SkønhedKosmetik

Gucci - ånder rigdom og luksus

Aroma i forbindelse med dets ejer, er den sidste bemærkning af billedet. Det er ikke overraskende, at de beføjelser, der vælger selv mærket Gucci, parfume , hvoraf er blevet synonymt med rigdom og succes.

Det betyder luksus

Ukuelige lidenskab og udsøgt pragt kunne hældes i en flaske parfumefabrikanter Gucci Fashion hus. Hele linjen er bygget på kontraster: moderne og klassisk, selvkontrol og impulsivitet ... Fragrance Gucci er blevet indbegrebet mærke sig selv og de mennesker, der er ved at opbygge det.

Ideen til at supplere billederne egen parfume tilhører søn af maestro Guchchio Guchchi, Aldo. Med sin let hånd blev udviklet først duft - "Gucci №1", som er blevet et symbol på italiensk flair. Berømte spiritus lavet i 1974 for Aldo Guy Robert, og to år senere skabte han den første af de mænds toilet vand ved Gucci Pour Homme.

Både duft bygget på en tynd vævning af citrus, blomster, træagtige og musky noter. Hvad er overraskende, mandlige og kvindelige dufte udtrykker essensen af en slags. Kvindelige fyldt med duften af førende blomsteragtige noter, mænd, derimod, udsender en stabil citrus-træagtig duft.

Gucci parfume i dag præsenteret en hersker over 40 udsøgte parfumer, som hver især var oprettelsen af de store mestre. På forskellige tidspunkter dette varemærke samarbejdede Alerak Michel Maurice Rusel, Dyuroy Karin, Dominic Ropon, Guy Robert og andre berømte "næser".

Gucci parfume - kvinders duft

Uovertruffen kvindelig sammensætning Gucci kulør arten af enhver kvinde.

I 2007 virksomheden producerer Gucci - spiritus er kaldet til at blive inkarneret symbol på virksomheden. Elias Ermendes besluttet, at de bedste er modehuset vil give et blomstermotiv-chypre duft. Sammensætningen er enkel og elegant: åbner lugten af eksotiske guava og pærer, midterste noter består af Tiare blomst, smukke spor - fra et spind af patchouli, moskus og honning. Spiritus er skabt til en lidenskabelig og provokerende kvinde.

I 2010 en samling af luksus kvinders dufte fra Gucci fylder Premiere. Afsløret i Cannes, han lige har oprettet for vellykket, stilfuld og meget feminin dame. Han bliver bogstaveligt talt en anden hud for indehaverne af denne duft. Top noter af bergamot og orangeblomst gnistre når møde, hvis champagne spray. I hjertet af sammenflettede hvide blomster og moskus. Gennemfører den blanding af læder og træ aroma sammensætning. Disse ånder toilet - kun for stjernen.

2012 oplevede frigivelse af samlingen "Flower Garden" fra Gucci. Fem varianter - fem forskellige tilstande af den mystiske kvindelige sjæl. Gardenia, Tuberose, violet, mandarin og magnolia blomster komplet billede af enhver stilistiske retninger. Man behøver blot afhente din Flora Garden.

Gucci parfume. Mænds dufte. Større kreationer

I 2000 lugter designere Daniela (Roche) og Antoine Endrer Mezendo præsenteret for verden en fri og dristig duft - Gucci parfume Rush til mænd. Denne duft er designet til at åbne den mandlige sjæl, frigøre dit ønske og søge deres udførelse dristigt. Designere nemt kombinere krydret orientalsk duft med røgfyldte noter af træ: lavendel blidt flyder ind i blandingen af sandeltræ, oukumy, røgelse og cedertræ, slutter med en lang tog af patchouli, sandeltræ og hvid moskus.

2013 gav mænd deres nye duft - Guilty Black pour Homme, der blev personificeringen af den moderne, fed, energisk og vellykket mester. Ifølge eksperter, denne lugt har ingen aldersgrænser. Den er designet til en mand at vide, at han er en mand, uden nogen forbehold og kompromiser for at leve det magiske af bregne lugt at forføre hende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.