SundhedSygdomme og betingelser

Hæmorider. Hvordan skal det behandles?

En af de mest almindelige sygdomme er hæmorider, især almindelige blandt arbejdere "stillesiddende" erhverv. Lider dem mere end 10% af den voksne befolkning. Men på samme tid, hæmorider - en meget intim problem, og ikke alle vover at bringe det til en læge for at få hjælp, forsøger at udholde symptomerne.

Hæmorider eksisterer i hver. De er folder af slim endetarmen, som er anbragt i de venøse kar. Når således veneblod stagnation og overdreven belaste deres normale placering er brudt, og hæmorider sænkes ned. Men det er ikke alt: at udvikle en krænkelse af deres blodforsyning, størrelsen stigning.

Klinisk manifesterede hæmorider

- blødning,

- smerter i anus,

- tab eller fremspring af hæmorider, som undertiden følgeskab af deres overtrædelse.

Blødning forekommer oftest efter afføring: Der er røde blod dråber. Smerter forårsaget af hæmorider node overtrædelse, det inflammation eller thrombose. Med udviklingen af et akut anfald udfældet hæmorider krænkes på grund af spasmer i ringmusklen, det er en krænkelse af deres blodforsyning, der er smerter, og de er ikke længere på egen hånd at reducere en. Der er et presserende behov for professionel hjælp.

Behandling hæmorider udført under anvendelse af konservative og operationelle metoder. De fleste anvender konservative metoder, men kun i de operationelle metoder til behandling opnåede stort set 100% ingen gentagelse.

At finde de tidlige stadier af hæmorider, behandling kan gøres konservativt. Det tager sigte på lindring af inflammation og ændringer, genoprettelse af normal blodgennemstrømning i endetarmen, afføring normalisering. Held lokal og generel konservativ behandling.

Da de lokale medier, salver, stikpiller, hip bade, microclysters. De er beskåret smerte, inflammation og trombose samt blødning. Eliminer smertestillende medicin, som omfatter lokalanæstetika. Trombose fjerner heparin, som forhindrer dannelse af blodprop og fremmer resorption de allerede eksisterende. Formuleringer med i sin sammensætning inflammatoriske midler (hormonale eller hormonelle) effektivt lindre kløe, inflammation og ødem. Hvis du oplever stærke smerter gennemført Novocaine blokade anus.

Ofte mennesker, der lider af hæmorider, er der flere symptomer. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at anvende en kombination af lægemidler, som indeholder anti-inflammatoriske, analgetiske og hæmostatiske komponenter.

Varm SITZ bade med urtete godt hjælpe med hæmorider.

Hos kvinder, udvikling eller forværring af hæmorider forekomme oftere under graviditet eller fødsel. Dette skyldes det faktum, at blodet på grund af en stigning i intra-abdominale tryk er stillestående. Fremkomsten af hæmorider kan igangsætte og forstoppelse, som ofte opstår hos gravide kvinder på grund af hypotoni endetarmen. Næsten halvdelen af kvinderne med en historie af hæmorider, postpartum hæmorider steget markant.

Hvis konservativ behandling var ineffektiv, så en ambulant basis i de seneste år, anvendes fremgangsmåder af hæmorider behandling minimalt invasive teknikker. Selvfølgelig er det bedre at forebygge sygdommen skrider frem til det punkt, hvor den eneste mulige metode til behandling er kirurgi.

På de første manifestationer af hæmorider skal du ikke tøve med at søge professionel hjælp og begynde at komplekse terapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.