SundhedPræparater

Natriumthiosulfat: ikke kun modgift

Dette stof administreres til patienten intravenøst. Primært natriumthiosulfat - cyanid er en antagonist. Det vil sige, når cyanidforgiftning med denne medicin mennesket kan blive frelst. Ifølge klassificeringen af stoffet er beregnet til øjeblikkelig hjælp. I praksis er der nogle indikationer for dets anvendelse, bedes du læse denne artikel.

Som det er kendt, når kemoterapi af cancer patienter har at gøre med et stort antal toksiske stoffer, som sædvanligvis meget dårligt tolereres af flertallet. En natriumthiosulfat stand til at reducere bivirkninger af denne klasse af stoffer - cisplatin. Det er klart, at i dette tilfælde, uden en læges råd er ingen medicin ikke finder anvendelse.

Som med mange andre lægemidler mod thiosulfat rimelig tommelfingerregel kan kun anvendes, hvis fordelene er større end den potentielle skade. Det giver mulighed for at udpege en læge "Natriumthiosulfat" stof? Vejledning til brug Vær opmærksom på følgende faktorer.

 • Allergiske reaktioner: selv hvis nogensinde du var allergisk over for citrus, du stadig nødt til at fortælle det til lægen. Og i endnu højere grad bør gøre det, hvis du kan huske allergisk over for medicin. Beslut, selvfølgelig, lægen vil;
 • Unge alder: selv om det ikke er blevet modtaget eksperimentelle data om effekten på børn, lægerne forsøge ikke at ordinere natriumthiosulfat børn. Selv, selvfølgelig, hvis du ønsker at spare fra forgiftning, alle midler er gode. Herunder denne;
 • Alderdom: eksperimentelle data enten, men det antages, at der er lidt forskel i bivirkninger mellem yngre og ældre patienter. Derfor er de fleste af alder ikke blive en årsag til en fejl på formålet med medicin;
 • Graviditet. Dyreforsøg har vist en skadelig virkning i alle trimester af graviditeten, så det var ikke de mennesker af eksperimenter. Så kvinder i denne position natriumthiosulfat normalt ikke ordineres;
 • Amning: præparatet anvendes til ammende mødre kun når det er absolut nødvendigt;
 • Andre medikamenter: den afgørelse, som lægen;
 • Interaktion med alkohol og tobak. Du kan ikke ryge tobak og drikke alkohol under anvendelse af thiosulfat;
 • Nogle sygdomme. Præparatet anvendes med forsigtighed i patienter med arteriel hypertension, lever- og nyresygdomme, ødem i underekstremiteterne, hjertesygdomme.

Sammen med nyttigt det har bivirkninger og natriumthiosulfat. Bivirkninger (ofte forbundet med overskydende doser):

 • Agitation (kommer til det faktum, at en person ikke kan forblive i hvile)
 • Sløring konturerne af objekter (syn ændrer mand)
 • Hallucinationer (personen ser, hører eller føler illusoriske objekter og handlinger)
 • Mentale ændringer (til tider minder om psykose, da midlertidigt ingen kontakt med virkeligheden)
 • Kvalme, opkastning
 • ledsmerter
 • Ringen for ørerne.

Jeg må sige, at natriumthiosulfat er til stede, ikke blot som en medicin, er det indeholdt i husholdningsprodukter og kosmetik. Men bange for at bruge det ikke er nødvendigt, fordi det ikke komme ind i blodet, så du behøver ikke bukke under for paranoia.

Det blev for nylig opdaget en anden effekt af dette stof. Natriumthiosulfat nu begyndt at blive anvendt til behandling af patienter, hvis blod fartøjer forkalkning. I denne normale calcium udveksling ikke forringes, så bred anvendelse af det betragtede medikament. Det eneste problem - den kvalme og opkastning, der forekommer i de fleste patienter. Men i dette tilfælde, kan en sådan bivirkning blive forsømt.

Natriumthiosulfat kan udpege en læge. Derfor, i denne artikel vil vi ikke angiver dosering og hyppigheden af brugen. Patienter nok af denne indledende information til læger og der er mere detaljerede vejledninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.