SundhedPræparater

Motilium: instruktion

tabletter Motilium frigivelse bestemt til at sutte eller i opslæmningsform. Den aktive bestanddel af lægemidlet er domperidon, der vedrører antiemetiske centralt virkende blokerende dopaminreceptorer i hjernen.

Motilium (bruger som angivet) har antiemetiske egenskaber på grund domperidon inhiberer dopamin produktion, nogle antipsykotika. Imidlertid det aktive stof optages dårligt gennem blod-hjerne-barrieren efter næsten ingen bivirkninger observeres. Bemærk, at Motilium stimulerer hypofysen, såsom prolactin.

Ved behandlingen af domperidon øges under dantralnyh og duodenale sammentrækninger, accelereret mavetømning, øget sphincter tryk, som ligger i den nedre del af fordøjelsessystemet hos raske mennesker. Det stof har ingen effekt på produktionen af mavesyre.

Farmakokinetiske karakteristika

Efter at have taget medicinen på tom mave "Motilium" (vejledning taler om det) absorberes hurtigt fra mavetarmkanalen. bestemmes maksimal koncentration af lægemiddel i blodplasma efter 60 minutter.

Domperidon anbefales at tage før et måltid, som undersøgelser har vist, at dette stof, der blev vedtaget efter et måltid absorberes fra tarmen vægge længere.

Motilium, indikationer for brug

Det stof er ordineret:

- med fordøjelsesbesvær, som er ledsaget af en følelse af oppustethed, oppustethed, smerter, bøvsen, luft i maven, kvalme, opkastning, halsbrand;

- kvalme og opkastning funktionel organisk, infektiøs ætiologi opstår efter strålebehandling, lægemiddelterapi eller kost lidelser;

- kvalme og opkastning induceret af dopamin-agonist lægemidler i tilfælde af Parkinsons sygdom, når modtagelse (L-dopa, for eksempel, og bromocriptin).

Motilium, manuel dosering

Når fordøjelsesbesvær i kronisk form hos voksne og børn, der har nået en alder af fem, udpeger 10 mg af lægemidlet. Spis før måltider for omkring 30 minutter. Lægen kan anbefale, hvis det er nødvendigt, velkommen Motilium før sengetid. Den maksimale daglige dosis for børn under 12 år (5 år) administreres i en mængde på 2,4 mg domperidon hvert 1. kg legemsvægt, men det bør ikke overstige 80 mg.

Observere den manglende effekt, kan lægen fordoble enkelt dosis Motilium for voksne og for børn, der har nået 12 år. Men under alle omstændigheder må vi ikke overskride den maksimale daglige dosis - 80 mg.

Motilium (brugeren klart angiver dette), fremstilles i form af tabletter til at suge, er kun beregnet til brug af voksne og børn med en legemsvægt på 35 kg. I pædiatri, anvende farmaceutisk opløsning Motilium®.

For patienter med nyresvigt anbefales at øge intervallet mellem to doser af lægemidlet. På grund af det faktum, at nyrerne vises uændret domperidon kun 1%, er der ikke behov for at justere mængden af en enkelt administration af lægemidlet til patienter med nyre. Når genvalg af lægen skal tage hensyn til alvoren af nyresvigt, i særlige tilfælde kan kræve dosisreduktion.

Kontraindikationer til stoffet "Motilium"

Medicinen bør ikke tages mundtligt:

- med mekanisk intestinal obstruktion eller perforation, der stimulerer gastrisk motilitet er farlig;

- gastrointestinal blødning;

- på det indstillede prolactin-secernerende hypofysetumor (prolaktinome);

- samtidig med at ketoconazol preoral;

- hos børn yngre end 5 år er kontraindiceret i tabletform, anbefales det "Motilium" i form af en suspension;

- en allergisk reaktion på en af bestanddelene af præparatet.

Da hovedparten af lægemidlet er afledt gennem leveren, skal det administreres med forsigtighed til patienter med domperidon utilstrækkelig leverfunktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.