opskrift, sammensætning og fremstilling af nuancerne i

Kendere af fransk elegance og raffineret smag i drikkevarer skal på enhver ferie for at prøve "Kir Royale" - en cocktail, der absorberes al nåde mode af landet, og vin. Ikke meget stærk og med fremragende smag, ligesom det, og damerne, og mænd ikke har tendens til at blive fuld (alligevel, for hurtigt). Denne cocktail er stor på lys, ikke rigtig officielle fester - bryllupper eller nytår. For jubilæer, især dem, "der er over ..." Han har en meget let og festlig "karakter".

Den heroiske historie om en prototype

"Kir Royale" - en cocktail, som er blevet en slags arving til berømt over drikken Frankrig. Hans fremtoning er nødvendig original Feliksu Kiru, der blev ordineret i 1901 og fungerede som præst i sognet, indtil det øjeblik, hvor Nazityskland besatte sit hjemland. Cyrus har ikke forblive på sidelinjen som mange af sine kollektive-præster. Han blev et aktivt medlem af den franske modstandsbevægelse og en masse hjælp i tilrettelæggelsen af udslip af 5000 mennesker, de fanger i koncentrationslejren Longvic. Gestapo til at beregne det, fange det, og præsten skulle have været foretaget. Han undslap døden kun på grund af hans rang.

Efter krigen, den modige præst blev ridder af Æreslegionen - Frankrigs højeste udmærkelse. Og på samme tid var borgmester i sin fødeby, Dijon. Landets økonomi er i fuld tilbagegang, og dens helbredelse havde ikke råd. Hertil kommer, at plantage af ribs, som er berømt for provinsen, blev ødelagt, og den hvide vin produceret her anses ganske almindelige. For at fylde byen statskassen, borgmesteren kom op med en cocktail af vin og solbær, der vinder i popularitet, som titlen var hans navn.

Fremkomsten af "Royal" valgmulighed

Når efterkrigstidens katastrofe blev stort set overvundet, økonomien genvundet, og hylderne er fyldt, stille og roligt og efterhånden begyndte at vinde popularitet, "Kir Royale" - en cocktail, hvor normal vin er erstattet med boblende. De siger det første skridt i denne retning blev foretaget af vinproducenter fra Italien, som fremmes i massen af mousserende vin, lavet til en hurtig hånd.

I Frankrig, den dag i dag i restauranter tage ordrer og mulighed for at Kir, og på den version af "Kir Royale". Cocktails vil blive serveret under alle omstændigheder, vil tjeneren angive hvilken version, du er interesseret i. Endvidere kan afklaring vedrører begge dele af drikken.

"Kir Royale", cocktail: opskrifter og madlavning

En af fordelene er enkelhed berømte drink sammensætning, forbindelsen dets komponenter sammen og foder. Ingen særlige bartending teknikker eller særligt udstyr. I glasset spiritus blanding af solbær - fortrinsvis fransk Creme de Cassis - og champagne fra de tørrede sorter. Alt blandes omhyggeligt og anvendes - uden halm eller nogen dekorationer. Er det muligt frisk bær på kanten af traileren.

Det eneste, der kan forvirre cocktail "Kir Royale" - komposition. I det primære opskrift vin med væske blev kombineret i et forhold på 9: 1. Men nu kan du indsende en cocktail med en 4: 1 eller 3: 1. Imidlertid er en forbrydelse mod smag ikke overvejet. Fraktionen af likør cocktail gør volumen er sødere, således at sådanne variationer normalt foretrækker damer og en sød tand.

nogle nuancer

På trods af enkelheden i madlavning og det lille antal komponenter, nogle af de finesser værd at overveje, hvis du ønsker at nyde en cocktail fra hjertet.

For det første, at isen i glasset er mangler og kan ikke sættes blankt. En lækker hvidvin kølet. Så det er nødvendigt at køle både flasken og glasset før tilberedning af drikkevarer. Den sidste til dette formål kan være at skitsere isterninger lige før du bruger det er nødvendigt omhyggeligt at tørre.

For det andet, rækkefølgen af foreningen. I princippet der synes at hælde den første er ligegyldigt. Men den tykke væske vin, og hvis den er placeret i glasset af de første til at lægge en større indsats at omrøre. Champagne samtidig miste en væsentlig del af sin "blærer".

For det tredje, for selvstændige forberedelse ikke blive forstyrret, hvis hånden ikke var Creme de Cassis eller en analog deraf. Selv om den franske titel uden at miste en cocktail likør lavet af solbær kun ændre på fersken eller brombær, er det tilladt at tage nogen bær. Især godkendt "Kir Royal" (cocktail) med likør hindbær, kirsebær eller jordbær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.