SundhedSygdomme og lidelser

Hæmorider. Sådan behandles det på forskellige måder.

Det er kendt, at det er bedre ikke at køre sådan en ubehagelig sygdom som hæmorider. Hvordan behandles det og på hvilke måder kan du opnå hurtige og varige resultater? Der er to hovedtyper af denne sygdom - akutte og kroniske hæmorider. Hvordan man behandler akut sin form? Hans symptomer vises meget hurtigt og har lyse smerteeffekter. Dette er en konsekvens af kraftig fysisk anstrengelse, en pludselig stigning i sværhedsgraden eller en pludselig afvigelse fra en ordentlig kost. Hvis du gør den rigtige behandling, og derefter følger den nødvendige kost og ikke løfter vægte, vil der ikke være nogen exacerbationer.

Enhver form for denne sygdom kræver konstant overholdelse af en kost, der udelukker alle irriterende stoffer og obligatorisk hygiejne. Fødevarer bør være fraktioneret og ikke rigeligt. Tarm evakuering skal udføres regelmæssigt, men må ikke transporteres væk med afføringsmidler, da de ofte forårsager irriterende virkning.

Kronisk form af hæmorider, ledsaget af periodiske eksacerbationer, kræver obligatorisk høring af en specialist med udnævnelsen af de nødvendige lægemidler. Hvis uventede manifestationer af lokal akut smerte kan reddes af varme bade og komprimerer. Anal sex er strengt forbudt, hvis der er en sådan sygdom som hæmorider. Hvordan man behandler det og hvad skal man anvende i tilfælde af akut ubærlig smerte? I dag er der et stort antal forskellige stearinlys, geler og salver, der lindrer blødning og smerte, men i tilfælde af alvorlige forværringer og uudholdelig smerte er det nødvendigt at ringe en ambulance og lave en Novocaine-blokade ved at opdele stedet med anæstesiske injektioner omkring endetarmen. Sædvanligvis opstår sådanne smerter på grund af dannelsen af revner, som rigeligt blod indgår i og endda stor blødning kan forekomme.

Der er mange medikamenter til at fjerne blødning og normalisere blodcirkulationen, men selv i oldtiden blev folk reddet fra kraftig blødning ved at behandle hæmorider med is. Kulden indsnævrer øjeblikkeligt blodkarrene, stopper blodstrømmen og fjerner smerte. Moderne medicin understøtter fuldt ud behandlingen af hæmorider med is og skaber endda til dette formål en bekvem enhed fremstillet af plastmateriale og takket være sin form, der er let placeret i anus. Men det er værd at tilføje, at dets køleeffekt bringer betydelig lindring, men helbreder ikke hæmorider.

Hvordan behandles det med kryokirurgi? Denne behandling af hæmorider er kold. Denne moderne metode er en kold dehydrering af hæmorider og smertefrit fjernelse af dem. Denne behandlingsmetode er blevet meget populær, da det absolut ikke forårsager smerte og udføres i en relativt kort tid. Ved hjælp af kulde giver det døde usunde stof nemt sin position og dør. Dette er bedre end en kirurgs skalpel, da det sunde væv i dette tilfælde forbliver fuldstændig uberørt. Mens det øverste lag er revet væk, dannes et nyt og sundt lag af slimhinde under det. Under operationen er der absolut ingen blod og smerte. Generelt er alle mulighederne for kulde uudtømmelige, men dens bedste egenskab er en gavnlig effekt på sundt væv. Men de anvender ikke denne procedure på alle stadier af sygdommen, men kun i komplekse tilfælde af hæmorroide knuder. Ulemper ved denne operation er forekomsten af skarp og alvorlig diarré, der varer op til flere dage, samt langsom forsvinden af hæmorider, som først kræver deres hævelse, betændelse, gangren og kun efter en to ugers periode, afslutte kroppen afslag.

Det er ligegyldigt på hvilket stadium denne ubehagelige sygdom er fundet, den skal behandles straks og under ingen omstændigheder løbe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.