Nyheder og SamfundKultur

Når gå til kirkegården for at ære de døde?

Kirkegård, mange mennesker forbinder med noget forfærdeligt, ubehagelig og uvelkommen. Men der er dage, hvor alle de pårørende skal indsamles på gravene af den afdøde familiemedlem til at rense stedet for begravelse, for at huske manden og ære hans minde.

Hvorfor det?

Den nuværende generation er i stigende grad at miste kontakten med tradition og vidste ikke engang, hvornår de skal gå til kirkegården folk at ære de døde. Unge modvilligt halter bagefter deres forældre eller bedsteforældre, fordi bare nødt til at gøre. Og i stigende grad, kan høres skændes om, og om det er nødvendigt at gå til kirkegården, fordi det allerede er en død mand kan ikke lade være at leve denne pligt kun en byrde. Du kan sige én ting: alt skal komme fra hjertet.

mindeværdige dage

Den ortodokse tradition har en liste over dage, hvor det er værd at gå til kirkegården for at ære de døde pleje. , Åbner således en liste over Kød-billetpris lørdag - den sidste før fasten. På det tidspunkt er det også muligt at huske de døde, men kun om lørdagen - den anden, tredje, fjerde. Vigtigt at besøge kirkegården er Radunitsa - Day, der falder på den anden tirsdag efter påske. Det menes, at i dette øjeblik lever med de døde fryde sig i Kristi opstandelse. Når man går på kirkegården for soldaterne? 9. maj at takke dem for deres store kunststykke - win. ære Også de døde soldater og 11. september i cut-off dag, lederen Ioanna Predtechi. Selv dage, hvor gå til kirkegården til pårørende: Trinity søndag - dagen før festen for den hellige Treenighed, samt i Dmitrov lørdag, 8. november, når også besluttet at tilbagekalde alle de døde mennesker.

skilte

Vi forstår, at når de går til kirkegården. Nu er det nødvendigt at finde ud af, hvad der skal være bange for at komme til sådan et sted. Du kan ofte høre spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gå til kirkegården om natten. De mennesker troede, at du ikke engang kan være her i eftermiddag, fordi efter dette over en mand vil nådesløst mock djævle konstant ødelægge hans liv. For ikke at nævne den nat periode. Du må heller ikke komme til kirkegården beruset eller drikke sig fuld på det sted, nedgravning af de døde. Dette kan kun være for at vise respekt for de døde mænd, mens ophidser deres sjæle. Og det er godt aldrig ender. Men dette betyder ikke, at kirkegården ikke rigtig kan drikke. Tværtimod at huske en elsket en slurk engang behøver en god vin. Også, ikke på kirkegården sværger og bande, fordi alle de dårlige ord, sagde manden, da "holde" til det og påvirker livet. De døde ikke tilgive foragt. Og vigtigst af alt, ikke bringe noget til kirkegården til hans hus. Det menes, at det er muligt at pådrage sig den ulejlighed og bragt til huset af et stykke "død liv."

Det er bedre ikke at gå!

Det er også for at forstå , hvorfor vi ikke kan gå til kirkegården til gravide kvinder, ammende mødre og små børn. Det er alle en lille smule lettere. Mange mennesker ved, at der er mennesker, der kan gøre dårlige ting - de sorte magikere, mormor-sheptuhi etc. Ofte er et yndet sted for dårlige mennesker er netop kirkegården fordi Kun her kan du spise mest muligt ud af den negative energi af de døde. Og de ovennævnte kategorier af mennesker - det mest usikre, de ofte "holde" alle de dårlige ting, der kan ske der. Og hvis du virkelig ønsker at gå til graven af en elsket en, bør du prøve at beskytte sig selv ved at tage en brystfinner kors og tillægger bagsiden af tøjet bulavochku.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.