SkønhedKosmetik

Parfume Gucci "Pour Homme II" - lugten af luksus

Guccio Gucci, den italiensk-fødte grundlægger af Gucci verden derhjemme, formået at skabe et mønster af en harmonisk forhold af raffinement, skønhed og elegance. Aromas af dette mærke er så unikt, der giver fuldstændighed til et billede. Raffinement, sensualitet, charme, ømhed og magisk tiltrækning fælles for alle lugte fra Gucci.

Så for eksempel, blev etableret i 2007, Eau de parfume Gucci "Pour Homme II". Den er designet til den moderne mand. Denne duft kombinerer krydret-træagtige aftalerne, understreger uafhængighed og selvtillid. Er det ikke alt dette kendetegner den moderne mand? Parfume Gucci giver en sexet, charme, charme og adel sin ejer. Han trækker at ingen repræsentanter for mere retfærdig sex ikke vil være i stand til at modstå manden med duften af lidenskab - Gucci "Pour Homme II". Nuancer af bergamot vil give denne køligt vand parfume og noter af violer vil omgive ømhed. Det vil skabe et billede af en selvsikker og pålidelig mand, ved siden af, som vil være behageligt for enhver kvinde. Denne duft er som en opfundet efter en stilfuld og moderigtigt "brutal" med den magiske tiltrækning af italiensk lidenskab. Man behøver kun at se på flasken, og dens sammensætning vil tale om indhold. Lavet i stil med naturmaterialer, det fremhæver den naturlige og harmoniske magi eliksir. En flaske cap antyder denne luksus parfume vand.

Gucci "Pour Homme II" - en alliance af friskhed og adel af seksualitet. På grund af denne unikke kombination af denne parfume er velegnet både til business-arrangementer og til møder. En unik egenskab ved denne lugt er en harmonisk blanding af maskulinitet og ømhed: duften er designet til selvsikker person, der værdsætter luksus. Woody-krydret bouquet afslører noter af bergamot og violette blade. Eau de parfume Gucci "Pour Om II», samt den magiske eliksir af Gucci 'af Guilty Pour-Homme', i stand til at sprænge fantasien af en varm blanding af peber og kanel, og hendes tog sanseligt fremhæver smag raffinement noter af tobaksblade, oliventræet, myrra og moskus, kæmper på stedet alle kvinder.

Gucci af Gucci "Pour-Homme" præsenteret i 2003. Han er far til Gucci "Pour Homme II". På trods af at hver dag for at skabe nye smagsoplevelser, han var i stand til at finde sin egen retmæssige plads i verden af parfume. Vi kan sige, at fordi jeg lugter t luksus: elite cigarer, cognac samlerobjekt, dyre læder og møbler. Fragrance Gucci af Gucci "Pour Homme" afslører skønheden i livet af millionærer. Fans af denne parfume er mennesker med upåklagelig smag. De ser altid perfekt og er en rollemodel, samt genstande til beundring og misundelse. Mænd, der foretrækker denne duft fra Gucci, altid populært med kvinder: lidt tung fane med forfriskende noter af citron og bergamot gør en imponerende effekt på messen køn.

Gucci "Pour Homme" understreger håbløshed af sin ejer til at lykkes og erobre nye højder. Plume of duft vil tale om selvforsyning og succes for sin ejer. Han giver det en magisk og spændende attraktion. Bedre end nogen ord, han fortæller om den indre styrke af en mand, der foretrækker duften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.