ForretningIndustri

Tilsætningsstoffer "Suprotec" til manuel transmission. Hvorfor vælge dem?

Gearkassen er en af hovedkomponenterne i bilen. Fra dets funktion afhænger den normale drift af motoren og transmission. Ofte er det hendes tilstand, som påvirker bilens liv.

For at øge checkpoints levetid bruger chaufførerne forskellige metoder - regelmæssigt udføre vedligeholdelse eller betjene deres "jernhest" i en sparsom tilstand. Men den mest effektive måde at beskytte er på at bruge specielle "Suprotec" formuleringer til MKPP, som er specielle tribotekniske forbindelser.

Et nyt værktøj til vedligeholdelse af biler

Tilsætningsstof "Suprotec" er en speciel triboteknisk forbindelse, som understøtter de processer, der forekommer i friktionszonen på grund af forandringen i egenskaberne af kontaktfladerne på delene. I dets sammensætning indeholder tilsætningsstoffer mineraler, der optimerer kontakt med gnidningsdele og fører til forbedrede tekniske egenskaber. Suprotec-opløsningens molekyler danner et beskyttende lag på overfladerne af intensivt bevægende elementer, øger deres antifrikningsegenskaber, det vil sige reducere friktionskoefficienten. Dette øger effektiviteten, reducerer brændstofforbruget, øger enhedernes levetid.

Hovedformålet med strukturen af "Suprotec" til MKPP er optimering af slidte kanter af intensive gnidningsdele, reduktion af huller i friktionszoner. Produktet kan bruges i standard driftstilstand sammen med almindelige smøremidler.

Funktioner af Suprotec kosttilskud

Egenskaber af additivet "Suprotec" skyldes dets sammensætning, som omfatter fint dispergerede mineraler af gruppen af lagdelte silicater - serpentiner, chloritter. De har høje antifrikningsegenskaber. Som partikelbærer anvendes mineralolier af forskellige typer, for eksempel Dextron.

Tilsætningsstoffet "Suprotec" til MKPP, anmeldelser om hvilke der kun er de bedste, er tilpasset specifikt til drift i gearkassen og har en række funktioner:

  • Former på overfladen af dele et antifriction beskyttende lag med en tykkelse på op til 15 μm, som optimerer geometrien og genopretter friktionsfladen;
  • Opretter en olieholdig overflade, hvilket resulterer i friktion der forekommer i den hydrodynamiske tilstand;
  • Optimerer driften af enhederne for at fuldføre forringelsen af det dannede beskyttelseslag selv efter en fuldstændig ændring i transmissionsolien;
  • Er et kemisk neutralt stof, det vil sige, ikke interagerer med andre forbindelser.

Tilsætningsstoffer "Suprotec" til manuel gearkasse reducerer også slidhastigheden af arbejdselementer, forhindrer udseende af scoring og bruges som supplement til det primære smøremiddel.

Optimering af ICIE's arbejde

Den aktive virkning af additiver er blevet bevist ved laboratorieundersøgelser. Men det er meget vigtigere, at de siger om additiver af "Suprotec" til MKPP-anmeldelser af rigtige mennesker. De fleste chauffører efter at have anvendt sammensætningen var en betydelig forbedring i kontrolpunktets præstationer, som består af:

  • Ved at lette omskiftning af hastigheder;
  • Ved at reducere støj og vibrationer
  • Ved at øge bilens forløb på neutral transmission.

Alt dette tyder på, at disse tilsætningsstoffer ikke kun er et "promoveret mærke", men et bevist middel til bilentusiaster til at optimere bilen. Nogle chauffører bemærkede også accelerationen af lappeprocessen af hovedkomponenterne efter overgangen af MKPP.

Hvordan det virker

Tilsætningsstof "Suprotec" til MKPP begynder at virke umiddelbart efter at være kommet ind i arbejdsorganet sammen med det primære smøremiddel. Her begynder dannelsen af et optimeringslag, der foregår i tre faser:

  • Forberedelse af arbejdsflader - fint slibemiddel eliminerer defekter i friktionsparets kontaktområder.
  • Oprettelse af et beskyttende lag - på grund af slidprodukterne i olien af delene, dannes en ny krystalstruktur, lag for lag, der trænger ind og klæber til mekanismen.
  • Dynamisk regulering - vedligeholdelse af optimale parametre for et beskyttende lag for optimal arbejde med knuder MKPP.

Ved slutningen af tredje fase standser slid på kontaktfladerne, da additivet "Suprotec" til det manuelle gear skifter friktionsmodusbetjeningen inden for hydrodynamisk interaktion. Den såkaldte "oil wedge" effekt opnås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.