ForretningIndustri

Lasersvejsning: princippet om handling og fordele

Sammenføjning metaller kan være forskellige. Den mest pålidelige måde at opnå en progressiv og permanente forbindelser af forskellige produkter er lasersvejsning. Med denne teknologi er det muligt ikke blot at opnå høj præcision og nøjagtighed, men også for at kombinere materialer, der har et højt smeltepunkt eller høj varmtvandsanlæg. Kort, kontrolleret smeltning periode og en lille mængde smelte fik lov at svejse selv de dele, konventionelle metoder ikke er egnede.

teknologi funktioner

Lasersvejsning er kendetegnet ved, at laserstrålen giver en høj koncentration af energi i det punkt, hvor diameteren ikke overstiger nogle få mikrometer. Effektniveauet når 10 ~ 8 W / cm2, hvilket er meget længere end det, for eksempel en bue. koncentration af lasersvejsning energi kun kan sammenlignes med den for elektronstrålen (kapaciteten er ca. 10 ^ a b W / cm2). Men hvis sidstnævnte kan kun anvendes i et vakuumkammer, kan lasersvejsning udføres med enhver inert gas miljø (CO2, He, Ar) eller blot luft. Med hensyn til ledelse, er det udføres af et optisk system. Laser svejsningen udføres i en temmelig lang række betingelser, og dette tilvejebringer en højtydende processen med at forbinde alle slags materialer, hvis tykkelse starter fra nogle få mikrometer og op til flere gange ti millimeter. På trods af, at denne proces er meget kompliceret og har ingen universel teoretisk model, der kunne beskrive det i al fylde, Det er almindeligt anvendt i praksis, og det er en god grund.

Den gode lasersvejsning af metaller

Blandt de utvivlsomme fordele ved denne fremgangsmåde, omfatter følgende:

  1. Høj ydelse af denne teknologi i forhold til andre metoder.
  2. Lille zone af termiske effekter, der er begrænset til kun én diameter laser. Dette giver dig mulighed for at få den mest teknologiske styrke og duktilitet af forbindelsen.
  3. Nem ledelse og evnen til at håndtere programændringer.
  4. Miljøvenlig. Moderne lasersvejsning installation eliminerer behovet for ekstra svejsning materialer og flux.
  5. Evne kvalitet sammenføjning forskellige metaller.
  6. Det er ofte muligt at undgå brug af tilsatsmaterialer.
  7. Evne svejsning i svært tilgængelige steder.

Svejsning af metaldele anvendes gas og faststoflasere som den kontinuerlige og regelmæssige feedback. Anvendelse af denne teknologi er direkte afhængig af strømmen indstilling. Fx lasere, hvis kraft er i området 100-500 W, er længe blevet anvendt til svejsning af de små komponenter, såsom elektroniske komponenter eller medicinsk udstyr. En plante er i stand til at koncentrere en højere energiniveau (i kilowatt interval) bruger ofte med robotter og fiberoptik. De er stort set uundværlig i bilindustrien, maskinindustrien, skibsbygning og andre industrier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.