SundhedPræparater

Fløde "Doctor"

En række medicinske cremer, kombineret titel "Doctor", udviklet af farmaceutisk falder RIA "Panda" (St. Petersburg, Rusland), som har specialiseret sig i fremstillingen af kosttilskud og medicinske kosmetik. Virksomheden blev grundlagt i 1996. Det udvikler og producerer værktøjer, der bruges effektivt til at opretholde den skønhed, sundhed og levetid.

Produkter af RIA "Panda" er til salg i form af kapsler, tabletter, pulvere, te, kaffe og kosmetik til særlige formål. I kataloget af produkter (se Medical kosmetik) indeholder 13 typer af produkter, der indgår i serien af fløde "Doktor." Blandt disse cremer er designet til at pleje din hænder, krop og ben.

Effektiv pleje og blødgøring af huden giver en creme, der indeholder aloe juice. De mirakuløse egenskaber af denne plante er stadig beskrevet i gamle tekster. Ved anvendelsen (2 til 3 gange om dagen) denne kosmetisk caregiver med huden bør omhyggeligt og forsigtigt massere håndcreme, der skal absorberes. Som et resultat, vil huden på hænderne ser sund, ung og smuk, som cremen "Doctor", som indeholder aloe, accelererer regenerering af celler. Endvidere har det sårheling, anti-inflammatorisk virkning og Burns. Tør hud er blødgjort, revner og sår heles. Ved regelmæssig brug af cremen, vil hænderne beskyttes mod sol, vind og kold luft.

Det besidder unikke egenskaber creme "Doctor", som indeholder ekstrakter bodyagi, ingefær og Bad. Hver af disse planter har nyttige egenskaber, som er forbedrede og suppleres, når den fælles aktion. Som et resultat, genvinding af beskyttende funktioner i huden, reducerer risikoen for trykskader, forbedrer væv ernæring, blødhed og elasticitet gendannes hurtigt.

Cremen af de aktive bestanddele, som omfatter sennep, bidrager til fremskyndelse af metabolisme i huden på kroppen, men med undtagelse af næringsstof og blødgørende virkning, har en varmende virkning.

Fløde med palmeolie hjælper med at genoprette brystvæv metabolisme og lindre smerter, forhindre dannelsen af de lokale tætninger og cyster, som har absorberende virkning.

Rød peber - aktiv komponent anden fløde til kropspleje, øger blodgennemstrømningen, reducerer inflammation, smerte distraherer fra, og lindrer letter stressende forhold.

Potentilla mose, som omfatter i sin sammensætning creme "Doctor", har smertestillende, anti-inflammatorisk, anti-reumatiske og anti-ødem effekt, det hjælper til at forbedre den lokale blodcirkulation.

Løvfældende træ knopper ekstrakt Sophora japonica indeholder rutin, men på grund af en sådan creme, accelerere sårheling, forhindret vaskulær skrøbelighed og øget deres elasticitet, når de anvendes elimineret vaskulære og kædehjul mesh.

Krop creme indeholdende et uddrag af svampen, en parasit på banken (hylde svamp) er med til at opdatere epidermis af huden på kroppen, lindre smerter, reducere spasmer, beskytter hudceller mod oxidativ stress, neutralisere giftstoffer. Det er også tilgængelige og fod creme med en ekstrakt af svampen. Det hjælper lindre træthed og en følelse af tyngde, eliminerer følelsen af ubehag i benene.

En af de cremer til kropspleje til at omfatte sådanne aktive stoffer, såsom shungite (rock, hvis alder er mere end 500 millioner. År, udvindes i Karelen), hvilket giver en følelse af lethed i benene, gendanner ungdom og skønhed, letter reumatiske smerter.

Omsorg organer til benene, som hver har en vis virkning, omfatter også en række cremer "Doctor": urinstof fra Ginkgo biloba og hassel skov med Arnica, med chagoy ben.

Cremen med ginkgo biloba indbefatter vitaminer E og F, ekstrakter af planter, herunder bladene af overlevende til i dag levn derava Ginkgo biloba (Ginkgo biloba), bidrager til øget blod mikrocirkulationen i benene.

Tilsætning cremegel Arnica ekstrakt (også kaldet flerårige græsser - Baranez) toner og forynger fødderne, i huden stimulerer metabolisme, betyder blødgør og fugter det.

Indførelse af urinstof fløde (kemisk - diamid af kulsyre) hjælper med til at klare ligtorne og tørre hård hud, mikrorevner på hælene, afskalning af huden.

Laminatet rør af 50 ml markedsførte fløde "Doctor". Anmeldelser taler om muligheden for intolerance over for enkelte komponenter i enten creme. Derfor bør valget af kosmetiske caregiver midler begynde med studiet af sammensætningen, anvendelsen af de værktøjer, du har brug for at analysere alle de ændringer i tilstanden af organismen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.